HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M
18.05.2025, 09:53 #3735 Last Edit: 18.05.2025, 09:56 by moreplovac
Slažem se s Vadom. Gorican je proslavio gol, Vasilj kad je zabio gol ( poništeni) iako dinamov igrač, iz poštovanja ne slavi ali seonda pocne bunit kad čuje da je poništen. I šeretski osmjeh Maria " i ja bi želio biti trener Rijeke " Cvitanovića dok daje intervju.

Kod nekih penala se mikroskopom traži kontakt, a kod drugih je prejak intenzitet, kod nekih gaženja je navuceni žuti kod drugih direktan crveni, a nekad igrači prebrzo trče da bi uopće bio žuti ili prekršaj.
Po ovom kriteriju onaj dečko iz Slavena (Čubelić ? ) je trebao do kraja prvog pol na hlađenje u kup utakmici s nama.
Stalno se priča o kriteriju ali je jako neujednačen, i vladaju dvostruki standardi.

Igramo 4D šah, Galešićev asist za gol (nadam se) vrijedan bujola
Na valovima naših nadanja plovimo bez stajanja

K
Miško vizionar  ;D

R
A Goričan je novi Bogojević...

B
Mora se isto priznat lokomotivi- zadrzavali su igru i iznudivali faulove,,tratili vrijeme kod 1-1...uglavnom da nije bilo Strukana bilo bi sve idilicno

Quote from: Bobic on 18.05.2025, 10:50Mora se isto priznat lokomotivi- zadrzavali su igru i iznudivali faulove,,tratili vrijeme kod 1-1...uglavnom da nije bilo Strukana bilo bi sve idilicno
Meni je veći apsurd da je Loksa bila domaćin, ima 1-1, a skupljači lopti trče kao ludi da što brže vrate istu Dinamovim igračima  :neretljak:

K
Quote from: Bobic on 18.05.2025, 10:50Mora se isto priznat lokomotivi- zadrzavali su igru i iznudivali faulove,,tratili vrijeme kod 1-1...uglavnom da nije bilo Strukana bilo bi sve idilicno
nismo bas gledali istu tekmu

mudrazija izlazi van u trku u 90toj minuti
svi auti su izvedeni ekspresno uglavnom dinamovim igracima u noge
golman je zadrzavao loptu minimalno

u nadokbadi dobijes faul u svojih 16 izvedes ga bez tranzicije i dodas dinamu u noge

školski primjer zadrzavanja igre

I

Već je i @korner odgovorio.
Sve se može priznati Lokomotivi ali da su zadržavali vrijeme, to nikako.
Ako se sjetimo Šibenika na Rujevici više su vremena potrošili na jednom prekidu nego Lokomotiva ukupno. Opet, sve je to legitimno. Šibeniku je bod bio svemir a Lokomotivi kojoj ništa ne igra je čisto sportski pa i s igračem manje ko fol probati ići na pobjedu.

K
Kako je netko napisao,  ovaj novi dinamo, bez Mamića, uz suca, ne može dobit ni namještenu ( puštenu) utakmicu.

Quote from: Krkan on 18.05.2025, 11:29Kako je netko napisao,  ovaj novi dinamo, bez Mamića, uz suca, ne može dobit ni namještenu ( puštenu) utakmicu.

ajme šta ti pišeš
prvo neke teorije da je to sve gluma jer osvajaju u zadnjem kolu
pa daj, na kojoj si terapiji da malo glavu odmorim?  :svakacast:
nije njima Loksa ništa pustila pa trude se koliko mogu, a ovi promašuju
pogurao ih je VAR sudac, čak ne glavni i to je sve

kad večeras osvojimo ti razbijaj glavu o glumi, uroti i prevari
Europa je jedino mjerilo!

K
18.05.2025, 12:53 #3745 Last Edit: 18.05.2025, 12:54 by Krkan
Quote from: MaČaĆeToMane on 18.05.2025, 12:16
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 11:29Kako je netko napisao,  ovaj novi dinamo, bez Mamića, uz suca, ne može dobit ni namještenu ( puštenu) utakmicu.

ajme šta ti pišeš

Kaže mi onaj koji je sinoć objavio skorašnji kraj svoje HNL karijere, ali mu se sat vremena kasnije ukazao Bog pa je odlučio to malo odgoditi.
Je, Loksa je sinoć čuvala bod kao oči u glavi, ali nije ni slučajno htjela ukrasti koju sekundu. Dosude im crveni karton,ponište gol, penal, nema nikih problema. Normalan dan u uredu. Loptu su iz prekida brže vraćali u igru od igrača dinama  .
Ah, da . U biti oni su htjeli pobijediti dinamo zato su u zadnjim minutama jurišali preko centra i nisu se htjeli zatvoriti u bunker .
Koji sam ja krkan !
Ne dobijemo li danas, opet ti nad glavom visi kraj HNL karijere.

Quote from: MaČaĆeToMane on 18.05.2025, 08:59Može jedan haiku.

Nisu uspjeli
Ni HNS ni suci
Oj' diname
Za kurac me povuci
:nisamja:  :nisamja:
Stara baba jede luka
Serem ti se na hajduka

Lopta ide amo tamo
Serem ti se na dinamo

:neretljak:
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: Krkan on 18.05.2025, 12:53

ajme šta ti pišeš

Kaže mi onaj koji je sinoć objavio skorašnji kraj svoje HNL karijere, ali mu se sat vremena kasnije ukazao Bog pa je odlučio to malo odgoditi.
Je, Loksa je sinoć čuvala bod kao oči u glavi, ali nije ni slučajno htjela ukrasti koju sekundu. Dosude im crveni karton,ponište gol, penal, nema nikih problema. Normalan dan u uredu. Loptu su iz prekida brže vraćali u igru od igrača dinama  .
Ah, da . U biti oni su htjeli pobijediti dinamo zato su u zadnjim minutama jurišali preko centra i nisu se htjeli zatvoriti u bunker .
Koji sam ja krkan !

Naravno da visi, ali to neće biti zbog urote kao onih vlaja s juga!
Biti će zbog slabe podrške zbog visokih cijena karata
zbog trenera početnika
zbog rasprodaje na zimu
zbog neadekvatnih zamjena
zbog soliranja Jankovića
zbog manjka širine kadra
zbog manjka struke u stručnom stožeru
zbog manjka ambicija od strane predsjednika

neće biti radi urote, dinameta i lokse
Europa je jedino mjerilo!

M
Čime se vi bavite? Rijeka večeras igra za prvaka, ej za prvaka.

Jebes "jesam ti rekao " fore. Svi smo svašta pričali, ali sad je to manje bitno.
Danas je money shot, i najbolje od svega imamo još jednu šansu.

K
Quote from: MaČaĆeToMane on 18.05.2025, 13:47
Quote from: Krkan on 18.05.2025, 12:53

ajme šta ti pišeš

Koji sam ja krkan !

Biti će zbog slabe podrške zbog visokih cijena karata
zbog trenera početnika
zbog rasprodaje na zimu
zbog neadekvatnih zamjena
zbog soliranja Jankovića
zbog manjka širine kadra
zbog manjka struke u stručnom stožeru
zbog manjka ambicija od strane predsjednika

neće biti radi urote, dinameta i lokse

zbog ovog boldanog nismo osigurali titulu još prije 5-6 kola.
ovo podcrtano ( dodaj još koji klub osim Lokse ) može  biti razlog za ... ne želim to reći