HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tri kola do kraja a imamo i dalje sve u svojim nogama, zajebi miska europu 4.mjesto, oni ako su pravi sportasi sad ce ic kao nikad  do sad :bo:

J
Dinamu bujol realno ne znači puno. S obzirom da moraju u kompletni remont ekipe skupa s trenerom, nema šanse da prođu 4 pretkola za LP. EL će igrat i kao drugoplasirani i to vjerojatno direktno.

K
Quote from: Johnson on 05.05.2025, 11:02Dinamu bujol realno ne znači puno. S obzirom da moraju u kompletni remont ekipe skupa s trenerom, nema šanse da prođu 4 pretkola za LP. EL će igrat i kao drugoplasirani i to vjerojatno direktno.

Mislim da idu odmah u Play off. Kao i lani.

B
Da bi isli u play off Bodo treba osvojit europsku ligu , znaci nista od toga, a oni sa ovakvom ekipom gdje još Sucic i Barurina odlaze ne mogu uc u LP

K
Dinamo radi kao i sve godine do sada, ako ne mogu pobijediti na zelenom, onda će malo na sivom terenu. Prvo su "kupili" Mudražiju - neš šta im taj treba. Onda su srušili Kranjčevićevu - gle sada idu u goste u Maksimir. A sada će im trener "postati" Kovačević. Ako je to istina, prvo kako da sad taj Kpvačević ode na Maksimir i izbaci svoju ekipu iz lige prvaka. A onda kako da ne pomogne svom klubu u zadnjem kolu pa recimo odigra s B ekipom i "čuva" se za kup. Ovisno o potrebi, kup im vjerojatno neće biti najvažniji. Gospoda iz ZG uvijek ostanu šupci. Tog istog Kovačevića će bez beda šutnut nakon 2 kola, a Mudražiju će poslat na posudbu u Lokomotivu. O tome kako neke ekipe zadnje vrijeme dobijaju žute kartone, neke crvene (ovi dole jel), a neki igrači "prebrzo" trče - je ustvari tko prati HNL sasvim normalno.

J
Nakon zadnje dvije utakmice, mislim da imamo razloga za optimizam. Dinamu nismo spustili gaće, dapače, falili su milimetri da već tada riješimo prvenstvo. Igrali smo dobro, stisli smo "atomski dinamo" na maksimiru i to drugo poluvrijeme, kad protiv dinama slabije ekipe poslovično padnu. Igrali smo protiv neugodne Gorice. Održali im sat nogometa prvo poluvrijeme. Stali na ručnu drugo, i koliko god mi srali, Gorica nije stvorila šansu cijelu utakmicu.
Mislim da smo na poljudu blagi favoriti, pogotovo ako ovi ne dobiju goricu.

S druge strane strah iliti oprez je logičan. Dinamo igra tri utakmice doma protiv filijala, a bogami i Šibenik će protiv nas igrat za dinamo. Ništa im to neće pomoć ako mi odradimo svoje. Nadam se da je klub nešto naučio iz proklete 99-te.

J
Ostalo nam je jos 5 utakmica, sad nam samo vrijedi da gledamo do sljedece iduce i idemo na pobjedu svaku... ajmo za pocetak dobit Šibenik

Šibenik je Miško (HNS) danas izbacio iz lige tako da, maksimalna koncentracija, ne očekujem ih ni u prvih 11 samo koncentracija i da uđe prva, druga šansa
Europa je jedino mjerilo!

Z
ovo mijenja dosta toga. Ima li smisla da oni uopće grizu i hoće li nostielji tipa Santini, Zuta, Peric itd uopce igrati?

Z
jedino ako je kolega ispod stijena 2 u pravu, a moguće da je, kao što je napisao na drugom forumu da dinamo pošalje lovu Šibebnčanima.

Nebi bilo loše da netko iz kluba(možda sam Miško) kontaktira Žutu da vide stimulira li ih Dinamo

Z
jako realan scenarij. To je nikakav trošak za dinamo. Po meni im je njiva u Šibeniku zadnji vlak da nas zaustave. Gorice ( prošlo) i Šibenika se bojim više od Hajduk+ Slaven.

Žalosno mi je čitat priče o stimuliranju ovdje, i žalosno mi je šta bi vi bili isti ko mordor samo da bi uzeli naslov. Boli me k za naslov ako je jedini način da ga se dočepamo kroz takve manipulacije.

Rađe bi sto godina bio drugi i treći relativno čistog obraza nego bio govno od kluba koje svake godine zakapari par igrača ili trenera iz konkurencije da bi stekli nekakvu prednost.
#navodninavijač

Z
Quote from: TIR on 05.05.2025, 14:23Žalosno mi je čitat priče o stimuliranju ovdje, i žalosno mi je šta bi vi bili isti ko mordor samo da bi uzeli naslov. Boli me k za naslov ako je jedini način da ga se dočepamo kroz takve manipulacije.

Rađe bi sto godina bio drugi i treći relativno čistog obraza nego bio govno od kluba koje svake godine zakapari par igrača ili trenera iz konkurencije da bi stekli nekakvu prednost.

o čemu ti? ko je pisao da bi Rijeka trebala stimulirati nekog?

05.05.2025, 14:28 #3314 Last Edit: 05.05.2025, 14:29 by Vado Magnar
Mislim da je ovim oduzimanjem dva boda svima jasno da Šibenik ispada. Vjerujem da će se boriti, za što bolji ugovor u nekoj drugoj sredini, ali ako im rano damo gol - vjerujem da će se raspasti. Uglavnom, osvojiti tri boda je "pod mus".