HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Može li se kazniti igrača naknadno? Mišić mora dobiti barem 3 utakmice, Lučić bar jednu
Europa je jedino mjerilo!

B
Ovaj Lučić je rijetko ogavan tip, tako da mi je malo i drago da je dobio po glavi. Sječam se kad je gurnuo našeg skupljača lopti.

B
Malo sam gledao večiti derbi i ima dosta ljigavaca pa mi palo na pamet da bi trebalo složiti naj ljigaviju momčad sezone.

Dinamo u ovoj sezoni ima vise crvenih nego u prethodnih 30 godina ;D

R
Quote from: Brzina92 on 02.03.2025, 17:26Ovi bez Livaje bi lako mogli slomit zube protiv Gorice
Ma sredit ce to Maloca , Mikanovic I Banic ..3 komada u prvih 45 minuta...a tek Carevic

Quote from: Kostrena on 02.03.2025, 17:27Ako makneš crveni, Galešić im je bio najbolji igrač, u obrani pogotovo ali briga me za njega, neka krepa. Samo mi je debilana sad opet ljudima srat jer su se bunili za prodaju.

Sve okej, ali racunas da je covjek dosao iz najbolje obrane lige u kojoj je bio stozerni igrac u obranu koja ove godine izgleda katastrofalno.

Naravno da ces srat kad prodas igraca iz prvih 11 u rivala s kojim se boris za titulu.

Ispalo je odlično, isto tako je moglo i otić na drugu stranu, nitko sretniji od nas svih i koji smo srali i koji nismo da je ispalo ovako kako je sad i to je jedino bitno.

Quote from: Brijest on 02.03.2025, 18:07Malo sam gledao večiti derbi i ima dosta ljigavaca pa mi palo na pamet da bi trebalo složiti naj ljigaviju momčad sezone.

Lučić

Mikanovć Uremović  Rista Jurišić

Blagojević  Mišić.    Ademi.  Kalik

Erceg.        Livaja 

Rezerve:

Banić, Kadušić, Božić, Marina, Stojković, Omerović

Trener:

Jakir & Bjelko

Zašto Božić i Omerović? Kadušić isto čudan pick
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Top gnjus lige je australac  :neretljak:

Quote from: Brijest on 02.03.2025, 18:07Malo sam gledao večiti derbi i ima dosta ljigavaca pa mi palo na pamet da bi trebalo složiti naj ljigaviju momčad sezone.

Lucic
Mikanovic Ristovski Galesic Jurisic
Blagojevic Misic Ademi
Stojkovic Livaja Kalik

Ima još kandidata, ali ovi su po meni bez dileme najjačih 11
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Eto uzhebali se bezveze jučer. Nadao sam se 0:0, ali nije ni ovako loše. BTW ovaj njihov remi i zamrzavanje stanja od kolo prije, više vrijedi nama nego njima, jer su oni popušili jednu šansu za sustizanje. Zato ove rezultate treba gledati kao naš plus i njihov minus, a ne kao da smo se jučer propustili odvojiti. Gorica onakva kakva je može i njih zeznuti. Ljudi guštajte.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
PNI kažu:

Sudac ima ovlasti poduzeti disciplinske mjere od trenutka kada uđe na teren za
igru radi pregleda terena prije utakmice do napuštanja terena za igru po
završetku utakmice (uključujući i jedanaesterce

Tako da, kartoni su morali sijevati na kraju večitog derbija, ali jebiga...

Prešutno se napusti svrha pravila zbog mira u kući, slično i policija djeluje kad su oni u pitanju... Kako bi rekli, "bitno je zaštiti ljude od ozljeda po cijenu uništavanja imovine" pa se to provlači na orgijanje po terenima HNL-a u organizaciji odabranih navijačkih skupina

Valjda smo svi svjesni kako borba do kraja neće biti samo na terenu, nego protiv cijelog kapilarno korumpiranog sustava

Mislim da se dobivalo utakmice zabrane i za orgijanja u hodnicima nakon utakmice. Zapravo ne mislim znam.  :nisamja:
https://www.index.hr/sport/clanak/grezda-saznao-kaznu-za-udaranje-sakom-u-glavu-igraca-rijeke-colaka/2187969.aspx

"Igrač Osijeka Eros Grezda kažnjen je s četiri prvenstvene utakmice zbog udarca na Čolaka nakon nedjeljne utakmice polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka na parkiralištu stadiona Rujevica....."
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Da al to su Rijeka i Osijek.
Ovo su Dinamo I Hajduk.  ;)
#navodninavijač

B
Quote from: TIR on 02.03.2025, 19:35Da al to su Rijeka i Osijek.
Ovo su Dinamo I Hajduk.  ;)

Tako je za njih vrijede neka druga pravila ili oni su jednakiji. :vijesti: