HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
25.10.2024, 13:19 #765 Last Edit: 25.10.2024, 21:26 by SandroB
Quote from: moreplovac on 25.10.2024, 12:22Nije HNL, ali sam htio skrenut pažnju da se očito nešto dobro radi kod susjeda
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/europska-liga/totalna-euforija-u-hrvatskoj-koloniji-carolija-ce-odjeknuti-europom-mogli-smo-im-zabiti-i-10-komada-15515670?fbclid=IwY2xjawGIT9BleHRuA2FlbQIxMQABHf_Dhnvu6g_1ah3QedUevT9P5vaA5RwFySIsV7YQinD1dGzVx0orfpBwoQ_aem_a3b3FnCNzP9YrKbfs33y-Q

Slovenija je prava sportska zemlja. Iskonski, ne po preseravanju ili preuveličavanju, kako mi znamo potegnuti. Njima je u srži odlaziti u prirodu, trčati, planinariti, surfati, skijati, plivati, veslati. U školama uče sve sportove. Bazično su jaki, a struka im polako sve dovodi u red. S Dončićem su već (davno) bili prvaci Europe u košarci, ne bi me čudilo da u bliskoj budućnosti u nogometu nešto uberu na međunarodnoj sceni.

M
Ubiru plodove ulaganja u struku

M
Još mi teško biti konkretan kako ćemo igrati protiv Osijeka, možda će sutra stvari biti puno jasnije - kaže Bjelica, pa nastavlja:

- Da, imam posebne emocije prema Osijeku. Ali posebno sam motiviran za pobjedu.
Jesu li te emocije pozitivne ili negativne?

- Nisu baš pozitivne.

...

Stabilizirali su se, dobro igraju, vjerujem da će Osijek biti u borbi u treće, četvrto ili peto mjesto, želim im svu sreću - završio je Bjelica

U 24sata, nisam htio ni link stavljat, al samo da se potvrdi kakav je čovjek kad priča o "svome" klubu, a i tema je HNL pa ono.

S
Fantastično zvuči "vjerujem da će biti u borbi za... peto mjesto"
 ;D

K
Igrači im nisu bolji, tereni ko naš, navijači lošiji... U čemu je stvar? Miškoviću...

M
Quote from: Kostrena on 25.10.2024, 14:06Igrači im nisu bolji, tereni ko naš, navijači lošiji... U čemu je stvar? Miškoviću...

oni su profesionalni klub a mi smo mentalno amateri - sanchez je prisal va olimpije u junu, znaci odradil je pripreme, ne znam kako i kad su popunili kadar, ali uglavnom on ima licencu, dali mu vreme da se pokaze, pa ca bude.
a mi otpilili sopica posle mesec dan prvenstva/europe a nismo ni imeli paricanu zamenu. to je amaterizam

M
a u vezi sega, capan se za glavu kad vidin da borac, celje i backa igraju europu a mi igramo bednju

Diletanski pristup Miskovica je rezultat da jucer nismo igrali makar utakmicu grupne faze KL ali gazda hoće najjeftinijeg trenera kojem srce lupa za Rijeku a podkapacitiran je za voditi je.Uvjeren sam da bi Kek s ovom ekipom igrao i EL.
Volim grad koji teče

M
Quote from: Starless on 25.10.2024, 16:21Diletanski pristup Miskovica je rezultat da jucer nismo igrali makar utakmicu grupne faze KL ali gazda hoće najjeftinijeg trenera kojem srce lupa za Rijeku a podkapacitiran je za voditi je.Uvjeren sam da bi Kek s ovom ekipom igrao i EL.

ma amater show...kad vec pizdin onda da spomenen ca me prevec smeta - one male stvari ke se mogu popravit. primer marketing - od sih nas clanova imeju vec godinama podatke tipa adresa, rojendan itd. pa jebenti marketinski car ala mi cestitaj rojendan i daj 5% popusta na maju/privjesak ako potrosin 50 ili 100, od 10k clanova neki od nas ce ca i kupit. ili ca ja znan daj petu pivu badave kot popijen cetire va partide pokle godisnjice uclanjenja. ma izmislite nec, jeben van se : )))

