Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Odem off grid na par sati i ovi izgube od Rožmanovih polurekreativaca.

Jakire sretno na klupi BiH, šta da kažem.

Šalim se. Ali bilo bi lijepo da si rekao "ne hvala, ja sam trener Rijeke" umjesto "bi, ali komplicirano je".
#degenerik

Aj budimo realni, reprezentacija je priča za sebe.

Srećom pa zna i on da je tamo takvo rasulo da nema što napraviti. Taman za 5-6 godina kad se BH nogomet digne, bit će za njega. Putem Keka.

Rezultati u prijateljskim kao i u mladim uzrastima - nebitni.
#navodninavijač

28.06.2023, 21:23 #47 Last Edit: 28.06.2023, 21:24 by Fornax
Quote from: TIR on 28.06.2023, 20:59Aj budimo realni, reprezentacija je priča za sebe.
Reprezentacija BiH je specifična, ona nema kult. Dijelom zato jer BiH nije etno-država, već federacija triju entiteta koji se međusobno jedva podnose.

Klupa Rijeke je objektivno prestižnija.

Quote from: TIR on 28.06.2023, 20:59Putem Keka.
Od te također.
#degenerik

Miškoviću vrati Rožnana..
Jakira u BiH..

Mene jakir nije kupio.. Dajem mu ovo ljeto jesen..

Ali mi već sada nije legao..
Zbog znanih razloga...

Slobodno možeš otići Jakire..

I ovako i onako doživljavaš Rijeku kao sporednu stanicu..

B
Quote from: Hololulu on 28.06.2023, 21:40Miškoviću vrati Rožnana..
Jakira u BiH..

Zbog znanih razloga...

Neznam sta bi trebao covjek napraviti da nas kupi...nije ni mene kupio al ima povjerenje, treba ga ostaviti sezonu cijelu mimimalno...za BiH dao je diplomatski odgovor, ne zatvara si vrata ako jednon bude prilika, a budimo realni nasa klupa je pozeljnija nego Bih tako da ne vjerujem da ce otici...ako ode mozemo drvlje i kamenje po njemu...
Rijeka mu usputna stanica? Sta nije svim igracima? Nasi domaci su znali na prvi mig otici bilo kamo, Jakir kojeg nista ne veze za nas grad nije izuzetak...ovo mu je odlicna poslovna prilika koju se nadam da ce iskoristiti i uzeti trofej neki..nek uzme titulu inode, dignut cu mu spomenik

M
Sin Leon mu se rodio u Rijeci

Quote from: Bobic on 28.06.2023, 23:30
Jakira u BiH..

Zbog znanih razloga...

Neznam sta bi trebao covjek napraviti da nas kupi...nije ni mene kupio al ima povjerenje, treba ga ostaviti sezonu cijelu mimimalno...za BiH dao je diplomatski odgovor, ne zatvara si vrata ako jednon bude prilika, a budimo realni nasa klupa je pozeljnija nego Bih tako da ne vjerujem da ce otici...ako ode mozemo drvlje i kamenje po njemu...
Rijeka mu usputna stanica? Sta nije svim igracima? Nasi domaci su znali na prvi mig otici bilo kamo, Jakir kojeg nista ne veze za nas grad nije izuzetak...ovo mu je odlicna poslovna prilika koju se nadam da ce iskoristiti i uzeti trofej neki..nek uzme titulu inode, dignut cu mu spomenik

Ne slažem se s tobom..
Da, Rijeka mu je usputna stanica..
Samo jedan kamen u karijeri..
Da ga pozove dinamo, da se otvori odmah ta solucija.. Odmah bi otišao..
U nedostatku argumenata.. Generaliziraš..
Ja sam ovdje spomenu njega.. Da nije osoba koja je vezana za klub..
A ne neke ostale..!!!

Imaš igrače i treneri koji je Rijeka u srcu Damir Kreilach, Kek... Itd.. Da ne nabrajam..
Totti Roma...
I ostale nekarakterne.. Glupan.. Itd.. Itd..
Koji boli kurac za sve..

