HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: Fornax on 06.06.2024, 16:05
Quote from: TIR on 06.06.2024, 16:03U 1. ligi će se stvorit neka iluzija kompetitivnosti jer će se donji dom boriti za izbjegavanje tog doigravanja
Mislim da je ovo ovdje dovoljan razlog da se vrati doigravanje.

Jebo prvenstvo u kojem ti neki tamo Rudež de facto ispadne nakon 10 kola i onda Istra, Slaven i Varaždin igraju ostatak sezone polu-revijalno. Kome je to zanimljivo?

Slažem se, ako im to doigravanje nije neki problem nek svejedno odigraju još dvije utakmice, čisto da nemogu na ljetne praznike kad  svi drugi 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: TIR on 06.06.2024, 16:03Ne vidim kakvu priliku imaju drugoplasirane momčadi. U 1. ligi će se stvorit neka iluzija kompetitivnosti jer će se donji dom boriti za izbjegavanje tog doigravanja, ali u pravilu nijedan prvoligaš nema problema s tim doigravanjem, samo pitajte Istru.

Baš zbog Istre te citiram, opasno su oni visili protiv Varaždina svojevremeno kad ih je Raić-Sudar spašavao, iako protiv Orijenta rezultat izgleda jednosmjeran tu su uzvrat u Puli visili ko lusteri

Pamtim i Šibenika jednom lakše, jednom jedva na penale, ima tu po meni itekako mesa za odigravanje te utakmice

Pod uvjetom da se Rudeš ne raspadne i da bude contender za povratak, Zrinski i potencijalno Kustošija mogu složiti ekipe da ozbiljno namuče 9.plasiranog
MAGICA FIUME

Z
Ne spominju se strani suci nigdje 😂... razumljivo da nacionalni klubovi ne žele strane suce, ali ima klubova koji bi to trebali tražiti...

Nema šanse da se vrati doigravanje za HNL o cemu je presidente govorio u emisiji SN
https://youtu.be/fbGC1JWMu6s?si=gy3-6NUjq4M6hKeS
Forza Fiume ale!

-
Vratilo se doigravanje.

Ne vidim smisao. Nemamo ni 10 klubova, a kamoli da se trgaju u drugoj ligi da uđu. Kladim se da ni ubuduce nece niti jedan drugoligas izbacit dotadasnjeg prvoligasa.

Quote from: Snjesko on 06.06.2024, 19:40Kladim se da ni ubuduce nece niti jedan drugoligas izbacit dotadasnjeg prvoligasa.
Vjerojatno neće, ali će barem koliko toliko natjerat ove klubove s dna da pokušaju izbjeć to doigravanje.

Mi smo ga trebali igrat 2012., laknulo mi je kad nismo morali. Nikad ne znaš.
#degenerik

Quote from: Fornax on 06.06.2024, 19:52
Quote from: Snjesko on 06.06.2024, 19:40Kladim se da ni ubuduce nece niti jedan drugoligas izbacit dotadasnjeg prvoligasa.
Vjerojatno neće, ali će barem koliko toliko natjerat ove klubove s dna da pokušaju izbjeć to doigravanje.

Mi smo ga trebali igrat 2012., laknulo mi je kad nismo morali. Nikad ne znaš.

Ovo je oke da se igra ta tekma. Ipak više komeptitivnosti za donji dom SuperSport HNL, a drugoligaš koji bude drugi ima jako male šanse za ući.

Velika je razlika između 1. i 2. lige, a jako mala između 2. i 4. HNL.

Ove godine su 3 kluba 1.NL bile iznad svih.

Šibenik i Zrinski koji su bili svijet za sebe i Vukovar je koliko toliko držao priključak, svi ostali su bili tu negdje, i svi ti drugi klubovi bliže su 3. nego 1. ligi...

Zajec: Sa svim klubovima imamo sjajne odnose, za Rijeku se ne zna kakva je situacija, hoće li sadašnji vlasnik kluba otići, ja sa nadam da neće.

Ma ti se nadaš da ne povećamo budžet jer bi se svake sezone tresli da nam je proračun kao u tovara  8).
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Nije SS HNL nego Prva NL, ali kad nema neke druge teme - Orijent u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za ostanak pobijedio Kustošiju u gostima, 2:1
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Germanijak 🤣🤡

"Čabraja je dobro upoznat s HNL-om za razliku od rješenja iz drugih liga, ali i kako mu je žena Sinjanka koja naginje bijeloj boji, ima informacija o Hajduku iz navijačke perspektive i pritiska koji donosi."
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Iskreno ne mogu zamisliti da Čabraja to prihvati. Nikome normalnom takvo sranje ne treba u životu, a on mi ne djeluje glup.
#degenerik

R
Quote from: Fornax on 12.06.2024, 13:46Iskreno ne mogu zamisliti da Čabraja to prihvati. Nikome normalnom takvo sranje ne treba u životu, a on mi ne djeluje glup.
Dobro složen ugovor (čitaj otpremnina, pa i da postoji kakav rikverc), istrpiti 6 mjeseci i nije neki problem. Duže od tog i ovako nitko dole ne traje, a što ti je 6 mjeseci....

12.06.2024, 20:39 #28 Last Edit: 12.06.2024, 21:04 by Silvio Dante
Nekada bi čak i u sferu vijesti na 1. april spadali naslovi poput ovoga da su danas na klupu dva hrvatska prvoligaša zasijeli talijanski stratezi.
Da. Nakon što je Talijan s iskustvom rada u omladinskim pogonima niza prvoligaša preuzeo klupu Osijeka, iz Splita netom stiže vijest da je novi trener Hajduka, nakon duge potrage, ni manje ni više nego naš stari poznanik Genarro Gattuso.

Ooooohhhh, this gon' be good.

Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è