L
Quote from: manigoldo on 25.10.2024, 15:25a u vezi sega, capan se za glavu kad vidin da borac, celje i backa igraju europu a mi igramo bednju
Celje i borac su tu upali preko champions patha, dok je backa upala u playoff europske lige. Jedino Olimpiji priznajem plasman u konferencijsku ligu jer su došli iz normalnog ždrijeba.

I
Općenito SLO svako mjesto preko 1000 ljudi ima kulturnu sportsku dvoranu, ako nije gradska je osnovno/srednjoskolska, održavana, jedna tribina, ništa megalomanski.
Malo veće mjesto ima uz to još i bazen, isto u sklopu škole po potrebi.
Onda su im navike drukčije.
Pa ako kupe premium brandove automobila uglavnom su karavani, da vuku kajake, kanue, daske za jednrenje, bicikle, skije...
Vikende vise provode u prirodi planinare, trče , penju, voze bicikle, plivaju.
Njima nije na svakom kantunu kladionica i kockarnica.
Je da vole zaviriti u čašicu, ali se bome vole i oznojiti i aktivno provoditi slobodno vrijeme.
Uostalom sve ono sto je Sandro napisao.

Tek onda dolazi na red tamo neki Miskovic.

Quote from: manigoldo on 25.10.2024, 16:55
Quote from: Starless on 25.10.2024, 16:21Diletanski pristup Miskovica je rezultat da jucer nismo igrali makar utakmicu grupne faze KL ali gazda hoće najjeftinijeg trenera kojem srce lupa za Rijeku a podkapacitiran je za voditi je.Uvjeren sam da bi Kek s ovom ekipom igrao i EL.

ma amater show...kad vec pizdin onda da spomenen ca me prevec smeta - one male stvari ke se mogu popravit. primer marketing - od sih nas clanova imeju vec godinama podatke tipa adresa, rojendan itd. pa jebenti marketinski car ala mi cestitaj rojendan i daj 5% popusta na maju/privjesak ako potrosin 50 ili 100, od 10k clanova neki od nas ce ca i kupit. ili ca ja znan daj petu pivu badave kot popijen cetire va partide pokle godisnjice uclanjenja. ma izmislite nec, jeben van se : )))
Meni jebeni Lidl za rođendan pokloni čokoladu, a klub nije u stanju instalirat jebenu skriptu koja pošalje automatiziranu čestitku jednom godišnje.

Ma iskreno, čudio bih se da da su oni tamo uopće svjesni da je to moguće.
#degenerik

M
25.10.2024, 20:53 #778 Last Edit: 25.10.2024, 21:32 by moreplovac
Ja volim branit klub, ali ovo je istina.
Koliko god se pomakao napred imam feeling da je u nekim koracima skroz zapeo.
Neću otkrit toplu vodu kad napišem ovo jer dosta njih je napisalo. Recimo, dođeš produžit člansku i pretplatu, 100 godina sam već pretplatnik i svaki put adresa, mail,broj. Nemoj me jebat.
Isto ovo za rođendan, pa imaš neki programcic, šablonu, šalji generirane poruke na mail,wap,Viber, ne treba poklon (bar meni).
PR je druga stvar. Tu se isto masu toga mora napravit.

A da dodam, tj da pitam, naručio sam dvije majice online, nikad nisu došle, poučen lošim iskustvima s drugim kupovinama odabrao sam platit po primitku.
Stvarno moraju dignut nivo na nekim stvarima.

Utakmica Hajduk - Lokomotiva, Torcida slavi rođendan a cijeli stadion 20ak min pjevaju samo :

"I purgera, i Riječana, šakama i nogama, bocama i letvama, sve za našeg Hajduka".

🤡