HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ima li šta vijesti iz pojasa Haze???

M
Quote from: TIR on 03.07.2024, 22:36Po pitanju Pjace u Rijeci - dobro sad, ispada da smo mogli odigrat godinu sa Đuahrom na krilu i ne bi bilo razlike. U Coppi drugi najbolji igrač sezone (6.99). Svaki put kad je igrao to je respekt protivničkog igrača do razine udvajanja ili automatskog povlačenja. Što u pravilu otvara prostor za drugog igrača, na nama je da to iskoristimo. Zbog defenzivnosti Gode tu nije bilo materijala, ali svaki njegov gol je prošle godine mogao postić samo Marko Pjaca.

Ne treba bježati od njegovih kvaliteta iako ostaje dojam da je on čitavu sezonu zabio tri-četiri gola osim penala i to bez postavljene obrane 90 minuta kao što će biti slučaj u Dinamu. Ne očekujem nikakvu eksploziju tamo, dapače. Al nije kod nas bio tek prolaznik, riješio je on nešto bodova direktno.

---

Po pitanju transfera u Dinamo odnosno odgovor kolegi iznad - naravno da navijači Rijeke ne prate aktivno Zonu, i iskreno ne vidim koja je poanta tvog upisa ovdje. Neću te brisati jer nema nikakvog pretjeranog vrijeđanja, a u pravilu ne odbijamo "strance" ovdje tako da samo daj, ali ako planiraš s visoka objašnjavati kmetstvu kako stvari stoje, nisi na pravom mjestu. Po mom, a znam i mišljenju mnogih ovdje, Dinamo da ima čistu situaciju na računu ne bi si dozvolio ovakve eskapade ni sa Šotičekom, a bome ne bi bilo ni ciganjenja sa Pjacom - o kojem ti jedan naš kolega ako bude htio može napisati u detalje kako je išla komunikacija između klubova po pitanju Pjacinih 750 tisuća. Sad, da li je u pitanju "racionalno trošenje", besparica ili nešto između, ne znam, a iskreno me ni ne zanima. Čvrsto vjerujem da bi u slučaju kiksa u HNL-u prošle godine bili u gadnim financijskim problemima ovog ljeta, ali nema smisla vrtiti priče "što bi bilo", kao ni ove tvoje sa plasmanom u LP.

Također zasigurno nikog ovdje ne zanima što "Hazo" (tkogod on bio, ne umanjujem mu izvore) misli o Miškoviću i njegovom bahaćenju, obzirom da nas Riječane višedesetljetno iskustvo vodi ka primjeru Zagreba odnosno Dinama koji svaku negativnu ili neutralnu konotaciju prema sebi smatraju bahatlukom. Kao što se i sad dogodilo pa je spomenuti insajder Miškoviću pripisao izjavu da ste "alkari", što je zapravo Vukušićeva opaska u članku. Kao što je Frigan imao svoju cijenu, ima je i Pašalić, a s izuzetkom Nevistića i Štefulja, u svim transferima odnosno ponudama Dinama za igrače Rijeke je bilo značajne razlike do cifre koju je Rijeka tada tražila, a naravno i cifre koju bi na kraju dobila. Obzirom da je nepotpisani članak na indexu nastao par sati nakon što je jedan "Marcov prijatelj iz djetinjstva" kod vas napisao priču o Pašaliću-Dinamovcu, dakle dnovinar indexa je to prenio bez ikakvih potvrda (ili misliš da je puka slučajnost da je baš to popodne sve izašlo van prvi put?), reagirao je i Miško što inače ne čini gotovo nikad, tako da ti je to dovoljan pokazatelj koliko i njega mogu raspizditi priče koje su očito bez ikakva pokrića. Ako ga je pokušao gurati u Emirate za 5 milijuna, što je ovaj očekivano odbio, neće ga sigurno pustiti vama za 3 i pol jer eto, Dinamo zove.

---

Molim svih da se pridržavaju teme koja je RI MERCATO. Ne želim ovdje ujutro naći 20 postova prepirke o Dinamu, Friganu, Međugorju ili međunožju i za to se preselite u odgovarajuću temu, a to je HNL 24/25: https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=192.0

Lak sam na okidaču zahvaljujući pristupačnim cijenama pretplata i stvarno ne bi htio brisat postove. Hvala.

