HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Koštat će nas šibenik kao i one godine hr drg.

Gaze ih realno, mi smo bolje izgledali nego Dinamo. Nismo dopuštali ovako opasne šanse. A dinamo, ubi bože, tu igre ni u naznakama.

Dugo nisam vidio ovakvo razbijanje..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: Ares1312 on 05.04.2025, 19:25Koštat će nas šibenik kao i one godine hr drg.

Realno ona momčad Rijeke nije bila sposobna za osvojiti naslov prvaka koja je primila u sezoni ukupno preko 60 golova  :sta:
Forza Fiume ale!

Istra je mogla unakazit Dinamo u prvom poluvremenu. Bas lijepo igraju. Dinamo kriminalno los. Ali zahvaljujuci Istri koja je fenomenalna!

D
Bome Hajduk danas šampionski

R
Na Istri se ne vidi da je u srijedu igrala. Vidićemo naše sutra.......

Hajdukova pobjeda nad Slavenom za mene je bila očekivana. Imao sam osjećaj da će uzet sva tri boda. Purgeri ako večeras izgube gotovi su. Po meni niti bod im nije dovoljan. A mi? Samo pobjeda a sumnjam da ćemo osvojit trobod, nadam se da griješim. Mislim da će tovari osvojit naslov. Ne vidim nas kako nižemo pobjede do kraja.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Istra guzi i ne vadi. 🐐
#degenerik

B
Istra ne vidam da uopce radi ispucavanje niti dugu loptu(izuzev 2-3 puta kada daju na krilo kada ostane samo sa prilikom za prodor),niti od golmana, niti stoperi kad su pod pritiskom.

Istra odlična, dobro da smo ih ipak malo napalili u srijedu jer su jedva dočekali da im netko doleti na volej...

Samo da mi sutra dobijemo i konačno prelomimo malo, treba nam neki pokazatelj da možemo krenut s nekim kontinuitetom
Dobro, dobrooo! Fuć!

Sutra za tri boda ako treba iskopati teren neka ga iskopaju, jer sutrašnjim porazom bojim se da ce tovari osvojit( sam sebi ne vjerujem sto pisem) :svakacast:

Da dovedeš Cannavara,
Tvoja kćer se s nama kara,
Zeko lopove! Zeko lopove!
#degenerik

dinamo ima ravno 0% šanse za naslov.

Mi moramo povezat 3 pobjede a protiv Osijeka i na Maksimiru minimalno ostat neporaženi.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

J
Sutra moramo pobijedit kako god znamo i umijemo, za dobrobit nas i cijelog hr nogometa