HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ma ovo je Chi fa meno World Series  :neretljak:
Još će tu bit svega do kraja
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: R13KA on 23.04.2025, 14:10Šanse da Dinamo ne pobjedi su Nula.

Ipak 0.000000001%

8)  8)

B
Evo nam neki vrag nam opet daje novu sansu....pa valjda po nekoj vjerojatnosti nemozemo stoput usrat. Cak i da tovari sad dobiju ovaj scenarij bi potpisali uoci nase utakmice.

A
Ako danas nasi ne pobjede onda nek....

R
Quote from: Ares1312 on 23.04.2025, 16:49
Quote from: R13KA on 23.04.2025, 14:10Šanse da Hajduk opet ne pobjedi su solidne. Šanse da Dinamo ne pobjedi su Nula. To je tako bilo uvijek i teško će se mijenjati. Na Dinamo se gleda kada imaju 10 bodova zaostatka, a Hajduk se može prestići i kada ima koji bod više.
Zbog loših rezultata, morat ćemo tražiti bod na Maksimiru. To pod preduvjetom da danas pobjedimo, ako ne, prvenstvo je gotova priča i ostaje kup

Na aparatima
Jesam. Ovo je povijesna šansa i svaki navijač Rijeke je sad na aparatima. Dovucite svi jebene guzice na Rujevicu sada, neće ni Hajduk pobjediti Istru i ako pobjedimo jednom rukom smo na bujolu.

Dinamo je po stoti put pokazao da naslo nece osvojiti. Pitanje je da li smo mi sposobni uzet titulu ili ce nas tovari prejebat.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Još Istra da naguzi tovare, AKO SMIJU.

A onda kako sam rekao danas idemo +3!!

M
Quote from: Deni323 on 23.04.2025, 17:03
Quote from: R13KA on 23.04.2025, 14:10Šanse da Dinamo ne pobjedi su Nula.

Ipak 0.000000001%

8)  8)

Znači ipak postoji šansa

K
25.4.2017. u 30. kolu, smo na Ruji pobijedili Osijek 2:0 i pobjegli dinamu na 8 bodova prednosti. Ostalo je povijest.

B
Ovo nam pokazuje samo da ne treba klonuti duhom nakon svakog naseg kiksa.
Jest, ova nasa Rijeka nije sampionska momcad, nemoze pobjedivati u serijama, nemoze nadigrati skoro nikog, onoj Rijeci iz 2017e nemoze nositi ni vodu. Ni igraci ni trener.
No samo trebamo bit najmanji luzeri od blizanaca. Nek hajduk zasere jos...nece ni tad biti gotovo, necemo do samog kraja imati jednu ruku na bujolu jer smo sposobni sve zasrati. No  osvajamo, u zadnjem kolu, mozda ce bas odluciti medusobni omjer s nekim od blizanaca. Danas dobijemo- onda ako i bude poraz na maksimiru nemoramo skroz potonuti.

Ja sam ovdje bio među rijetkim osobama koji je prognozirao da Dinamo neće slaviti u Gorici :neretljak:
Forza Fiume ale!

pa neka krene

Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove što daju golove!!   :svakacast:
Europa je jedino mjerilo!

Nemamo forove što daju golove.
#degenerik

A ni halfovi nisu nešto.
#navodninavijač

Gubi nk fritula kitula  :neretljak:
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