Evo ako sam pogriješio temu prebaci ju u temu za hnl..

Ne objašnjavam s visoka već sam htio samo napisati kako stvari stoje iz izvora koji su se, ali u doslovnom smislu 100% pokazali točnim, odnosno nikad nisam pročitao krivi info.
Što se tiče Šotičeka, klub ga je vidio ga prospekt, budućnost a ne kao igrač za trenutni Dinamo i prema tome mu je ponudio odgovarajući ugovor koji je i više nego dovoljan za nekog poput njega, ako pogledate bonuse, mogu ih ovdje napisati ali to bi bilo zatrpavanje teme. Nije bilo ciganjenja sa Pjacom već o modelitetu raspodjele Pjacinih 750k ali dobro, nebitno.

Nije ni jedan insajder prenijeo da je Marcov prijatelj već random forumaš te to uvijek treba uzeti sa dozom opreza, tako da.

Inače, da zasolim temu. U slučaju Pašalić u 'deal' se gura i Špikić, uz Rukavinu, ali problem stvara plaća a vama je max koju dajete 250 tisuća eura, pa ćemo vidjeti.

S
03.07.2024, 22:54 #107 Last Edit: 03.07.2024, 23:02 by SandroB
"zašto društvo iz Maksimira ne bi probalo? Zašto ne bi poslalo službenu ponudu na Kvarner? Pa da vidimo kako će se stvari odvijati? U redu, znamo da sad možete kazati; 'pa još definitivno nije dogovoren niti Pjaca, kako bi Pašalić'? Kao što smo napisali, Pjaca će biti dogovoren, zašto ne bi i Pašalić? Kad se pošalje ponuda, uvijek se može pregovarati i na kraju dogovoriti, zar ne?"

Pa jebote, koji je ovo k.?
Ne znam čemu se više čuditi, Olivariju ili našim komentarima u stilu "dosadni su već"?!?

Zašto komentar svesti na trivijalno "dosadni su"? Pa ovo je skadalozno huškanje bez presedana i pozicioniranje "mi (dinamo) i tamo neka Rijeka"... kaže "znam da sad možete kazati..."; trpa nas na tamo neku drugu pregovaračku stranu, kao da se kupoprodaja odigrava na relaciji Zagreb-Taškent.

Ma mrš u pičku materinu (sorry adminima, ali ne mogu ljepše) i takva novina s nekakvim nacionalnim predznakom..

A
Quote from: Ro-Ro on 03.07.2024, 21:49Netko je negdje napisao prije..jako jednostavno to rijesis , zelis doci, zelis priliku da se vratis , zelis oziviti karijeru...OK ali frajeru potpisi klauzulu da ako te tovari ili purgeri zele nazad sada kada si ozivio karijeru neka ljepo plate 5milja eura fixne odstete pa ti idi ....za to lovu mi ne bi smetalo niti najmanje

Što bi FM lijepo razlikovao, klauzula za "domestic" i klauzula za "foreign" klub...nisam već neko vrijeme igrao FM pa neću tvrditi sto posto, ali mislim da je uvijek za "domestic" klub bila veća ta klauzula...ako već Miško nije igrao FM, nadam se da DRS jest...pa nek to posluži kao filter razno raznim pjacama da znamo jesu li došli kod nas da odu u mordora ili bilo gdje u RH ili su uistinu došli kod nas oživjeti karijeru...nebitno, moja je želja da ga zadesi "drmić sudbina", a o njemu sve najbolje iako je, po mome mišljenju, tankirao završnicu prvenstva

Z
sutra za dinamo potpisuju Šotiček, Frigan i Beljo. Imam dojavu od Haze i Sanjina. Dečki z Rudeša. Pašalić tek u petak jer se ne javlja na mobitel. Dinamo plaća 500k eura, pola odnosno 250k ide Rijeci, a pola dečkima na bauštelu u Kralsruhe gdje je Marco prije radio za novi bager.

Rasprava o Dinamo-Rijeka odnosu spojena u HNL temu da ne zagađujemo tamo naš mercato. :)
#navodninavijač

S
Pa naš mercato je takav kakav je... ne zagađujemo ga mi; zagađen je i gadljiv.

