HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Pa I nije  :bo:
Covjek u silaznoj putanju nakon skoka..preblizu za bilo kakvu reakciju...po meni nakon ove snimke defo nije penal

Quote from: Arci1984 on 01.11.2024, 21:12
Quote from: Zelko Maler link=msg=46334

quote author=Arci1984 link=msg=46338 date=1730491953]
Quote from: Zelko Maler on 01.11.2024, 20:22https://postimg.cc/hfYs16gQ

ovo je strašno.

vraćamo se u 90te.
Daj molim te pa lijepo se vidi da nije namjerno igrao😂
date=1730488977]
https://postimg.cc/hfYs16gQ

ovo je strašno.

vraćamo se u 90te.
Daj molim te pa lijepo se vidi da nije namjerno igrao😂
[/quote]

M
Misliš isto kao Petrović kojem se napucana lopta iz neposredne blizine od koljena odbija u ruku.
A priče o prirodnim i neprirodnim položajima su kako kome odgovara. Jeli igraču u plavom u prirodnom ili neprirodnom položaju ruka, tj ruke, a kako su bile Petroviću.

Imam flashbackove Canjuge i onog doba.

R
Ja ne govorim o kriteriju , kazem ovo od Pjace ja ne bi sudio a to sto oni sude samp odredenim klubovima to je stara prica I ide pod kriterij za koji znamo na ciju stranu ide

Quote from: moreplovac on 01.11.2024, 22:26Misliš isto kao Petrović kojem se napucana lopta iz neposredne blizine od koljena odbija u ruku.
A priče o prirodnim i neprirodnim položajima su kako kome odgovara. Jeli igraču u plavom u prirodnom ili neprirodnom položaju ruka, tj ruke, a kako su bile Petroviću.

Imam flashbackove Canjuge i onog doba.

Z
Osijek ako danas dobije Goricu dolazi na -2 od nas.
Koliko je bilo prije nekoliko kola -10 od nas ili više?
S tim da iduce kolo dolaze na Ruju.

I
Gorica - Osijek - Rijeka i Pitur

Da je kviskoteka i igra asocijacija - konačni odgovor bi bio .- Fućak!

Quote from: Zelko Maler on 02.11.2024, 11:02Osijek ako danas dobije Goricu dolazi na -2 od nas.
Nakon 5. kola su imali 1 bod, mi 11.

Forma od 6. kola nadalje - oni 5 pobjeda i 1 poraz (15 bodova), mi 2 pobjede i 4 neriješene (10 bodova).

#degenerik

L
Quote from: Zelko Maler on 02.11.2024, 11:02Osijek ako danas dobije Goricu dolazi na -2 od nas.
Možda Osijek izgubi, a mi pobijedimo. Onda je +8 prije međusobnog susreta.

Z
Quote from: LenRi on 02.11.2024, 11:52
Možda Osijek izgubi, a mi pobijedimo. Onda je +8 prije međusobnog susreta.

i to je moguće.

Mislim da se nemamo čemu čuditi kad se diname opet na kraju prošeta ovakvom ligom
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

L
Quote from: Uzaludni on 03.11.2024, 20:40Mislim da se nemamo čemu čuditi kad se diname opet na kraju prošeta ovakvom ligom
Pa zašto bi bilo čudno da ekipa koja je uvjerljivo najkvalitetnija osvoji naslov

A
Prije današnje pobjede, imali smo jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica...a nakon današnje pobjede, opet imamo samo jednu pobjedu u zadnjih pet tekmi...dosta jadno, ali ipak bolje nego do večeras  :bo:

T
04.11.2024, 10:39 #836 Last Edit: 04.11.2024, 11:18 by toñito
Ovo šta mi igramo je sramota. Ovo šta smo mi jučer prezentirali je sramota. I to treba reći nakon pobjede, a ne bit heroj nakon poraza. Ovo Đaletovo punjenje samopouzdanja sa činjenicama da je Rijeka neporažena i da rijetko prima golove, je "shoot in the dark". Sa ovom igrom prvak biti nećeš, to je jasno ali ono bitnije niti ćeš igrat Europu. I u kupu nisi favorit. Ali opet, nije ovo loše kao kod Palikuće.

Ono jučer je bila čista sreća koja je prešla na našu stranu. Ali kvalitetni treneri od limitiranih ekipa, vade maksimum tipa; Šafarić, onaj Kovačević pa i Carević.
A Đale sa vrhunskom ekipom, ostvaruje lošije rezultate u usporedbi sa njihovim mogućnostima. Ti na onom Fruku vidiš da je talentiraniji od svih na terenu jučer, ali da je izgubljen u idejama i željama trenera.
Možda živimo u nekom matrixu, pa se sad sve okrene i igrači se oslobode grča pa natamburaju Osijek. Ali čisto sumnjam.

