HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

11.05.2025, 21:28 #3450 Last Edit: 11.05.2025, 21:28 by iSpOd StIjEnA 2
Quote from: Iqteam on 11.05.2025, 21:17
Quote from: TIR on 11.05.2025, 20:06Kako bi mogli do drugog mjesta ako Dinamo ima +4 i pobjeđuje Lokomotivu, pa bi jedno kolo do kraja...ostao na +4? Hajduk ih prestiže magijom? :nisamja:

Pa mi smo tada na +2. Može se.

Ssmo u kontekstu europske lige im mi moramo osvojiti naslov

Oni su gotovi sve je u našim rukama. Ne vjerujem čak ni u dišpet jer mislim da im je manje zlo Rijeka prvak

Samo se mi moramo postaviti kao da ih je dinamo stimulirao sa 1 mil eura i tako izaći na teren i biti će to sve ok

Z
Slavenu se dogodilo isto sto i nama prosle sezone.
Prerano su se okrenuli kupu. I sad će ga izgubit zato.
Mi smo se prosle sezone nakon 32. kola (porazd od dinama) okrenuli kupu umjesto da smo stiskali dinamo do kraja i dobili sve od 33. Do. 36. Kola. Mi smo se raspali i nizali poraze umjesto da smo dahtali dinamu do kraja za vratom. Luzerski pristup Sopica i zbog toga smo i kup izgubili.  Ne mozes se ti okrenuti kupu i pritom nizati poraze. Nejde to tako.
Isto kao sto cemo mi ove godine Slavenu uzeti kup jer su se oni okrenuli kupu.

Z
Jako me zanima posjeta tovara iduci vikend ,hoce li rasprodati Poljud ili ce ih doci 10-15k

Predzadnje kolo gostujemo na Poljudu kao i '99 a Dinamo zadnje kolo dočekuje Varaždin kod kuće kao i zanimljivo '99 slucajnost ili ne, vidjet ćemo  :bo:  :bo:
Forza Fiume ale!

Quote from: tomyrijeka on 11.05.2025, 23:55Predzadnje kolo gostujemo na Poljudu kao i '99 a Dinamo zadnje kolo dočekuje Varaždin kod kuće kao i zanimljivo '99 slucajnost ili ne, vidjet ćemo  :bo:  :bo:

A zadnje kolo igramo sa finalistom kupa kao i tada.

R
Quote from: iSpOd StIjEnA 2 on 11.05.2025, 21:28
Quote from: Iqteam on 11.05.2025, 21:17
Quote from: TIR on 11.05.2025, 20:06Kako bi mogli do drugog mjesta ako Dinamo ima +4 i pobjeđuje Lokomotivu, pa bi jedno kolo do kraja...ostao na +4? Hajduk ih prestiže magijom? :nisamja:

Pa mi smo tada na +2. Može se.

Ssmo u kontekstu europske lige im mi moramo osvojiti naslov

Oni su gotovi sve je u našim rukama. Ne vjerujem čak ni u dišpet jer mislim da im je manje zlo Rijeka prvak

Samo se mi moramo postaviti kao da ih je dinamo stimulirao sa 1 mil eura i tako izaći na teren i biti će to sve ok

Samp.cu napisati da mi je frend poslao poruku, cura odozdola a on purger kojega bas i ne interesira toliko ludo HNL ali Dinamo je Dinamo ...od zene barba teska Torca, starija generacija ....kaze ...rade umrijeti nego da Rijeka uzme prvenstvo....toliko o pustanju....mi smo za njih sugava Rijeka puna srba I muslica......bit ce dole borba

B
12.05.2025, 08:50 #3456 Last Edit: 12.05.2025, 08:51 by Boy3006
Safaric vec lagano priprema teren za zadnje kolo:

Ovaj rezultat nam sada daje priliku da pobjedom protiv Osijeka ostvarimo bodove koji bi, uz poklapanja, mogli biti dovoljni za četvrto mjesto. Teško je naime računati da se vadimo protiv Dinama u Maksimiru, no boriti ćemo se do kraja.

Nadam se da ce ih Osijek razvalit pa nek se "bore"

12.05.2025, 09:46 #3457 Last Edit: 12.05.2025, 09:46 by D2
Quote from: Snjesko on 12.05.2025, 08:00
Quote from: tomyrijeka on 11.05.2025, 23:55Predzadnje kolo gostujemo na Poljudu kao i '99 a Dinamo zadnje kolo dočekuje Varaždin kod kuće kao i zanimljivo '99 slucajnost ili ne, vidjet ćemo  :bo:  :bo:
A zadnje kolo igramo sa finalistom kupa kao i tada.
A Croatia opet igra s nogometašima iz Baroknog grada. Flashback samo takav.  ???
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

A
Onaj tko se nada puštanju Hajduka nama je budala jer oni nas mrze vise nego Dinamo već godinama odnosno od kad smo ih prestigli a uostalom nebi ni mi njima pustili nikad

M
Glupo je govoriti da će nam Hajduk pustiti jer jednostavno nema potrebe za time. Deremo ih kad stignemo, tako cemo i ovaj put. Neka bude pun poljud i neka tovari idu 110%, tim još slađe.

Ma kakvo puštanje. Odigrat će oni pošteno utakmicu, nadam se i s naše strane istom pa tko bolji.
*Uostalom Dinamo puši bodove na gostovanju na Maksimiru.  8)

*Malo šale, vidim da ste svi ozbiljni.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

B
Quote from: MOISES on 12.05.2025, 11:06Glupo je govoriti da će nam Hajduk pustiti jer jednostavno nema potrebe za time. Deremo ih kad stignemo, tako cemo i ovaj put. Neka bude pun poljud i neka tovari idu 110%, tim još slađe.

Nadam se da je tako ali ne znam sto mi izgleda nevjerovatnije, da mi prvi puta ove sezone spojimo 3-4 pobjede zaredom ili da hajduk i u sedmoj utakmici zaredom kiksa.   :sta:

J
Kakvo puštanje??? Da bi nekom pustio, za početak moraš imat neke šanse. To je ko da ja kažem da ću pustit jordanu u haklu.

R
Kad na kraju Armada povede a ostali se priključe: "Bit češ dinamo kurac šampion."

12.05.2025, 14:44 #3464 Last Edit: 12.05.2025, 14:47 by Marabunt Campetto
Treba ići na kup i prvenstvo. Za to se i igra  nogomet. Na kraju, ostaneš bez svega kao prošle sezone. Bez prvenstva i kupa.
Ri Or Die