HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Što se tiče kladionica? U kupu na Rijeku, kvota bila preko 4.
Tako da i ove kvote što su na Rijeku za osvajanje prvenstva, su još i odlične.
Ri Or Die

Quote from: Monarh on 28.02.2025, 21:02Kakav show na Instagramu  😂😂😂.

Lučić reagirao na objavu Rijeke za kvalitetu dresa, " bit će da se dobro prodaje kad ste ga spustili 30%" i između ostalog stavio smajlija 🤡.

Rijeka mu odgovorila da mu u ponedjeljak šalju dres Petroviča.

😂😂😂😂

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/vratar-hajduka-reagirao-na-provokaciju-rijeke-pa-odmah-dobio-odgovor-bit-ce-da-se-dosta-dresova-prodaje-15558174?cx_linkref=jl_home_najnovije&fbclid=IwY2xjawIu9jpleHRuA2FlbQIxMQABHeMN57CNLXXKFlJNUBNCFfjWtP9Kvqlwpz2d1AhoPC4oa_GenTC_krUz5A_aem_iWelwvuBPDTqpO7-NulT-w

Uz dres i mrežicu...
Ri Or Die

Malo mu matematika ne štima, prije je 40%..

No to na stranu, treba stat s tim glupostima jer ti se uvijek može obit o glavu
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

R
Nitko ga nije dirao,sam je lik isao provocirati...siguran sam da nema pojma da ce za 2 tjedan doci na Ruju...zasluzuje pljesak.... uokviren dres I mrezicu zajedno  :neretljak:

Koji je ovo put da se ljudsko smeće zvano Uršuga Tolj nije udostojilo napisat ime svog rodnog grada?

Još joj samo fali slovo E iza R pa da bude prava lokalpatriotkinja.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

M
Jedno vrijeme nismo odgovarali na ništa pa je bilo pišaju po nama.
Mislim da su na lijep način, prva objava, poentirali prema njemu s kvalitetom dresa.

Ne treba ulazit u kafanske svađe, ali odgovoriti duhovito, zašto ne. Za to treba imat mjeru.

Jedina dobra stvar je što će i konkurencija prosipati bodove. Mislim da će dinamo kiksati dvije od sljedeće tri utakmice.

Gorica vs. Rijeka  X
Rijeka vs. Šibenik
Rijeka vs. Hajduk

Dinamo vs. Hajduk
Slaven vs. Dinamo
Dinamo vs. Loksa

Dinamo vs. Hajduk
Hajduk vs.Gorica
Rijeka vs. Hajduk
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
odjebati sve društvene mreže i Lučiće i kurce palce. Isključiti se od toga i samo fokus na teren. Ne gubiti energiju na to.

Ma to je nebitno skroz...

Ako igraču u 2025oj oduzima značajan fokus što netko tko vodi društvene mreže kluba piše zajebancije po internetu, neka baci mobitel s mololonga.

Z
Quote from: beetlebum on 01.03.2025, 17:32Ma to je nebitno skroz...

Ako igraču u 2025oj oduzima značajan fokus što netko tko vodi društvene mreže kluba piše zajebancije po internetu, neka baci mobitel s mololonga.

Nebitno. Samo se isključiti iz tih igrica. nek se kolju oko toga režimski.
Uostalom ko pod drugim jamu kopa...

K
Bacit ću, među nama jedan nepopularni, kmek

Naime, blizanci imaju svaki po jedno gostovanje kod Gorice. Ako se ostvare Črnkove riječi (što uvijek treba uzeti sa zrnom soli), polovicom ovog mjeseca u reprezentativnoj pauzi odradit će se zamjena travnjaka.

Je li stvarno "level playing field" za sve takmace ako se počevši s gostovanjem Istre kod njih bude igralo na novom, kvalitetnom travnjaku koji će dočekati i twinse?

Vjerojatno je u skladu s propozicijama natjecanja HNL-a, ali nije fer i korektno iz moje perspektive...

R
Oni ionako igraju krajem travnja D i u svibnju H kad će teren bit pjesma prema ovom.

Ali će i Gorica puna pojačanja bit jača :nisamja:  :nisamja:

Krajem travnja Gorica je ostala u ligi pa će ih i boliti tintilinic za utakmice. Još ako u kupu budu u igri.

R
Sada je Slaven u igri za Europu..Osijek, Slaven, Loksa , Varazdin...sve na 2-3 boda ...Dinamo ide gore Slavenu ..nema za nikoga  lakih bodova

Plavi blizanac će kiksat protiv Slavena a sutra je sve moguće.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