Imaš ljude kojima je Jakir super..
I kojima je kao meni ne odgovara..
I ne sviđa mi se.. Od prve..

I napisao sam da mu dajem jesen..
Da mu dajem vremena i da ne kritiziram njega odmah..

Jakirović je Kek, vidi se iz aviona. Blagi (možda i ne toliko blagi) populist koji ima dovoljno nogometne, ali i ljudske inteligencije da složi diplomatski odgovor na svako postavljeno pitanje. Ne zatvara si vrata nigdje, i vrlo je profesionalan tip osobe. Ima emocije, ali ih tretira kao bonus, ne kao temelj odluci.

U ovom trenutku je daleko najbolje što smo mogli pronaći u moru Cosmija, Tadića i sličnih. Rožica je dobar trener koji sa 40 godina ima jako dobru karijeru iza sebe, igra moderan nogomet i Rijeka mu je bila obilježena koronom na sve načine. Ali neću zaboraviti da je imao hrpu svojih mušica.
#navodninavijač

Jakir neće dugo.. Ambiciozan lik, čak i egoist.
Rijeka mu je poligon za Dinamo i reprezentaciju BIH kao što se vidjelo jučer.
Dokazivanje drugima ništa više.

Daleko od toga da je dobar stručnjak, ali od Keka miljama daleko.
Rožman kakav je da je, imao je nesreću sa 100 razloga.  Ali tvrdim da je sve bilo ok one godine, on bi dan danas bio tu.

Quote from: Hololulu on 29.06.2023, 09:11
Quote from: Bobic on 28.06.2023, 23:30
Jakira u BiH..

Zbog znanih razloga...

Ne slažem se s tobom..
Da, Rijeka mu je usputna stanica..
Samo jedan kamen u karijeri..
Da ga pozove dinamo, da se otvori odmah ta solucija.. Odmah bi otišao..
U nedostatku argumenata.. Generaliziraš..
Ja sam ovdje spomenu njega.. Da nije osoba koja je vezana za klub..
A ne neke ostale..!!!

Imaš igrače i treneri koji je Rijeka u srcu Damir Kreilach, Kek... Itd.. Da ne nabrajam..
Totti Roma...
I ostale nekarakterne.. Glupan.. Itd.. Itd..
Koji boli kurac za sve..

Imaš ljude kojima je Jakir super..
I kojima je kao meni ne odgovara..
I ne sviđa mi se.. Od prve..

I napisao sam da mu dajem jesen..
Da mu dajem vremena i da ne kritiziram njega odmah..

Slazem se s tobom ali u vezi Keka ne. Vec ste svi zaboravili da je pred 2g Kek pregovarao s Mamicem da sjedne na klupu dinama. Meni je to bilo dovoljno da ga prekrizim. 
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Uzalud krivimo igrace i trenere kad nam klub nikad nije izgradio reputaciju ni karizmu kao ni grad uostalom. To je nesto sto se gradi generacijama,ne dolazi preko noci.

Uvijek se sjetim kad su domaci prodavali terene po halubju za bescjenje. Popularni Ibr* je nudio mojima kvadrat za 5-6 maraka, danas isti vrijede preko 100 eura, dijelilo se sakom i kapom, sad se bune jer zive u bosangelesu.
Veliki broj domacih ljudi uopce ne osjeca pripadnost svome kraju a jos veci broj doseljenika ga nikad nije prihvatio, stovise, mrze Rijeku i sve njegove simbole iz dna duse.

Ako je offtopic, slobodno brisite.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

29.06.2023, 11:39 #56 Last Edit: 29.06.2023, 11:54 by vMario87
Kad se igra generalka sa Slavenom? Koliko znam govorilo se 15.7. a sad gledam da na Rezultatima pise 14og u 14.00

Edit: na Sofi pak piše 14og u 19.00
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Jakira u BiH..

Zbog znanih razloga...

