HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Vado Magnar on 25.02.2025, 22:48Ne znam što je ovo što si naveo, ali ne bih volio da ti se omasti. Brk.  :neretljak:

Po meni Hajduk nam je glavni takmac. Ali ok. Pamtimo pa ćemo vidjeti na kraju.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Irina_Shayk

L
Quote from: Vado Magnar on 25.02.2025, 22:48Ne znam što je ovo što si naveo, ali ne bih volio da ti se omasti. Brk.  :neretljak:

Po meni Hajduk nam je glavni takmac. Ali ok. Pamtimo pa ćemo vidjeti na kraju.
Kladionice još uvijek smatraju Dinamo najvećim favoritom, na njih je koeficijent 2,3 dok je na nas i hadjuk   3.

B
Nikakva pobjeda dinama ne dolazi u obzir. Nakon hajduka im ide: Slaven, Loksa, Varazdin, Istra...Dobiju li hajduka slijedi im serija pobjeda jer jbga, tako uvijek bude.
Gledamo li sto je najbolje za Rijeku, umjesto nasladivat se kako placu ovi dole, dinamo mora ispast cim prije.

Poslije je ionako mi i hajduk 50-50, nek i guraju hajduka ali nemogu oni dobivat 2-3 zaredom, a nemozemo ni mi. No 50 posti sansi u zadnjoj trecini prvenstva je nada koji bi potpisali na pocetku sezone.

Ne bih se složio da je identična situacija ko prošle godine jer je dinamo u 24. kolu, onom koji slijedi sada, dobio nas i izjednacio se bodovno, a to ove godine nije moguce. Njima je doslovna svaka utakmica odlucujuca i neki kiks, ispadanje iz utrke za prvenstvo.

Dakle ja bih volio nerjeseno to je najbolje, ali ukoliko mi dobijemo goricu, zazivam pobjedu dinama tako da se odvojimo i jednima i drugima na +7, odnosno +4.

Opet kazem ovisimo sami o sebi, 3 kola do rep. pauze od toga dva protiv zadnje dvije ekipe u ligi mogu svakako donest mir u kuci ako sve bude po našim željama a to su 3 pobjede,
i projicirajte samo ovu situaciju:
dinamo dobije hajduka, i mi dobijemo hajduka taman prije rep. pauze

i na +7 smo od oboje nakon 26 odigranih kola, kazem to jako lijepo zvuci a na nama je da to ostvarimo!

Radije nek diname bude na -10 u ponedjeljak, a ako nemozemo izvuc trku protiv ajduka onda ni ne zasluzujemo bit prvaci
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 26.02.2025, 05:39Radije nek diname bude na -10 u ponedjeljak, a ako nemozemo izvuc trku protiv ajduka onda ni ne zasluzujemo bit prvaci
Pustimo emocije na stranu, ali omalovažavanje Hajduka nije poželjno.
Oni su kao u kikiću, a nalaze se samo jedan bod ispod nas. Što bi bilo da su super?
Oba bratska kluba treba jednakopravno gledati kao takmace i to je jedino ispravno. Ista mi je pašta tko je prvi u situaciji kad je Rijeka druga.  8)
I na kraju krajeva, do samog kraja smo jedino sami sebi bitni i nadam se da nećemo morati grickati noktiće zadnje kolo.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

26.02.2025, 08:39 #1701 Last Edit: 26.02.2025, 08:42 by Uzaludni
Nitko ih ne omalovažava, ali bih svejedno rekao, da ako uspoređuješ din i haj kao takmace za prvenstvo kroz 13 kola, bez obzira na trenutnu formu din je jaci (i sportski i masinerijom).
Isto tako, ako nismo u stanju kroz 13 utakmica odrzat prednost nad ovim hajdukom, zasto bi onda trebali bit prvaci.
Sto se emocija tice, ja ne pjevam ubi ubi, niti mrzim mrzim ikome 😉

Quote from: Uzaludni on 26.02.2025, 08:39Nitko ih ne omalovažava, ali bih svejedno rekao, da ako uspoređuješ din i haj kao takmace za prvenstvo kroz 13 kola, bez obzira na trenutnu formu din je jaci (i sportski i masinerijom).
Isto tako, ako nismo u stanju kroz 13 utakmica odrzat prednost nad ovim hajdukom, zasto bi onda trebali bit prvaci.
Pa lakše je održavati +7 od +1  :bo:

26.02.2025, 10:28 #1703 Last Edit: 26.02.2025, 10:28 by D2
Quote from: Uzaludni on 26.02.2025, 08:39...
Emocije u smislu da je većinsko razmišljanje kad bi morali birati iza koga da bi vjerojatnije bilo iza Dinama.
  ;)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

26.02.2025, 10:41 #1704 Last Edit: 26.02.2025, 10:42 by Uzaludni
Ha ha, sad, emocije - razmisljanje itd...😁
Kolega molim vas odlucite se 😉
Ja bih iskreno najradije da mi budemo sampioni naravno, ali ako mi nemozemo onda je slijedeci izbor da dinamo nebude.
A ako kojim slucajem ajduci osvoje jedva cekam ljeto i neki shelbourne, debrecin, gziru itd  8)

Ma i HNL fore mi idu nakurac. Dinamo otvori nama cijeli jug, prošle godine i njima čitav jug, sad nema parkinga. Ko i Istra, šupski. Donesi odluku i budi dosljedan. Nogomet i navijači služe za nabijanje dnevnica pa se i dalje tolerira nehumanost.

A ova sekta koja je preko Bilića upravo optužila Dinamo jer je 200 Torcidaša napalo policiju, ma šta reći uopće.

No dobro, ogledalo države. Čitam u Slaven Belupu unutar 24 sata na godinu dana kažnjen lik koji je zapalio bengalku na centralnoj...nego zna li se jesu li skinuli imunitet Dabri, i zna li se da li je ubojica Banožić završio u zatvoru gdje ga više ne čeka Sanader?
#navodninavijač

Quote from: TIR on 26.02.2025, 16:07Ma i HNL fore mi idu nakurac. Dinamo otvori nama cijeli jug, prošle godine i njima čitav jug, sad nema parkinga. Ko i Istra, šupski. Donesi odluku i budi dosljedan. Nogomet i navijači služe za nabijanje dnevnica pa se i dalje tolerira nehumanost.

A ova sekta koja je preko Bilića upravo optužila Dinamo jer je 200 Torcidaša napalo policiju, ma šta reći uopće.

No dobro, ogledalo države. Čitam u Slaven Belupu unutar 24 sata na godinu dana kažnjen lik koji je zapalio bengalku na centralnoj...nego zna li se jesu li skinuli imunitet Dabri, i zna li se da li je ubojica Banožić završio u zatvoru gdje ga više ne čeka Sanader?
u osi covjek dobio 1000e i god dana jer je bacio onu plasticnu casu u teren :svakacast:

Quote from: Deba on 26.02.2025, 16:19...
u osi covjek dobio 1000e i god dana jer je bacio onu plasticnu casu u teren :svakacast:
Nije još kažnjen samo je prijedlog policije i nije 1000€, nego 1500€ te godinu za utakmice Osijeka i reprezentacije.  :neretljak:

L
Quote from: TIR on 26.02.2025, 16:07Ma i HNL fore mi idu nakurac. Dinamo otvori nama cijeli jug, prošle godine i njima čitav jug, sad nema parkinga. Ko i Istra, šupski. Donesi odluku i budi dosljedan. Nogomet i navijači služe za nabijanje dnevnica pa se i dalje tolerira nehumanost.

Šta nije lani nama Dinamo ograničio broj ulaznica na 2000?