Prijateljske pripremne utakmice

Started by Gnjusna Izdajica, 27.03.2023, 13:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: vMario87 on 05.07.2025, 19:26Ovaj Husić je u izgradnji bolji možda čak i od Radeljića

Bit ce jako zanimljivo vidjet stoperski par Majstor - Husić neznas tko je agresivniji.

R
Ovaj komentator se rasplače od muke kad naši zabiju. U Sportskima i Germanijaku nema ništa o nekoj utakmici.

V
AMJ veliki +, gojak jako dobar
Ima zanimljivih igraca u drugoj ekipi..bit ce to dobro..samo mi nije jasno zasto noel bodetic nije nastupio ?

05.07.2025, 19:36 #783 Last Edit: 05.07.2025, 19:38 by vMario87
Ima tu zanimljivih igrača.. Jurić je dobro ostavio onu loptu za Sijarića kad je ovaj pogodio stativu

Husić dobar

Yankov ima mota, ali izgleda totalno nespremno

Čini mi se po ovih par minuta da je Thaqi puno bolji za forsirat od Butića
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

A
05.07.2025, 19:47 #784 Last Edit: 05.07.2025, 19:49 by ArmadaZg
Meni ni Orec ni Dokit nisu nikada bili toliko losi koliko su tu kupili kritika.

Sjecam se za Kitu, neki je na 'susjednom forumu' trubio mjesecima kako nitko u Hajduku ne vidi toga igraca, onda ga je Osijek doveo a ovaj mjesecima plakao 'sta sam govorio', 'kako ga Hajduk ne vidi', 'mene za sd'.

Nikad nijednu utakmicu covjrk nije odigrao za 0. Orao, kopao, trcao..., odavao dojam da mu treba dobra ekipa za vise

B
Todorović dosta loš sa loptom u nogama nesiguran
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

A
05.07.2025, 19:56 #786 Last Edit: 05.07.2025, 19:57 by armada
Quote from: ArmadaZg on 05.07.2025, 19:47Meni ni Orec ni Dokit nisu nikada bili toliko losi koliko su tu kupili kritika.

Sjecam se za Kitu, neki je na 'susjednom forumu' trubio mjesecima kako nitko u Hajduku ne vidi toga igraca, onda ga je Osijek doveo a ovaj mjesecima plakao 'sta sam govorio', 'kqko ga Hajduk ne vidi', 'mene za sd'.

U potpunosti se slažem za Ndockyta. I na ovom forumu je bilo kritika i ja se nisam sa njima slagao. Danas je, nadam se, tek počeo pokazivati zašto. Kako se čini, Đale ga računa kao igrača u "Selahijevim kopačkama"...to bi ja napravio. Vjerujem da smo u njemu dobili Selahi v2.0 jer je u igri prema naprijed značajno kreativniji od Selahija, a defanzivno nije ništa lošiji...BTW danas i Oreču hvalospjevi...dopao mi se Husić stavom i igrom, a i Iankov ima nešto...ostale nisam nešto vidio, možda AMJ koji je tek došao...a Thaqi bi mogao biti zanimljiv. Meni je u deset minuta izgledao bolje od Butića skoro cijelo poluvrijeme.

Najgore kod Butica sto izgleda identicno kao i prije god. dana, nikakvog pomaka.

05.07.2025, 20:13 #788 Last Edit: 05.07.2025, 20:16 by m
Dobar rezultat, ali gdje je Fruk?

Edit: sad sam u SN procitao " Treba dodati i da u riječkoj momčadi nije bilo Tonija Fruka koji je zbog privatnih razloga dobio slobodan dan i nije nastupio u ovom ogledu.". Meni to smrdi na rješavanje transfera, nije da ne očekujemo ali bar da odigra euro kvalifikacije pa nek onda putuje..
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Z
Quote from: Basso on 05.07.2025, 19:55Todorović dosta loš sa loptom u nogama nesiguran

Drugog golmana nemamo, sve ostalo je samozavaravanje. Mulci mozda jesu talentirani, ali da Zloma ode ili ozlijedi se imas sasranog mulca na golu ( Maric na Poljudu)

T
Quote from: Zelko Maler on 05.07.2025, 20:19
Quote from: Basso on 05.07.2025, 19:55Todorović dosta loš sa loptom u nogama nesiguran

Drugog golmana nemamo, sve ostalo je samozavaravanje. Mulci mozda jesu talentirani, ali da Zloma ode ili ozlijedi se imas sasranog mulca na golu ( Maric na Poljudu)
Nwolokor je naš i pokazao je prošle sezone da može u Opatiji. Znači može i kod nas ako prihvati bit 2. golman

M
Bome je Todorovic imao jednu fantazija obranu, a gol je bio na vjetrometini pa nema zamjerki. S utakmicama bi dobio sigurnost za igru nogama.

S
Druga ekipa odigrala odličnu utakmicu, po teškom terenu.
Malo su se grčili do izlaska Rajana i prelaska Šijarića desno, ali odrađivanje zadaća vrhunsko, linije (pogotovo u sredini) odlično odrađene, suparnik na 100 čuda u organizaciji ičega.
Bolji smo, brži smo, točniji u predaji lopte. Tranzicija radi, propadajući presing isto. Meni ovo izgleda bolje od prošlosezonske igre, a ovo će bit još 20% bolje (i brže i jače).

06.07.2025, 08:09 #794 Last Edit: 06.07.2025, 09:26 by D2
Quote from: ArmadaZg on 05.07.2025, 19:47Meni ni Orec ni Dokit nisu nikada bili toliko losi koliko su tu kupili kritika.
Udovolji mi znatiželju i pronađi tu silnu količinu kritika koje je Oreč dobio na ovom forumu. 8)

PS ne moraš se truditi i tražiti jer toga u nekoj količini kako si napisao nije bilo. Dečko od kad je došao dobiva poticajne postove plus to da će vremenom biti bolji
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo