HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

S
Quote from: Boy3006 on 16.05.2025, 22:32... ha, jedino dobro iz svega ovog moze bit da ipak necemo gledat rastereceni hajduk ...

Upravo svjedočimo najopterećenijem Dinamu u povijesti. Kako panično pozivaju na poštenje... FUJ !

M
A kako u članku kaže "....zauvijek bacila mrlju na...." , jer to je klub koji nikad nije imao mrlju   ;D  ;D  ;D

K
Quote from: SandroB on 16.05.2025, 22:54
Quote from: Boy3006 on 16.05.2025, 22:32... ha, jedino dobro iz svega ovog moze bit da ipak necemo gledat rastereceni hajduk ...

Upravo svjedočimo najopterećenijem Dinamu u povijesti. Kako panično pozivaju na poštenje... FUJ !

Ovo gore je Reić pisao, a taj je stara pantagana poput Pezzia. Inače u produžetku gore citiranoga ide i ovo:

...Koji se, također odmah treba kazati, znao koristiti takvim pogodovanjima u nekim situacijama svoje borbe za naslov prvaka, ali i bivao na razbojnički način zaustavljen u pohodima na titulu....

Quote from: Snjesko on 16.05.2025, 21:45Realno, mi cemo dobit jedino ako su oni odlucili pustit. Nakon 2 gostovanja zaredom, nakon sto oni 6 kola nisu nikog dobili, nakon sto smo ih dobili zadnja 2 puta.
Brojke nisu na nasoj strani

Lako za  brojke koje nisu na nasoj strani, ali titula je... Pa zar treba veci motiv od toga

Ova Istra je kroz ovo proljeće napravila korak od deset milja. U pogledu afirmacije, stabilizacije, rejtinga do kojeg se mukom došlo i kojeg će sada teško više ispustiti uz ruku. Gledam malo, dolaze neki kadrovi i od sinoćnje proslave. Pretpostavljam rođendana navijačke grupe. Igrači, klub, mlado, staro. Ne mogu da se ne sjetim Kantride, i istih takvih rođendana Armade. Pa kad se potrefe rođendan, klub u dobrom momentu, kad se ganja Europa. Vani lijepo vrijeme, sve se budi, čovjek bi eruptirao od sreće. Što znači rezultat, što znači dobra generacija, što znači dobra i poticajna atmosfera.
A kod mene sve suprotno. Unatoč eto činjenici da smo tu, na korak do raja. Ali neki crv sumnje mi konstantno radi, ne da mira, i ne da budem sretan. Optimističan barem. Neobjašnjivo nešto.

17.05.2025, 09:35 #3621 Last Edit: 17.05.2025, 09:36 by Vado Magnar
Quote from: Silvio Dante on 17.05.2025, 08:11Ova Istra je kroz ovo proljeće napravila korak od deset milja. U pogledu afirmacije, stabilizacije, rejtinga do kojeg se mukom došlo i kojeg će sada teško više ispustiti uz ruku. Gledam malo, dolaze neki kadrovi i od sinoćnje proslave. Pretpostavljam rođendana navijačke grupe. Igrači, klub, mlado, staro. Ne mogu da se ne sjetim Kantride, i istih takvih rođendana Armade. Pa kad se potrefe rođendan, klub u dobrom momentu, kad se ganja Europa. Vani lijepo vrijeme, sve se budi, čovjek bi eruptirao od sreće. Što znači rezultat, što znači dobra generacija, što znači dobra i poticajna atmosfera.
A kod mene sve suprotno. Unatoč eto činjenici da smo tu, na korak do raja. Ali neki crv sumnje mi konstantno radi, ne da mira, i ne da budem sretan. Optimističan barem. Neobjašnjivo nešto.

Istra upravo je imala prvi dejt s curom, strastveno i nespretno, ali nezaboravno. Još nemaju pojma što ih sve čeka.
Mi? Mi propitujemo našu vezu. Nekako nam je dobro, fina i stabilna veza, ali fali strasti. Seks je ok, ali sve bi moglo biti bolje jer je bilo bolje. Fali prave erupcije zadovoljstva. Možda to uslijedi za par dana jer smo opet na dobrom putu, a možda i ne. A još se s posebnom boli sjećamo kako smo se opekli '99 s onom/onim koji nam je zabio/zabila nož u leđa.
 :bo:

R
Quote from: Vado Magnar on 17.05.2025, 09:35
Quote from: Silvio Dante on 17.05.2025, 08:11Ova Istra je kroz ovo proljeće napravila korak od deset milja. U pogledu afirmacije, stabilizacije, rejtinga do kojeg se mukom došlo i kojeg će sada teško više ispustiti uz ruku. Gledam malo, dolaze neki kadrovi i od sinoćnje proslave. Pretpostavljam rođendana navijačke grupe. Igrači, klub, mlado, staro. Ne mogu da se ne sjetim Kantride, i istih takvih rođendana Armade. Pa kad se potrefe rođendan, klub u dobrom momentu, kad se ganja Europa. Vani lijepo vrijeme, sve se budi, čovjek bi eruptirao od sreće. Što znači rezultat, što znači dobra generacija, što znači dobra i poticajna atmosfera.

