HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
Šta kmečite?! Ajmo sutra dobit Goricu!

B
Quote from: Kostrena on 03.05.2025, 18:08Dinamo ima 2 svoja kluba i Slaven još

I sve 3 na maksimiru.. Dakle, sada bas moramo sve 4 dobiti jer oni svoje 3 sigurno hoce.

O
Sad sve karte bacit na kup.

D
Samo teorija ostaje, ipak se nadam da nećemo već sutra ovo pečatirati.

R
Quote from: duke on 03.05.2025, 18:37Samo teorija ostaje, ipak se nadam da nećemo već sutra ovo pečatirati.

Iskreno ako vec necemo rade usrat sutra nego zadnje kolo....opet prozivit 99 , ne hvala

O
Ni trener ni ekipa nemaju kapacitet ni kvalitet osvojiti svih 12 bodova, to je nemoguće, mi smo prvenstvo izgubili zadnja 3 kola prije Dinama.

Jedino Slaven moze zapaprit Modrima ali ne bi trebali njih gledati nego sebe jer smo zbog svojih gluposti iz Xy  razloga ispusili prvenstvo (again)  :jbg:  :jbg:  :jbg:
Forza Fiume ale!

B
Quote from: Orpat on 03.05.2025, 18:47Ni trener ni ekipa nemaju kapacitet ni kvalitet osvojiti svih 12 bodova, to je nemoguće, mi smo prvenstvo izgubili zadnja 3 kola prije Dinama.

Ja bih cak rekao i dosta prije kad smo u tjedan dan prodali Smolu i Marca te automatski vezali dva poraza od Varazdina i Istre.. sve poslje je posljedica tog genijalnog tjedna

Quote from: Boy3006 on 03.05.2025, 19:29
Quote from: Orpat on 03.05.2025, 18:47Ni trener ni ekipa nemaju kapacitet ni kvalitet osvojiti svih 12 bodova, to je nemoguće, mi smo prvenstvo izgubili zadnja 3 kola prije Dinama.

Ja bih cak rekao i dosta prije kad smo u tjedan dan prodali Smolu i Marca te automatski vezali dva poraza od Varazdina i Istre.. sve poslje je posljedica tog genijalnog tjedna

Ni kada su u ekipi bili ti igrači nismo mogli povezati vise od dvije pobjede zaredom  :sta:
Forza Fiume ale!

D
Gattuso je na presici uoči derbija izjavio da ga je posao u Hajduku stajao godina zdravlja. Eto čovjek se spasio.

A mi ćemo se i dalje mučiti. Ajde još 4 kola brzo će to. Teoretski i dalje držimo sve u svojim rukama. Ako je igračima i Đaletu bitno bilo da budu lovci, a ne lovina, evo im sada pa neka izvole.

Malograđanskom je cijela obrana pobrala treće žute + se Torrente teško ozljedio

Moguće da će protiv Slavena zaigrat sa zadnjom četvorkom - Franjić, Galešić, Mmae, Moharrami

Dobra šansa za kiks.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

I
Moharrami bi u svakom klubu osim Istre bio prvi pick. Galešić i Mmae bi igrali u svakom. A i Franjić ne bi sjedio na klupi nikome.
Jedino neuigranost, dugo neigranje i to može biti šansa.

P
Sreca u nesreci je da ce hadjuku utakmica na poljudu sa nama mozda biti nebitna a nama znaciti sve...

B
Quote from: Petro on 03.05.2025, 20:31Sreca u nesreci je da ce hadjuku utakmica na poljudu sa nama mozda biti nebitna a nama znaciti sve...

A sta ja znam.. da je obrnuto bilo bi "..izgubia si naslov na Rujevici, vrati se na početak.."

R
Inace Istra propustila dvije sanse da preskoci Slavena ..doma remi i danas sa Loksom, Varaždiin ista prica....
Liga u kojoj doslovno nitko nema sigurne bodove a jedino purgeri znaju kako se osvajaju bodovi u 5mj ...pas mater ako ne bi trebalo ugasit ligu