HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Hajduk pobjeđuje onako kako pobjeđuju ekipe koje osvajaju. Nadigrani od Belupa, uz puno sreće, vode 2-0 i nose 3 boda u Split gdje im dolazi raspala Lokomotiva bez pola ekipe. Prošle godine su se raspali, ali su ostali na okupu i doveli Rakitića koji im jamči stabilnost. Na + 4 su od Dinama, mislim da im treba cca 7-8 bodova prednosti od Dinama na polusezoni da se može reći da su 1. favorit prvenstva. Dinamo sigurno jebe liga prvaka, nas su sjebali Mišković i Đalović. Dinamo je još uvijek favorit, ali mogli bi tovari napokon uspijeti. Pobjeđuju kada je loše, sreća je na njihovoj strani. U prvom krugu imali su i nas i Dinamo u gostima. Strah me je smrada koji će se širiti ako se to dogodi, ali ništa manje mi se ne gadi Dinamova maršinerija u crnom.

Quote from: R13KA on 20.10.2024, 16:57Hajduk pobjeđuje onako kako pobjeđuju ekipe koje osvajaju. Nadigrani od Belupa, uz puno sreće, vode 2-0 i nose 3 boda u Split gdje im dolazi raspala Lokomotiva bez pola ekipe. Prošle godine su se raspali, ali su ostali na okupu i doveli Rakitića koji im jamči stabilnost. Na + 4 su od Dinama, mislim da im treba cca 7-8 bodova prednosti od Dinama na polusezoni da se može reći da su 1. favorit prvenstva. Dinamo sigurno jebe liga prvaka, nas su sjebali Mišković i Đalović. Dinamo je još uvijek favorit, ali mogli bi tovari napokon uspijeti. Pobjeđuju kada je loše, sreća je na njihovoj strani. U prvom krugu imali su i nas i Dinamo u gostima. Strah me je smrada koji će se širiti ako se to dogodi, ali ništa manje mi se ne gadi Dinamova maršinerija u crnom.
zasto napokon :o pa to bi bio poraz za hrvatski nogomet

R
Ja ti iskreno preporucan casu vode punu leda i da zamocis prstic  ;D
Prekuhao si  ;)

Quote from: R13KA on 20.10.2024, 16:57Hajduk pobjeđuje onako kako pobjeđuju ekipe koje osvajaju. Nadigrani od Belupa, uz puno sreće, vode 2-0 i nose 3 boda u Split gdje im dolazi raspala Lokomotiva bez pola ekipe. Prošle godine su se raspali, ali su ostali na okupu i doveli Rakitića koji im jamči stabilnost. Na + 4 su od Dinama, mislim da im treba cca 7-8 bodova prednosti od Dinama na polusezoni da se može reći da su 1. favorit prvenstva. Dinamo sigurno jebe liga prvaka, nas su sjebali Mišković i Đalović. Dinamo je još uvijek favorit, ali mogli bi tovari napokon uspijeti. Pobjeđuju kada je loše, sreća je na njihovoj strani. U prvom krugu imali su i nas i Dinamo u gostima. Strah me je smrada koji će se širiti ako se to dogodi, ali ništa manje mi se ne gadi Dinamova maršinerija u crnom.

Zašto Hajduk? Da se razbije Dinamov monopol koji mu je osigurao ogromnu nadmoć nad drugima do te mjere da si Zajec dozvoljava reći: trebate nam prepustiti prvenstvo jer je to u interesu svih.

Volio bih da mi budemo ti koji će razbiti taj monopol, ali eto - za sada nismo bili sposobni to učiniti.

Naravno, Hajduk bi, da može, se ponašao na isti način kao i Dinamo.

Quote from: Vado Magnar on 20.10.2024, 13:03https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/bel-ocito-pomaze-dinamu-ali-necu-ga-cipelariti-vec-je-na-konopcima-dogodilo-mu-se-ono-najgore-15514083

Ovo je, po meni, dobar istup Bjelanovića. Ako se želi nešto promijeniti na bolje onda su potrebne takve reakcije.
Probali smo gospodski, ali njih boli ona stvar za išta gospodsko. Dakle, nema druge nego otvoreno prozivati.
Sve je dobro rekao osim što je Kolarića i Ercega naveo pod sreću što ih vidi. Kolarić je već počeo suditi kao Bel, a tovarska sreća Erceg je u petak na onoj snimci uspjela vidjeti dodir ruke  Radeljića s loptom. Jadni mi s takvim mladim srećama.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
20.10.2024, 17:52 #725 Last Edit: 20.10.2024, 17:53 by R13KA
Quote from: Deba on 20.10.2024, 16:58
Quote from: Deba on 20.10.2024, 16:58
Ako 50 godina nisi prvi, pa budeš 1. šta nije to za njih napokon?

