HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Petkovic je navodno bivsi igrac dinama  :vijesti:
A sta bi tamo trebali? Realno ti decki su placeni suludo za ono sta pruzaju. Boban je pametno iskoristio priliku, zamisli u Hrvatskoj 1,2 milijuna eura plaće, OK bruto ali igrac je taj koji placa doprinose jer ima svoju firmu/obrt pa ne ispadne to kao da si zaposlen nego je tu neto izrazito visok postotak.
Europa je jedino mjerilo!

Boban je slon u staklarni, čini mi se.

Mislim da će otići u roku godinu dana kad se sve raspadne radi njegovog vitlanja bakljom u barutani.

I pogled mu je nekako zločest. Mislim da je za nas dobro da je tamo.

Dinamo pomalo troši svoju supstancu na osnovi koje je gradio dominaciju. Samo neka tako nastavi. Čini se da bi mogli i iduće godine ispusiti prvenstvo.

A
06.06.2025, 07:37 #4052 Last Edit: 06.06.2025, 08:04 by at72
Quote from: MaČaĆeToMane on 05.06.2025, 23:47Petkovic je navodno bivsi igrac dinama  :vijesti:
A sta bi tamo trebali? Realno ti decki su placeni suludo za ono sta pruzaju. Boban je pametno iskoristio priliku, zamisli u Hrvatskoj 1,2 milijuna eura plaće, OK bruto ali igrac je taj koji placa doprinose jer ima svoju firmu/obrt pa ne ispadne to kao da si zaposlen nego je tu neto izrazito visok postotak.
Tako je. Na kraju krajeva,ove godine nisu ništa osvojili. Opet, dati će im fiksnu umanjenu plaću , no varijabilni dio za osvajanje trofeja i plasman u Europi, može biti vrlo bogat.

I
Boban je očito jako tezak tip.
A i sa njim će biti ili pukovnik ili pokajnik

Za osvojit HNL ti očito ne trebaju igrači od milijun godišnje šta smo mi pokazali. A rezove treba raditi s vremena na vrijeme, pa oni imaju četiri igrača na milijun godišnje cca već pola desetljeća (Ademi, Mišić, Ristovski, Petković) da bi u Europi preko jednog pretkola ili direkt išli u grupe i onda ispali na prvoj ozbiljnijoj prepreci kad prezime. Zadnji rez je pod Bjelicom 2020., četvrtfinale dok je Oršić bio isto na milijun, peti.

Ne radi on ništa glupo, on se osigurava da kad se ne uzme naslov da ne moraju prodati pola kadra za nametnuti 40+ milijuna eura.
#navodninavijač

Z
sve što Boban radi je po meni logično i normalno. Isto bih ja radio da sam na njegoovm mjestu.
sve se(r)natore potjerati. Ristovski, Petković, Ademi. Mišić za rotaciju. Preveliku moć su si oni sebi uzeli. To je postao klan koji mijenja trenere kako im se spdne. Isto kao kad su u Turskoj janjičari smjenjivali i postavljali sultana i radili pobune.
Mlakonju Baturinu prodati i uzeti koliko se može.

Namjerava graditi igru oko Stojkovića koji je meni najbolji, najmoderniji i jedan od borbenijih igrača dinama. Isto logičan porez. SMjeno je sve uhljebničke trener u akademiji jer ih jeLokomotiva prepišala u svim kategorijama. Mudražija je smiješan igrač u odnosu na Baturinu, ali je borben i mora mu se priznat da voli dinamo pa će se sigurno više truditi, a to ti već može biti prevaga na terenu. Ako uspiju dovesti Valinčića, imaju i RPG. Odlični bočni.
Da sam na njegovom mjestu išao bih all in po Vidovića i Miereza,a mislim da to i namjeravaju.

Quote from: Zelko Maler on 06.06.2025, 08:49sve što Boban radi je po meni logično i normalno. Isto bih ja radio da sam na njegoovm mjestu.
sve se(r)natore potjerati. Ristovski, Petković, Ademi. Mišić za rotaciju. Preveliku moć su si oni sebi uzeli. To je postao klan koji mijenja trenere kako im se spdne. Isto kao kad su u Turskoj janjičari smjenjivali i postavljali sultana i radili pobune.
Mlakonju Baturinu prodati i uzeti koliko se može.

