HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
10.03.2025, 09:20 #2145 Last Edit: 10.03.2025, 09:21 by SandroB
Sve ovo stoji što pričate; slobodan dan, pravo na izbor, Sinj, doma, ekipa, pogledati utakmicu, zašto ne... ali bez uvrede, pravite se malo mutavi. K'o fol ne shvaćate da je to u kontekstu vrhunskog nogometa, rivaliteta, navijačkog svijeta koji nije samo neka daleka kulisa, nego "direktna suradnja" - jako kompromitirajuće.

Z
10.03.2025, 09:30 #2146 Last Edit: 10.03.2025, 09:31 by Zelko Maler
jel  bi Niko Janković da igra u Hajduku,a da je rodom iz Lovrana, prilikom posjetu svojih doma išao na utakmicu Rijeka-Gorica?
Sumnjam.

a šta si ti išao gledati stari moj? Znaš da tovari igraju jedan od najnegledljivijih nogometa z HNL, još i Livaja fali, nećeš vidjeti nikakav potez, ajde da je neka europska utakmica Hajduka pa ideš pogledati?

Meni je jedino cudno sto nije na centralnoj tribini

Kaže landeka u PSK da se ne vidi na rezultatima da smo prodali 3 vazna igraca, i da drs i antonini rade dobar posao

u 6 kola u nastavku imamo 2 pobjede, to što je konkurencija ocajna ne znaci da smo mi dobri s tim rezultatima

S
Imamo ipak tri pobjede, Lokomotivu si valjda zaboravio.

Z
Quote from: Zelko Maler on 10.03.2025, 09:30jel  bi Niko Janković da igra u Hajduku,a da je rodom iz Lovrana, prilikom posjetu svojih doma išao na utakmicu Rijeka-Gorica?
Sumnjam.

a šta si ti išao gledati stari moj? Znaš da tovari igraju jedan od najnegledljivijih nogometa z HNL, još i Livaja fali, nećeš vidjeti nikakav potez, ajde da je neka europska utakmica Hajduka pa ideš pogledati?

Još jedna stvar, odigrali smo 0:0 u Gorici i 1:1 sa Šbk. Izgubili smo 4 jako jako vrijedna boda. Jankoviću u takvim okolnostima nejdeš na utakmice drugih klubova.

Quote from: Ares1312 on 10.03.2025, 09:47u 6 kola u nastavku imamo 2 pobjede, to što je konkurencija ocajna ne znaci da smo mi dobri s tim rezultatima

7 kola, 3 pobjede + Kup = 8 kola, 4 pobjede. Ajmo bit pošteni.

Zanimljivo da smo kiksali i Osijek i Dinamo u 22. odnosno 23. kolu i izgubili obje, a zauzvrat pobijedili Istru, Goricu i Šibenik (dakle posljednju trojku), imali bi bod više nego sad, 48. Ali tad bi Dinamo bio na 45, što je dugoročno lošije nego što je sad na 42.

Sve je ovo daleko od gotovog. A baš kad su svi očekivali krah u Osijeku pred dva derbija smo bili vanserijsko dobri. Tako da polako, 33 boda su još u igri.
#navodninavijač

M
Quote from: SandroB on 10.03.2025, 09:20Sve ovo stoji što pričate; slobodan dan, pravo na izbor, Sinj, doma, ekipa, pogledati utakmicu, zašto ne... ali bez uvrede, pravite se malo mutavi. K'o fol ne shvaćate da je to u kontekstu vrhunskog nogometa, rivaliteta, navijačkog svijeta koji nije samo neka daleka kulisa, nego "direktna suradnja" - jako kompromitirajuće.

ma sal je skautirat da zna kako in zabit dva komada na rujevici. profesionalac do bola, cak i va slobodno vreme gre proucavat rivale!