Iako ta ideja jučer bez napadača, na papiru stvarno nije loša ideja, ako ovi igraju markera po cijelom terenu. Ali kako tu ideju pretočit na teren, to je posao trenera i to jučer je bio teški kurac. Valjda je kroz pass igru, trebalo doć do nekog utrčavanja, a Fruk i Janković na kraju su glumili Andrića i mantinelu u napadu. - KATASTROFA realizacija. Obratite pažnju šta Rijeka igra, nakon samo 3 ili 4 dodavanja između stopera. A prije samo 3 mjeseca, igrali smo izlaz kroz pass igru i mamili smo Dinamo da nas napadne da ih kaznimo. Sad stoper gađa stasitog Fruka u napadu, čestitam svim uključenima u ovo genijalnu ideju. A to je zato jer više namaju samopouzdanja da su dobri.

Igrači su nedisciplinirani, nedosljedni i ne drže se ideje trenera svih 90 minuta. Ili možda tog inputa sa klupe i pripreme nije ni bilo, pa su igrači prepušteni improvizaciji na terenu.
Govor tijela Selahija, Pašalića pa i Smolčića je užasan, oni glavom nisu ovdje. Očito je prijateljstvo sa Đaletom na labavim nogama.

Ali nadam se da je ovo sve ipak neki matrix, i da je ovo bilo Đaletovo sazrijavanje, jer ako je ovo bila jedina kriza i ako igrači odsada krecu igrati u skladu sa mogućnostima - onda dobro smo prošli.
Najbolji komentar na tribini jučer: "Nevjerovatno, da ovi ljudi žive od nogometa"

Z
Quote from: toñito on 04.11.2024, 10:39Ovo šta mi igramo je sramota. Ovo šta smo mi jučer prezentirali je sramota. I to treba reći nakon pobjede, a ne bit heroj nakon poraza. Ovo Đaletovo punjenje samopouzdanja sa činjenicama da je Rijeka neporažena i da rijetko prima golove, je "shoot in the dark". Sa ovom igrom prvak biti nećeš, to je jasno ali ono bitnije niti ćeš igrat Europu. I u kupu nisi favorit. Ali opet, nije ovo loše kao kod Palikuće.

Ono jučer je bila čista sreća koja je prešla na našu stranu. Ali kvalitetni treneri od limitiranih ekipa, vade maksimum tipa; Šafarić, onaj Kovačević pa i Carević.
A Đale sa vrhunskom ekipom, ostvaruje lošije rezultate u usporedbi sa njihovim mogućnostima. Ti na onom Fruku vidiš da je talentiraniji od svih na terenu jučer, ali da je izgubljen u idejama i željama trenera.
Možda živimo u nekom matrixu, pa se sad sve okrene i igrači se oslobode grča pa natamburaju Osijek. Ali čisto sumnjam.

Iako ta ideja jučer bez napadača, na papiru stvarno nije loša ideja, ako ovi igraju markera po cijelom terenu. Ali kako tu ideju pretočit na teren, to je posao trenera i to jučer je bio teški kurac. Valjda je kroz pass igru, trebalo doć do nekog utrčavanja, a Fruk i Janković na kraju su glumili Andrića i mantinelu u napadu. - KATASTROFA realizacija. Obratite pažnju šta Rijeka igra, nakon samo 3 ili 4 dodavanja između stopera. A prije samo 3 mjeseca, igrali smo izlaz kroz pass igru i mamili smo Dinamo da nas napadne da ih kaznimo. Sad stoper gađa stasitog Fruka u napadu, čestitam svim uključenima u ovo genijalnu ideju. A to je zato jer više namaju samopouzdanja da su dobri.

Igrači su nedisciplinirani, nedosljedni i ne drže se ideje trenera svih 90 minuta. Ili možda tog inputa sa klupe i pripreme nije ni bilo, pa su igrači prepušteni improvizaciji na terenu.
Govor tijela Selahija, Pašalića pa i Smolčića je užasan, oni glavom nisu ovdje. Očito je prijateljstvo sa Đaletom na labavim nogama.

Ali nadam se da je ovo sve ipak neki matrix, i da je ovo bilo Đaletovo sazrijavanje, jer ako je ovo bila jedina kriza i ako igrači odsada krecu igrati u skladu sa mogućnostima - onda dobro smo prošli.
Najbolji komentar sa tribini jučer: "Nevjerovatno, da ovi ljudi žive od nogometa"

da smo mi jučer išli na noge Varaždinu Đale sad ne bi bio trener.

K
Gade mi se ove lopine iz "metropole".
Jbte skupljaju bodove u ligi prvaka a nas natambura Olimpija, a prošle godine smo bili par centimetara do velike šanse za naslov.
I onda netko brani Miškovića jer eto teško je biti vlasnik kluba, a nije bilo teško biti predsjednik.
Nitko mu nije stavio pištolj na glavu i naredio da bude vlasnik
Daj više spusti tu cijenu i prodaj sve

Rezultati Dinama u LP pokazuju koliko je bitan mir u kući. Svaki puta kad su bili sređeni - ostvarili bi nešto. Isto vrijedi i za nas ali na manjoj skali.
Ali, eto, naša uprava je odlučila pucati su u stopalo nekoliko puta cijenama ulaznica, nepravovremenim smjenama trenera i amaterskim hendlanjem transfera. Rezultat? Nikad lošija atmosfera, loša igra, nikakav rezultat u Europi. U HNLu ćemo ionako završiti među prvih četiri - pa zašto ga onda pratiti (i platiti).