Usudio bih se reći da je Jakir najbolje što nam se dogodilo u zadnjih dosta vremena. Svako ljeto je modus operandi transfera bio:

1) prodaj sve što možeš
2) kreće medijski linč "Rijeka se raspada"
3) kupi zamjene

I ta sekvenca je čak i dobro funkcionirala dok je Mance bio SD ali onda je došlo to nesretno ljeto 2022. s Palikućinim promašajima. Ovo ljeto, naprotiv, mi imamo 6 novih pojačanja NA POČETKU PRIPREMA. Jakir je mjesecima unaprijed govorio da ima u glavi sliku na kojim smo pozicijama tanki i koje igrače želi i - evo ih. Dosta njih u razgovorima navodi da ih je Jakir htio i direktno kontaktirao i da im je to bio dodatni razlog za doći ovdje.

Da ne spominjem proljeće ove sezone gdje nas je dovukao od ruba ispadanja do KL kvalifikacija i toga da žalimo što nismo uhvatili treće mjesto.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: vMario87 on 29.06.2023, 11:39Kad se igra generalka sa Slavenom? Koliko znam govorilo se 15.7. a sad gledam da na Rezultatima pise 14og u 14.00

Edit: na Sofi pak piše 14og u 19.00

Tko se pobogu dosjetio da igramo prijateljsku sa Slavenom?!?

Pa zar nije dovoljna muka što moramo igrati s njima 4 do 6 puta uglavnom NAJDOSADNIJE utakmice u povijesti, nego ajmo ih igrati 5 do 7. 

Uvedimo i liga kup i neka Slaven i mi osvojimo kup i naslov pa da igramo i superkup. Sanjam 11 utakmica godišnje sa Belupom! Kakva radost. Idem pit.
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

B
Quote from: sthlm1987 on 29.06.2023, 11:38Uzalud krivimo igrace i trenere kad nam klub nikad nije izgradio reputaciju ni karizmu kao ni grad uostalom. To je nesto sto se gradi generacijama,ne dolazi preko noci.

Uvijek se sjetim kad su domaci prodavali terene po halubju za bescjenje. Popularni Ibr* je nudio mojima kvadrat za 5-6 maraka, danas isti vrijede preko 100 eura, dijelilo se sakom i kapom, sad se bune jer zive u bosangelesu.
Veliki broj domacih ljudi uopce ne osjeca pripadnost svome kraju a jos veci broj doseljenika ga nikad nije prihvatio, stovise, mrze Rijeku i sve njegove simbole iz dna duse.

Ako je offtopic, slobodno brisite.

A gle kad se govori o nogometnom klubu-reputacija i ugled se stjecu 90 posto rezultatima...da osvojimo svako malo titulu i igramo europu i o nama bi se govorilo biranim rijecima i nebi nitko prelazio u rivale. No opet imamo napredak bar neki, vec dugo nitko od nasih ne prelazi u ajduk jer to nije postao korak naprijed u karijeri..90 tih su nasi odlazili i u hajduk i u dinamo...danas im je samo dinamo korak naprijed...sad to sta ce netko tko nije odavde doziviti Rijeku kao priliku za iskorak jebiga, nemozes ocekivat da netko izvana kaze da mu san bio igrati za Rijeku...tako i Jakir-ako njegov rad ucini klub finacijski mocnijim, ili jos bolje donese titulu-nek ide poslije za boljim ugovrom dok god to napravi posteno i ostavi sredenu situaciju..
Druga stvar je kad rodeni Rijecani predu u jedno od dva zla bez srama...one koji su ih odbili u zadnjih 30 god mozes nabrojat na prste jedne ruke.
I za kraj evo nas bivsi kapetan Smola1- decko za kog cemo reci da je davao srce i borio se, nije presao u rivale, za nas legenda-no kad prelazio u Eintracht izjavio je da mu san zaigrati za Bayern...to nijemcima proslo ispod radara jer sam citao u NL samo, no zamisli da nama novi igrac dode i kaze «san mi je ici u dinamo»...svima je to samo posao, ako cemo sastavljat ekipu iz ljubavi premi Rijeci mozemo svi odavde zaigrati no nije to rjesenje