Z
Oko čega se ovdje radi drama  :bo: ajmo im zabraniti gdje će ići šta će pričati skim se družiti strpamo ih u logor i neka po instrukcije dođu na forum

B
Sto se tice bodovnog salda u zadnjih par kola- odlican je(il vrlo dobar), samo je rasporeden blesavo. Recimo da je bio remi Osijeku, pa onda onako kako je bilo nakon i da smo dobili sad Sibenik. Isto bodova- ali bili bi zadovoljniji sad. Jer sad smo stvorili tezu da neznamo dobivat u serijama i male utakmice. No to smo znali cijelu sezonu. 

Meni je cak puno draza ova verzija, da dobivamo jake utakmice( pogotovo dinama i nek smo sad skinuli uroke), pa ajde prezivim kikseve sa sibenikom i slicno. Ionako nije bilo za ocekivati da cemo se odvojiti od konkurencije u ovoj fazi. Ako i uzmemo naslov biti ce u zadnjem kolu.

Pesimistican sam bio cijelu sezonu no nakon dinama mi se razvedrilo sve i nije mi sibenik toliko pokvario tjedan.Uvjeren sam i da hajduka razbijamo u nedelju.

Quote from: manigoldo on 10.03.2025, 11:28ma sal je skautirat da zna kako in zabit dva komada na rujevici. profesionalac do bola, cak i va slobodno vreme gre proucavat rivale!

Ima aneks u ugovoru di je i klupski skaut na pola radnog vremena. To je Didin model zapošljavanja. Svi su na pola radnog vremena, pa i igrači.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

D
Pogledao sažetke Dinama u Stadionu. To je sada jedna druga ekipa sa Mišićem i Sučićem u prvoj ekipi.

Quote from: Bobic on 10.03.2025, 11:43Sto se tice bodovnog salda u zadnjih par kola- odlican je(il vrlo dobar), samo je rasporeden blesavo. Recimo da je bio remi Osijeku, pa onda onako kako je bilo nakon i da smo dobili sad Sibenik. Isto bodova- ali bili bi zadovoljniji sad. Jer sad smo stvorili tezu da neznamo dobivat u serijama i male utakmice. No to smo znali cijelu sezonu. 

Meni je cak puno draza ova verzija, da dobivamo jake utakmice( pogotovo dinama i nek smo sad skinuli uroke), pa ajde prezivim kikseve sa sibenikom i slicno. Ionako nije bilo za ocekivati da cemo se odvojiti od konkurencije u ovoj fazi. Ako i uzmemo naslov biti ce u zadnjem kolu.

Pesimistican sam bio cijelu sezonu no nakon dinama mi se razvedrilo sve i nije mi sibenik toliko pokvario tjedan.Uvjeren sam i da hajduka razbijamo u nedelju.

Koliko god zasad izgledalo sve regularno (osim šta lagano guraju hajduka) ako dođe do odluke u zadnjem kolu, vjeruj mi, nećemo biti prvaci
Europa je jedino mjerilo!

B
Quote from: david_ri on 10.03.2025, 12:27Pogledao sažetke Dinama u Stadionu. To je sada jedna druga ekipa sa Mišićem i Sučićem u prvoj ekipi.

Polako, imali su igraca vise od 23. minute. Petkovic , Misic, super ali ne igraju cijelu sezonu nece biti odmah igraci prevage...jos onaj blesavi talijan na klupi, nisu toliko jaki..

B
Quote from: MaČaĆeToMane on 10.03.2025, 12:30
Quote from: Bobic on 10.03.2025, 11:43Sto se tice bodovnog salda u zadnjih par kola- odlican je(il vrlo dobar), samo je rasporeden blesavo. Recimo da je bio remi Osijeku, pa onda onako kako je bilo nakon i da smo dobili sad Sibenik. Isto bodova- ali bili bi zadovoljniji sad. Jer sad smo stvorili tezu da neznamo dobivat u serijama i male utakmice. No to smo znali cijelu sezonu. 

Koliko god zasad izgledalo sve regularno (osim šta lagano guraju hajduka) ako dođe do odluke u zadnjem kolu, vjeruj mi, nećemo biti prvaci

Mozda, no potpisao bi sada taj scenarij-da odlucuje zadnje kolo( i po mogucnosti da ovisimo o sebi)