HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

B
Quote from: Uzaludni on 20.04.2025, 15:21@Vado Magnar - ma nitko mu sad ni ne traži zamjenu, sad mijenjati trenera bi bila glupost.
Samo nabrajamo njegove mane i nedostatke, odnosno slikamo tu sliku "sivila".
Razloge i objašnjenja zašto smo prvi i u finalu kupa se toliko puta već prožvakalo pa mi se neda opet.
 Ali ako ćeš te dvije činjenice navesti kao jedine bitne trenutno, onda o čemu opće imamo potrebe raspravljati?
Pa shodno tome moja izjava: u pravu si, sve je idealno😁

Smijenit ce njega Misko kad posjedne Janka na klupu ili zavapi za pojacanjima za euro kvalifikacije..

Z
na ljeto početi slagati momčad oko Ivice Ivušića.
Sve kreće od golmana. Nama treba klasa na golu ako hoćemo iduće sezone napasti nešto.

Quote from: Uzaludni on 20.04.2025, 15:21@Vado Magnar - ma nitko mu sad ni ne traži zamjenu, sad mijenjati trenera bi bila glupost.
Samo nabrajamo njegove mane i nedostatke, odnosno slikamo tu sliku "sivila".
Razloge i objašnjenja zašto smo prvi i u finalu kupa se toliko puta već prožvakalo pa mi se neda opet.
 Ali ako ćeš te dvije činjenice navesti kao jedine bitne trenutno, onda o čemu opće imamo potrebe raspravljati?
Pa shodno tome moja izjava: u pravu si, sve je idealno😁

Ako je to slikanje sivila onda je poprilično crno.
Razlozi zašto nema smisla sve svaljivati na Đalovića:
- ima igru. Malo se raspala, ali i dalje je tu.
- imamo niz od tri pobjede i sad jedan poraz joji baŝ i nije čudan
- pod njime je proigralo nekoliko igrača
- od Fruka napravio napadača
- kadar mu je slabašan i tanak.
- ima rezultate

Naravno ima i loših stvari:
- ponekad krivo bira igrače i/ili zamjene
- neke stvari u igri protiv poj3dinih momčadi su upitno postavljene
- nakon što damo gol prečesto forsira zatvaranje

Ako očekujemo glatko osvajanje prvenstva onda on nije za to, ali nije ni kadar koji imamo.

Jednostavno valja prihvatiti takve poraze i učiti iz njih. Optimistično gurat naprijed pa što bude.

Zato suludi defetizam nema smisla.

Mene više od ovog poraza i posrtaja brine na šta će nam ekipa ličiti bez Fruka, možda i Jankovića, Selahija pa i Djuahre..

Ne kažem da se u jeku ikakve borbe za trofej treba pripremati za iduću sezonu, ali realno nismo niti doveli niti promovirali neki talent od kojeg će klub u budućnosti profitirati..
Stvarno se nadam da Čop ima ugovor tipa 1+1, zvuči blasfemično da smo za njega platili odštetu

L
Nije problem u čopu, mi već kod zadnja tri trenera imamo problema s igrom koja ne stvara previše šansi za napadače. Ako je u loksu mogao zabijati više od deset golova po sezoni, mislim da bi isto mogao imati kod nas

Quote from: Vado Magnar on 20.04.2025, 11:24Hmmm... malo se Đalović podcjenjuje.
Da je vrhunski - nije. Ali od momčadi za koju smo mislili da će se boriti za četvrto mjesto stvorio je momčad koja se bori za trofeje. I k tome mu je prodano pola momčadi. Ne samo to, nego mu nisu dovedene ni prave zamjene. Naša klupa izgleda šturo kada se usporedi s Istrinom. Nešto što je do jučer bilo nezamislivo.
Pitu slažeš od onoga što imaš, a Đalović nema baš puno namirnica.

I btw... Garcia ima dva vrhunska prvotimca koje Tramezzani nije imao: Radoševića i Lončara. Volio bih ga vidjeti s takvim rosterom. Oh wait... pa to smo već gledali prije par godina i nije bilo bogznašto.

Bottomline: Đaloviĉ je sasvim ok. Ima igru, ima rezultate, neće bit prvak ali i to što je napravio je dobar posao.

Ova pretpostavka je kriva. On je stvorio ekipu koja se bori za četvrto mjesto. I s obzirom na kadar koji ima, pogotovo nakon zimskog transfer roka ne mogu ga previše ni kriviti. A s obzirom na njegove taktike i postave, ne vjerujem da je kapacitet za išta više.