Namjerava graditi igru oko Stojkovića koji je meni najbolji, najmoderniji i jedan od borbenijih igrača dinama. Isto logičan porez. SMjeno je sve uhljebničke trener u akademiji jer ih jeLokomotiva prepišala u svim kategorijama. Mudražija je smiješan igrač u odnosu na Baturinu, ali je borben i mora mu se priznat da voli dinamo pa će se sigurno više truditi, a to ti već može biti prevaga na terenu. Ako uspiju dovesti Valinčića, imaju i RPG. Odlični bočni.
Da sam na njegovom mjestu išao bih all in po Vidovića i Miereza,a mislim da to i namjeravaju.

Definitivno ima smisla to što pišeš. Jedino što mi se čini da, kratkoročno gledano, iduće sezone nisu (izraziti) favoriti. Doduše tek je početak prijelaznog roka i svašta je moguće, ali eto... nekako sam mislio da će Boban tu promjenu generacije provesti bezbolnije, čak i gospodskije. Nisam siguran hoće ti tome biti tako. 

Na sto je dinamo spao dovoljno govori cinjenica da ih je jurisic ( za sada) odbio :svakacast:

Bilo bi odlično da dinamo ne osvoji 2 godine zaredom, a više da i ne govorim...

I dalje zbrajam koliko je na svim mogućim razinama bitno da smo mi sad uzeli sve... toliko mirnije mozemo u iduću sezonu, taman i da ne osvojimo opet, puno mi lakše pada tko god da uzme.

Nije toliko nemoguće da se dinamo opet posklizne, a znamo kakav je ostatak konkurencije, tako da u svakom slučaju nas čeka odlična sezona (za nas), bar mi se tako čini zasad.
Dobro, dobrooo! Fuć!

I
Sa Dinamom je bilo jasno u kojem ce smjeru krenuti kad su krenuli putem samoupravljanja.
Reko sam da je bitno kakav ce izvrsnu odbor sloziti, da li ce dovesti ljude koji mogu u klub donjeti lovu. Odmah su se pohvalili kako su doveli vrhunske poduzetnike. Neki imenovanj su vec otisli, nije proslo ni godinu dana.
Sada kada krene kresanje placa, vidjet cemo sve ove koji su se kleli u plavu boju, da li se igra zbog para ili se voli klub.
Obzirom da imaju 70igraca na ugovorima, a njihovi najslabiji ugovori su razina najjacih nasih trebat ce to dobro skresat. Jebenu lovu smo im izbili ove godine i to im je ogroman korak u nazad.

I jos jedan wtf ako je istina. Roko Jurisic? Ako su na takve panjeve spali onda stvarno....

Roko Jurišić je pshički bolestan lik.

Je li prerano da počnemo pričati o obrani titule?  :nisamja:
#degenerik

Z
ako uđemo u europu, a moramo nema šanse da obranimo titulu. Dapače ja mislim da ako uđemo u skupine i tamo nešto napravimo ( a morali bi) da i je i drugo mjesto sci fi.

Quote from: Zelko Maler on 06.06.2025, 10:08ako uđemo u europu, a moramo nema šanse da obranimo titulu. Dapače ja mislim da ako uđemo u skupine i tamo nešto napravimo ( a morali bi) da i je i drugo mjesto sci fi.
Ako nije moguce oba trofeja, ovu sezonu bi radije da osvojimo KL nego prvenstvo 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: Fornax on 06.06.2025, 10:05Je li prerano da počnemo pričati o obrani titule?  :nisamja:

Nemojmo preskakati korake.
Najprije se moramo raspadati i to traje negdje do kraja zimskog prijelaznog roka, zatim slijedi faza u kojoj nećemo izdržati (zbog širine klupe, male baze, nacionalnih interesa i sl.) i tek krajem svibnja treba počet razmišljati o obrani titula. Obje treba obranit....