Istra upravo je imala prvi dejt s curom, strastveno i nespretno, ali nezaboravno. Još nemaju pojma što ih sve čeka.
Mi? Mi propitujemo našu vezu. Nekako nam je dobro, fina i stabilna veza, ali fali strasti. Seks je ok, ali sve bi moglo biti bolje jer je bilo bolje. Fali prave erupcije zadovoljstva. Možda to uslijedi za par dana jer smo opet na dobrom putu, a možda i ne. A još se s posebnom boli sjećamo kako smo se opekli '99 s onom/onim koji nam je zabio/zabila nož u leđa.
 :bo:
Jedno romantično putovanje po Europi, uz dašak gastronomije, enologije i euforije, razbudi strasti do granice gdje Nessun dorma....

B
17.05.2025, 12:40 #3623 Last Edit: 17.05.2025, 12:41 by Boy3006
odjednom je 4.mjesto jako bitno belupu i kovacevicu i zele ga kako kaze svim srcem. vise nisu sve karte bacene na kupu tako da sigurno nece odmarat nikoga protiv nas..

Mi ovom pobjedom još ne možemo osigurati četvrto mjesto, ali vjerujem da bi nam ona dala poticaj za zadnje kolo na Rujevici. No, prvo moramo osvojiti bodove protiv Gorice da bismo o tome mogli razmišljati. Posljednje utakmice doma nismo dobro odigrali, ali još smo u igri za četvrto mjesto i stvarno moramo biti ponosni i sretni, svi u klubu i naši navijači. Vidim i kod igrača da bi svim srcem htjeli da osvojimo četvrto mjesto, ali svjesni smo toga da neće biti lagano

S
Quote from: Boy3006 on 17.05.2025, 12:40odjednom je 4.mjesto jako bitno belupu i kovacevicu i zele ga kako kaze svim srcem. vise nisu sve karte bacene na kupu tako da sigurno nece odmarat nikoga protiv nas..

Mi ovom pobjedom još ne možemo osigurati četvrto mjesto, ali vjerujem da bi nam ona dala poticaj za zadnje kolo na Rujevici. No, prvo moramo osvojiti bodove protiv Gorice da bismo o tome mogli razmišljati. Posljednje utakmice doma nismo dobro odigrali, ali još smo u igri za četvrto mjesto i stvarno moramo biti ponosni i sretni, svi u klubu i naši navijači. Vidim i kod igrača da bi svim srcem htjeli da osvojimo četvrto mjesto, ali svjesni smo toga da neće biti lagano

Zgadili su mi se.

Naravno, ne očekujem da nam itko pusti, još manje da trener izjavljuje "nemamo šta tražiti na Rujevici, najbolje mi je odmoriti najvažnije igrače".

Ali i između redaka se da naslutiti ljubav s Dinamom... mrš.

Kakav god bude rasplet ovog kola Varaždin i/ili Slaven će biti u borbi za 4. mjesto do kraja.

Slaven koji se čuva za kup nam paše, ali Varaždin koji može u Europu ako dobije Dinamo možda i ne pokloni bodove.

V
Gadi mi se i belupo i kovacevic s ovim.
A bili su mi simpaticni

T
Opatija dobila licencu

B
Quote from: Fiumano on 17.05.2025, 13:04Kakav god bude rasplet ovog kola Varaždin i/ili Slaven će biti u borbi za 4. mjesto do kraja.

Slaven koji se čuva za kup nam paše, ali Varaždin koji može u Europu ako dobije Dinamo možda i ne pokloni bodove.

Idealno bi bilo da Slaven popuši od Gorice a Vž pobjedi Osijeka.. onda Slaven i Osijek nemaju nikakve šanse za to 4.mjesto dok se u isto vrijeme Varaždin mora pokazat protiv dinama jer mu Istra ugrozava to 4.mjesto

K
Osijek je ionako već ispao iz igre za 4. mjesto.