HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ha, onda je za očekivati, da kao i inače, veća riba jede manju
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

K
Osječani ostaju bez SD, ide u Brazil

Quote from: Kostrena on 12.12.2024, 00:45Osječani ostaju bez SD, ide u Brazil
Dugo im je trajao.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Ako ovaj Bota ode koliko dugo ce im trajati pastar , hoce li zavrsiti sezonu ?  ...  po meni odlazak Bote ako se desi im.je najveci udarac od dolaska Madara

Z
Quote from: Ro-Ro on 12.12.2024, 09:49Ako ovaj Bota ode koliko dugo ce im trajati pastar , hoce li zavrsiti sezonu ?  ...  po meni odlazak Bote ako se desi im.je najveci udarac od dolaska Madara

nece dugo. pogotovo ako dodje neki nas SD.

B
Quote from: Zelko Maler on 12.12.2024, 09:58
Quote from: Ro-Ro on 12.12.2024, 09:49Ako ovaj Bota ode koliko dugo ce im trajati pastar , hoce li zavrsiti sezonu ?  ...  po meni odlazak Bote ako se desi im.je najveci udarac od dolaska Madara

nece dugo. pogotovo ako dodje neki nas SD.

Mozemo im povoljno prodati DRSa i njegovu biljeznicu sa igracima Istre i dinamovim propalitetima.

Quote from: Bobic on 12.12.2024, 10:03Mozemo im povoljno prodati DRSa i njegovu biljeznicu sa igracima Istre i dinamovim propalitetima.

Dobili su Čohara od nas. Nismo li im dovoljno zla nanijeli?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ali Boto je i dalje gore. Zar ne? To su samo glasine koliko sam ja čuo.

K
Kolika je otpremnina Pinokiju zna li se šta

R
Pa ove papke trpa ko hoće ali naši junački dvije nule

Mudri, tivra se!
#degenerik

K
Quote from: robil on 14.12.2024, 15:53Pa ove papke trpa ko hoće ali naši junački dvije nule
I slavili ih ko da smo osvojili 3 prvenstva

Sutra X odgovara svima, nadam se da ipak neće biti takav rasplet.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Ja baš mislim da ne odgovara ni nama ni njima, jbte nikad jadniji Dinamo a mi i oni samo +7,to oni stignu do 3.mjeseca

Z
sutra ne smije završiti nerješeno. S tim sam sve rekao pa makar otišlo na neželjenu stranu. Vrijeme je da zlo padne pod svaku cijenu.