Jedino je razlika, što su režimlije ove godine toliko loši da se ta borba za četvrto mjesto odvija na vrhu tablice.
Po broju i prosjeku bodova, taman smo na putu osiguravanja famoznih mjesta koja vode u europu.
Sve mimo toga je slučajnost i kombinacija ostalih rezultata.
Mi šampionski gard nemamo, sustav igre nemamo i plovit ćemo na Frukovoj inspiraciji koliko ide, jer očito ni nekakve ideje nemamo.

Jučerašnja utakmica je preslika kup utakmice gdje je Istra uspjela zabiti svoje šanse, a mi nismo iskoristili poklon.
Djale iz te utakmice nije naučio apsolutno ništa.
A nije naučio ni iz prošle utakmice, pa radi opet iste gluposti i stavlja igrače na neprirodne pozicije.

Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: LenRi on 20.04.2025, 09:59Malo se previše hvali  Garciu, a čovjek je izgubio u Šibeniku i u gorici. Nakon pobjede nad Dinamom nije imao muda reći da se žele potući za četvrto mjesto, ne volim trenere koji nemaju muda i ambicija. Naš đale ima muda i ambiciju ali nažalost nema puno znanja.

Srećom pa smo mi imali berbu bodova sa Šibenikom i Goricom?
S ovom pobjedom je Garcia osvojio više bodova iz te 3 utakmice nego mi.
Igranje na nule i kontre protiv Šibenika i Gorice nisu niti muda niti ambicija.
To su pokazali onih prvih 20 minuta protiv Slavena...
Treba ta muda prenijeti iz press rooma na teren.
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

L
Pa protiv Šibenika doma nismo igrali na nulu, uopće je smiješno o tome tako govoriti. Za Goricu se slažem, išli smo na nulu te nismo uopće zarotirali igrače, a imali smo utakmicu tri dana ranije ja poljudu

@aahzinho
Ne bih se složio. Pročitaj upise s početka prvenstva: glorificirao se Osijek, nakon poraza od Olimpije se očekivao raspad, od Hajduka se dobilo što se i očekivalo, jedino je Dinamo ušao u neki tunel.
Naš raspad se nije dogodio, naprotiv Fruk je postao najbolji igrač lige, Nais na trenutak proradio, Devetak postao kvalitetan bek, a mi ušli u borbu za prvaka s prepoznatljivom igrom koja ne prolazi s Istrom.
Po pitanju transfer politike ni Hajduk ni Osijek ni Dinamo nisu kreirali neke nove igrače koji se mogu dobro unovčiti. Mi da (i Istra i Varaždin i donekle Slaven). Hajduk je čak i uništio svoju super generaciju juniora, a bogami i Sigura i Puškaŝa.

Pa sad kako je to onda moguće ako imamo tenera koji niš dobrog ne radi? Naravo, ima grešaka u radu, ali ajd...

Sezona je specifična po tome ŝto svi kilsaju, ali ipak mi nit smo građeni za osvajanje pravenstva, a opet smo tu negdje. Pa nije se do toga došlo stihijski.

20.04.2025, 19:47 #2919 Last Edit: 20.04.2025, 19:48 by D2
Trener nije klub i obrnuto. Tako ni Istra nije postao preko noći zbog par dobrih utakmica neki superduper posložen kolektiv kojem bi mi trebali doći na koljenima i učiti od njih. Mi sebe previše blatimo, a druge se svako malo uzdiže, najčešće samo kad nas se direktno okrznu.
Istina je da smo mi kakvi god bili ipak pri vrhu po funkcioniranju kluba, da se može bolje ne da može nego mora, da se od svakog može ponešto naučiti, može.
Eto ne tvrdim da su kod nas samo rožice i da sve diši dapače, ali ...
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Z
Je li Škorić u penziji il ije on još igrač Rijeke?
Misli li se on vraćati, za Istru nam je trebao...

Ako neznas što je bilo, nek' ti kaže Miško...

Link za veću sliku

Z
Hahahahahah bravo. A svaka ti čast kako si ovo izvadio.
Izgleda ide ovakav niz i ove godine.
Mislio sam da cemo pregazit Osijek sad vise nisam siguran.

Quote from: Zelko Maler on 21.04.2025, 09:44Hahahahahah bravo. A svaka ti čast kako si ovo izvadio.
Izgleda ide ovakav niz i ove godine.
Mislio sam da cemo pregazit Osijek sad vise nisam siguran.

Slučajnosti sa ovom sezonom su me i potakle da napravim ovo.

Ista stvar se dogodila i dok smo bili neporazeni u prvenstvu ove sezone, nakon sto se on vratio izgubili 2 zaredom.

Sada se vratio, izgubili od Istre...

Nisam od teorija zavjere ali ovo je vec malo preveliki sample da bude samo slučajnost, ili ne?

D
S obzirom na njegove izjave i ponašanje  teško da je slučajnost.
Grozno da bi ponovno mogli biti dupli gubitnici kao lani.