Quote from: Marp on 03.07.2024, 22:54Inače, da zasolim temu. U slučaju Pašalić u 'deal' se gura i Špikić, uz Rukavinu, ali problem stvara plaća a vama je max koju dajete 250 tisuća eura, pa ćemo vidjeti.

Ajmo zagrist mamac. Recimo da je tako znači da oni dolaze na ugovor u Rijeku ili na posudbu gdje bi im mi plaćali plaću?

To bi tek bio mindfuck, da uzmemo Špikića, na posudbu, gdje ga mi plaćamo, i to je onda još 250 k premalo?

Z
Miško nejde iznad 2000€ mjesečno i to po novom bez prijevoza i toplog obroka. Snježana više ne kuha. Tako da ništa od Špikića.

Ali vi ne shvacate, Dinamo je nudio 4 mil EURa za Frigana i Miskovic se nije javio par dana!
A oni su cekali da se javi. Zasto se nije javio?
I jos je par dana kasnije prodao Frigana u Belgiju za 5,5 mil EURa. Zamisli bezobrazluka. Nije ni cudo da je Haso ljut na bahatog Miskovica.

S
Špikić? To je onaj koji se valja po travi, škilji i pita "je li penal?"

Quote from: Zelko Maler on 03.07.2024, 23:12Miško nejde iznad 2000€ mjesečno i to po novom bez prijevoza i toplog obroka. Snježana više ne kuha. Tako da ništa od Špikića.

Ja sam čuo da Mitar, Dilaver i Pjaca moraju ići jer im je plaća prevelika radi minulog rada.

A
Quote from: beetlebum on 03.07.2024, 23:21
Quote from: Zelko Maler on 03.07.2024, 23:12Miško nejde iznad 2000€ mjesečno i to po novom bez prijevoza i toplog obroka. Snježana više ne kuha. Tako da ništa od Špikića.

Ja sam čuo da Mitar, Dilaver i Pjaca moraju ići jer im je plaća prevelika radi minulog rada.

dobra, dobra i vjerojatno istinita  ;D

M
Quote from: SandroB on 03.07.2024, 23:14Špikić? To je onaj koji se valja po travi, škilji i pita "je li penal?"

Upravo taj.

Oho, čekaj malo kolega @Marp
Čini se da je došlo do povrede pravila ovog foruma, jer tvoj prvi račun ovdje pod nadimkom @Rpg je pobrao ban tamo u veljači

Quote from: Rpg on 25.02.2024, 21:00
Quote from: TIR on 25.02.2024, 20:57Brižni Ademi, dobričina koja to nije zaslužio. Drž se Arijan, Rijeka je uz tebe.  :nisamja:

On je simbol šuge, tog zla imena Croatija.

Tko je zasluzio da mu se pred DIJETETOM i zenom gadja stolicom sa nazivima da mu jebemo majku siptarsku? Cestitke jer vidim da si jedan od njih, iz grada kulture nema sta.

Podsjećam, tad si pokušao glumit da si naš i plakat što smo bili zločesti prema barbi Ademiju.

Quote from: TIR on 25.02.2024, 21:19
Quote from: Rpg on 25.02.2024, 20:46Sramota Rijeke, nije ni cudo sto nas nitko ne moze ocima vidjeti u Hrvatskoj

A zbog ovog izmišljenog proljeva definitivno vidim da nemaš apsolutno nikakve veze sa Rijekom.

Stoga sportski pozdrav i tebi i ovom drugom "insajder" accountu kojeg si koristio prekjučer.  ;)

Nažalost dvostruki profili krše pravila foruma, meni su (kao adminu koji ih je pisao) nažalost ruke potpuno vezane i moram te banirati. Al neću te gađat stolicom kao zločesti Riječani barem.

A vidim i tad si imao dupli profil (na kojeg si se inteligentno pokušao spojiti i večeras prije registracije novog usera), znači ovo je trostruki profil. Meni je žao, ali ruke su mi vezane i pet mjeseci kasnije, opet taj admin i njegova detaljna pravila kojih se moramo držati... Nemam što drugo nego te poslat u tri pičke mater...pardon, banati.

Jebem vam mater kako vam se da glumit na finjaka i prozivati sa figom u džepu, moralne veličine iz glavnog grada, koji se spajaju sa bosanskog Eroneta...
#navodninavijač