Quote from: aahzinho on 20.10.2024, 15:59Ova dva govnara itekako znaju koliko su pinamovci zaštićeni kao lički medvjedi u HNLu, jer su svojevremeno morali osvojiti titulu protiv takve mašinerije. I zato su još gori od onog dopingiranog govnara koji se spominje uz njih.
Ma daj, nemoj biti tako zločest pa zaboravio si da maksimirske tribine zbog dotrajalosti utječu na igrače koji imaju selektivne amnezije.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Quote from: Vado Magnar on 20.10.2024, 17:08Zašto Hajduk? Da se razbije Dinamov monopol koji mu je osigurao ogromnu nadmoć nad drugima do te mjere da si Zajec dozvoljava reći: trebate nam prepustiti prvenstvo jer je to u interesu svih.

Volio bih da mi budemo ti koji će razbiti taj monopol, ali eto - za sada nismo bili sposobni to učiniti.

Naravno, Hajduk bi, da može, se ponašao na isti način kao i Dinamo.
Pa ne navijam za nikoga u dvoboju Hajduk vs Dinamo. Kod prvih mi se više gade ljudi i navijači, kod drugih klub kriminalni i vječno guranje sudaca. Ali komentiram da nije bas potpuno bez izgleda da Dinamo popuši prvenstvo ove godine. Kako je Dinamo ponovno neuvjerljiv i još imaju ligu prvaka, šteta da je Mišković potpuno bez ambicija stavio Đalovića.

D
Nakon ovog vikenda stvarno mogu reći da je užitak pratiti ovako kvalitetnu i nepristranu ligu. Nikako se ne mogu nacuditi kako to da nema više stranih ulagača zeljnih nadmetanja u SHNL

S
20.10.2024, 20:18 #729 Last Edit: 20.10.2024, 20:25 by SandroB
Moramo nešto priznati Hajduku... imali su zadnjih godina veliki broj kriza, prijetnji navijača (ulice), ali svaki put izađu iz te krize pobjedničkim nizom. Ove godine smo svi mislili da propadaju nakon Ružomberoka. Nisu išli nikad do samoga kraja uglavnom zbog Dinama i svih onih koji ga guraju, prošle godine smo ih mi (Obre i Selahi) sjebali, ono su baš bila dva metka posred srca... u onoj atmosferi. Doslovno smo ih ubili.

Ove godine mislim da će ih se teško zaustaviti. Dobro ste rekli... ne samo zbog Bela i sličnih, nego i zbog Miškovića i Đaleta... ne vidim kako ih ove godine ubit na Poljudu. Doslovno ne vidim nikakav način, ako se na zimu nešto gadno ne promijeni.

B
Jogurt će na kraju sezone završiti 10 bodova iza gnka , prejak je to sustav kad se riješe lige prvaka dodati će gas ako slučajno zapne uvijek ima tko pogurati.
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

S
Quote from: Basso on 20.10.2024, 20:38Jogurt će na kraju sezone završiti 10 bodova iza gnka , prejak je to sustav kad se riješe lige prvaka dodati će gas ako slučajno zapne uvijek ima tko pogurati.

Više bih volio da barem u jednom trenutku budu deset bodova iza nas, pa kako god završilo...

Z

S
Meni je Saša Bjelanović goli kurac od onog trenutka kad kao igrač Varteksa nije slavio gol kojeg je dao Hajduku. Čak je i odbijao primati čestitke od suigrača. Zanimljivo da nikad prije toga nije igrao u Hajduku i to mi je prvi i zadnji takav slučaj kojeg sam vidio.

Ova hajka na Bela također... kladim se da iz njega govori navijač Hajduka, a ne sportski direktor Istre.

Z
ma to stoji, slažem se.

ja sam više išao na to, da zna složiti proširenu rečenicu. u hrvatskom nogometu sa ekipom vezanom uz hns je to rijetkost.

pogledao sam dijelove koji su me zanimali, većinom zadnji dijelovi.