HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

I ovakvi clanci su vjv samo forspan za kad bude trebalo opravdat zasto ce drzava upucat u 2025 xy eura u tu školjku.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: moreplovac on 11.01.2025, 16:03
Quote from: Fornax on 11.01.2025, 15:37Ništa novo.

Ali jest fascinantno kako su oni doli koji se kunu u poljudsku ljepoticu dopustili da dođe do toga. 

Nema frke, tata Plenki vadi Eure iz škrabice. Nacionalni interes.

Taj klub i regija cijelo svoje postojanje uvijek traze od drugih da im daju pare i skrbe od njima jer su smami sebima najvazniji i smim time smatraju da je duznost drzave (koja god bila), regije ili neceg treceg da ulaze u njih i financira ih i povladjuje im. Zasto? Zato sto postoje.
Plus ,nacin humora im je da se izruguju drugima,ali hej ako ih ne volis ti si supak.

U biti pametujem ali svi sve znaju to odavno. Ali dobro je malo osvijestiti malo,da se ne pozabi.

Uživaju biti na pipi  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

"Split je u listopadu 2024. godine dobio financijska sredstva u iznosu od 600.000 eura za obnovu Hajdukova stadiona, a tada je rečeno iz Ministarstva turizma i sporta da će taj novac biti utrošen za potrebnu dokumentaciju za početak obnove stadiona."

Ma možeš misliti kako su tih 600.000eura
 potrošili sve na dobivanje dokumentacije za početak obnove stadiona  🫏

Ali nema straha dolje da će mi novaca za rad na WC školjci prifaliti s obzirom da im je njihov tovar anemični Plenki
odobrio iznos od 27,5mili eura za obnovu Titove ljepotice  💩

Z
Quote from: IvyFiume on 11.01.2025, 19:32"Split je u listopadu 2024. godine dobio financijska sredstva u iznosu od 600.000 eura za obnovu Hajdukova stadiona, a tada je rečeno iz Ministarstva turizma i sporta da će taj novac biti utrošen za potrebnu dokumentaciju za početak obnove stadiona."

Ma možeš misliti kako su tih 600.000eura
 potrošili sve na dobivanje dokumentacije za početak obnove stadiona  🫏

Ali nema straha dolje da će mi novaca za rad na WC školjci prifaliti s obzirom da im je njihov tovar anemični Plenki
odobrio iznos od 27,5mili eura za obnovu Titove ljepotice  💩

sjela lova za Šegu i Verbiča.
I to lova od poreznih obveznika.
Fuj mamu im jbm.

Šta očekivati od vječito režimskog kluba iz grada s pazarom.
Volim grad koji teče

A nas gradonacelnik suti umjesto da zahtjeva da Rijeka dobije jednaka sredstva za stadion kao i Split i Zagreb.

12.01.2025, 08:57 #1221 Last Edit: 12.01.2025, 08:58 by D2
Totalno van topica, ali neka TIR prebaci onda sve zajedno.

Ako je Poljud u takvom stanju, što rade institucije i zašto se tamo još uvijek igraju utakmice? Treba netko izgubiti glavu pa da krene iščuđivanje. Hebali ih svih skupa populistički potezi, ako je utvrđeno da nalet vjetra može slomiti podkonstrukciju to kad padne desit će se Novi Sad. Idioti su svi koji na ovo žmire, a Grad Split i HNS prvi. Jedino ispravno je zatvoriti Poljud i to ne govorim iz neke navijačke zluradosti već zbog toga jer se neodgovorni pojedinci na račun umiljavanja igraju životima pojedinaca.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

..bmk..
#vranićuizdrži

12.01.2025, 10:25 #1223 Last Edit: 12.01.2025, 13:13 by Silvio Dante
Baš. Potpuno me se jebe, divim se volji ljudi koji se stignu okupirati i tim pitanjima, znaš kako me boli ona stvar što će napraviti, kako, di, tko će im platiti, hoće im se urušiti, potpuno mi se jebe za to. Njihova stvar.

U obranu im. Možeš im reći svašta, da su ovakvi, onakvi, jesu. Ali za svoj klub i njegove interese će izginuti, staviti na kocku puno toga. Hoćeš ti, hoću ja? Nećemo.
Kad je Hajduku prijetio stečaj, kad mu je jamstvo grada za kredit koji će mu udahnuti život, novu nadu, visilo o niti, par hiljada ljudi je po kiši došlo ispred zgrade gradske uprave u kojoj se glasalo o toj odluci. Da nije izglasana, neki vjerojatno iz nje ne bi izašli živi. Nazovi to i definiraj kako god želiš, ali oni su pokret, oni su sila, s njima nema usporedbe po tim pitanjima, mi ne igramo isti sport niti istu vrst "natjecanja".

R
Sami su se žalili da ih je bilo samo tristotinjak...................

Mene boli, jer mi je ljudski život vredniji od lopte i za koga tko navija, a ako ćete baš bi li isto rekli da padne na nas dok smo na Poljudu?
Ma ne znam zašto uopće opravdavam svoj stav, bolesno.  ::)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Otkud hajduku 600k za Šegu?
Na 35 milja eura proracuna, oni nisu prodali nikog, a mi na 12-13 milja eura proracuna po Misku, ( a stvarnih 9-10) prodali smo sve zivo i rijesili se najvecih placa pa ne mozemo nikog dovest.

Otkud? A i ti svašta pitaš (bez uvrede). Dao HEP, dale Hrvatske šume, dali su i dat će.
Ne zovemo ih bez veze režimskim klubovima.

#vranićuizdrži

Z
znam  sve. Samo pitanjem pokušavam navesti čim više ljudi da to vidi.