Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
Inače zanimljivost je da za Bravo igraju bivši juniori dinameta Gurlica i Katinic a potonji je u dinamo prešao iz Rijeke sa svojih 15 ili 16 godina.

T
Bogojevic se iskrastilizirao kao najbolja zajmena za Veigu.
Grgic vjerovatno bivši

Zasto Grgic bivsi?
Rijeka u srcu, Armada do groba!

A
Quote from: robil on 01.07.2023, 17:39Bogojević ne može centrirat u šesnesterac

Generalno ne djeluje toliko loše, ali centaršut je znanstvena fantastika...reko spiker na maxtv nešto kao: "sada Bogojević ima puno prostora za dobar centaršut." Uslijedio je centaršut, a ja sam sebi u bradu promrmljam: "E moj Bogi, nisi dobro shvatio...spiker je rekao puno prostora za dobar centaršut, a ne centaršut u puno prostora." :(

Nadam se da cemo se rijesiti Bogojevica, Gode i Obregona.
Rijeka u srcu, Armada do groba!

B
Tko je ovaj visoki stoper plavi nas, br 3?

T
Quote from: sthlm1987 on 01.07.2023, 18:18Zasto Grgic bivsi?

Tračevi pričaju da je na "probnom roku".
Svaka čast njemu, pošten dečko. Ali pogledaj ovu ekipu sada, i baci oko na prvo poluvrijeme protiv Brava.
To nije igrač koji radi razliku u dvoboju sa Osijekom, Hajdukom i Dinamom. Ali sačekat ćemo.

Ali zato Franjo Ivanovic, opasan igrač.

T
Quote from: Bobic on 01.07.2023, 18:30Tko je ovaj visoki stoper plavi nas, br 3?

Možda Tino Agić, ali ne vidim dobro. Neznam

Za sada vodimo 3:0
Volim grad koji teče

Z

Quote from: Zelko Maler on 01.07.2023, 19:02ko je dao golove?

Obregon
Ivanović (penal)
Ampem (penal)
Zbogom i više se ne vraćaj

Z
Bravo je jako slaba ekipa i nisu neki test. Domžale su puno ozbiljniji protivnik i tu smo izgubili, iako nije rezultat primaran ni bitan u tim pripremama, ali Domžale ipak idu u europu. Bravo je jedna od najslabijih ekipa slovenske prve lige, da su bili jednu poziciju lošiji igrali bi kvale za ostanak.. Imamo opet dobar test u utorak protiv Čukaričkog. Opet ekipa koja ide u europu i protiv takvih volim kad igramo. Završili 3. u srpskoj ligi, isti broj bodova kao i 2. TSC i ispred jednog Partizana. Dobar test.

M
01.07.2023, 19:36 #87 Last Edit: 01.07.2023, 20:31 by moreplovac
Nisu igrali Dilaver, Mitrović i Đuro.
Selahi izašao u prvom radi ozljede a kasnije u drugom i Smolčić.
Pardon i Ilinkovic nije igrao. I Pašalić

Dokle god su šaroliki sastavi i mijenja se cijela postava na poluvremenu nije me briga za rezultat i igru. Ove prve pripremne utakmice su očito samo da bi se dečke držalo nabrijane prije konačnog popisa tko ostaje ili odlazi i isto tako očito je da su ugovorene samo i jedino da razbiju monotoniju tjelesnih priprema. Svi koji su na pripremama dobivaju skoro istu minutažu i izgleda da je Jakir bio posve iskren kad je rekao da svi imaju priliku pokazati i dokazati je li im mjesto u Rijeci.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Meni je onaj naš Lepi tetovirani djelovao vrlo pristojno. Dosta trke, oduzetih lopti i neke vrlo precizne dubinske lopte prema naprijed. Ja ga ne bi još otpisivao, dapače, ostavio mi je bolji dojam od Petroviča.

Sve u svemu, unatoč čistoj mreži, za obranu je teško reći kakvi su i u kakvom stanju jer Bravo očito nije ekipa koja može testirati našu obranu. Za taj dio ekipe, jedino što mogu reći, a nije vezano za današnji dvoboj, jest da Labru NE SMI-JE-MO prodati.

Što se veznog reda tiče...btw jel Janković danas uopće igrao ili mi se učinilo da sam ga na trenutak u nekom prekidu zagledao?...kako god, što se mene tiče, na Bandu izgleda možemo računati kao zacementiranog.

Napad eeeehh, tu će biti velikih problema odu li Ampem i Frigan. Ivanović će pokriti dio i mislim da je najozbiljnije pojačanje do sada, ali biti će to premalo.