HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nogometaši Rijeke prvenstvenu sezonu otvorit će domaćom utakmicom protiv Lokomotive (3./4. kolovoza). Cijeli raspored bit će uskoro dostupan na klupskoj stranici 🔵⚪
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

06.06.2024, 12:04 #1 Last Edit: 06.06.2024, 12:06 by Uzaludni
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I s dinametom i s ajdučijom igramo na Rujevici u prvom krugu..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

S
Baš malo gledam raspored... ako sad ne budemo imali maksimalni broj bodova nakon 10 kola, nećemo nikad  :)

Z
Što će nam raspored... kada počinju odgode i zamjene domaćinstva ? 😂

Z
Gledam ove fantazije navijača koji prognoziraju konačnu tablicu lige...😂...
Ne znam na temelju čega guraju Osijek u vrh ?

Quote from: ZZZZ7777 on 06.06.2024, 12:33Što će nam raspored... kada počinju odgode i zamjene domaćinstva ? 😂
Što nije to ukinuto? Osim u slučaju četvrtak-utorak kada se automatski odgađa.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

25. srpnja je EL Q2, a uzvrat je 1. kolovoza što znači da će utakmica s Lokomotivom biti odgođena.

08. kolovoza je EL Q3 ili CL Q3, a uzvrat je 15.kolovora što znači da odgađamo i 2. kolo s Varaždinom i 3. kolo s Istrom.

22. kolovoza je EL Playoff ili CL Playoff, a uzvrat je 29. kolovoza što znači da odgađamo i 4. kolo s Osijekom i 5. s Dinamom.

Ako ne uđemo u skupine onda započinjemo HNL gostovanjem s Goricom 6. kolo, a ako uđemo možda prvu prvenstvenu odigramo na proljeće 2025.

Četvrtak/nedjelja

Čak četvrtak/ponedjeljak HNL i sve se odigra

Protiv odgoda sam ikakvih
MAGICA FIUME

-
Šta nije da nema više odgoda?

Navodno se vraća i doigravanje za prvu ligu između devetoplasiranog iz prve i drugog iz druge.
Što je, po meni, dobro jer će doprinjeti kompetitivnosti u donjem domu, a i općenito čitavoj ligi.

V
Quote from: worm on 06.06.2024, 14:21Četvrtak/nedjelja

Čak četvrtak/ponedjeljak HNL i sve se odigra

Protiv odgoda sam ikakvih

Osobno, ok, neka je odgoda. Ali odmah nek se dogovori prvi slobodan termin i neka se igra. A ne da se odugovlači.

Nema odgoda ove godine koliko sam upamtio.

Doigravanje je po meni glupost jer je vidljivo da jedva jedan klub uspije preživjeti sezonu-dvije HNL-a. Otkako je Liga 10, drugu ligu osvajali su Zagreb, Inter, Cibalia, Rudeš, Gorica, Varaždin, Šibenik, HD, Varaždin i Rudeš.

Čak 8 osvajača je izdržalo samo 2 godine prve lige prije ispadanja natrag...
1 sezonu: Rudeš, HD (2 puta)
2 sezone: Zagreb, Cibalia, Rudeš, Varaždin (2 puta)
3 sezone: Šibenik
5 sezona: Inter
6 sezona: Gorica

Ne vidim kakvu priliku imaju drugoplasirane momčadi. U 1. ligi će se stvorit neka iluzija kompetitivnosti jer će se donji dom boriti za izbjegavanje tog doigravanja, ali u pravilu nijedan prvoligaš nema problema s tim doigravanjem, samo pitajte Istru.

Raspored nam je dobar jer prvu jaču utakmicu igramo nakon euro kvalifikacija, 31.8. protiv Dinama doma u 5. kolu. Osijek kolo ranije je isto teško gostovanje, ali treba vidjeti što će Boto smisliti, ako će ostati na Jeleniću i takvim HNL igračima za pojačanjima, neće bit neka mega momčad.
#navodninavijač

Quote from: TIR on 06.06.2024, 16:03U 1. ligi će se stvorit neka iluzija kompetitivnosti jer će se donji dom boriti za izbjegavanje tog doigravanja
Mislim da je ovo ovdje dovoljan razlog da se vrati doigravanje.

Jebo prvenstvo u kojem ti neki tamo Rudež de facto ispadne nakon 10 kola i onda Istra, Slaven i Varaždin igraju ostatak sezone polu-revijalno. Kome je to zanimljivo?
#degenerik

Da. Prvoligaš bi trebao bez problema savladati drugoligaša ali tu i tamo se dogodi neki ludi rezultat i svim prvoligašima bi bilo racionalno izbjeći 9 mjesto. Ergo - kompetitivnost.
A to onda znači i da će s vodećima igrati na rezultat što je - dobro.