HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Mali korak naprijed. Maknut pomalo ove nesposobne i korumpirane Joviće, Lovriće, Belove i postepeno uvoditi nove suce. Preko noći se neće ništa promjeniti.

Još će se ovaj novi naanalizirati kad drumski razbojnik orobi svog protivnika suđenjem.Tek će mu biti nejasno ako gube na Wc školjci a susret se produži za 10- 12 min kao protiv Slavena,Lokomotive ili Istre i još im ovi zadnji sprde gol u 100. minuti.Svijetski prvaci u kaznenim udarcima u njihovu korist....lažni pravednici slave pobjede na temelju sudačke krade.Jadno i oni su za boljitak nogometa u Rvata a godinama se sudi u njihovu korist.
Volim grad koji teče

R
Ovo mi  nije jasno ...znaci nije ovo.od jucer I sada se sjetili ovako izaxi u javnost sada I nakon tekme

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/slaven-belupo/drama-na-startu-hnl-sezone-necemo-vise-sutjeti-ovo-je-suludo-a-osobno-sam-svjedocio-kusticevim-rijecima-15489403

Znaci godinama se to prihvacalo u stilu tako je kako je I sada doslo iz guzice u glavu ekipi u HNS .....onaj Maric je unistio nase suce a I dalje ga se gura I dalje je na placi

VAR moze samo utjecati na suca ako je cista situacija...po onome kutu snimke sta nam je pokazano po portalima je onaj penal na granici I sudac ga nije sudio a ti ga uvjeravas da je sto je krsenje pravila VAR
Iako iskreno meni su takve ruke.penali,  svaki udarac koji ide u okvir gola a blokiran je rukom ispod vidine  ramena je po meni penal...kamo ono za Njemcima nije sudio penal.i objasnjenje nikada necu shvatiti

Quote- Skoro 20 godina sam član Izvršnog odbora i mislim da je došlo vrijeme da se neke stvari počnu mijenjati i da svi imamo isti tretman. Kad lopta pogodi igrača u ruku, ista situacija za Dinamo i Hajduk je uvijek penal, za Rijeku je ponekad penal, a za sve nas druge nije penal. Hoćemo li zanimljivo prvenstvo, onda trebamo imati i pravednije suđenje za sve ekipe. U protivnom bi možda bilo bolje da jedno prvenstvo igraju Dinamo i Hajduk, a da mi svi ostali igramo drugo prvenstvo.

Prezidente Slaven Belupa.
#navodninavijač

R
Quote from: TIR on 06.08.2024, 10:41
Quote- Skoro 20 godina sam član Izvršnog odbora i mislim da je došlo vrijeme da se neke stvari počnu mijenjati i da svi imamo isti tretman. Kad lopta pogodi igrača u ruku, ista situacija za Dinamo i Hajduk je uvijek penal, za Rijeku je ponekad penal, a za sve nas druge nije penal. Hoćemo li zanimljivo prvenstvo, onda trebamo imati i pravednije suđenje za sve ekipe. U protivnom bi možda bilo bolje da jedno prvenstvo igraju Dinamo i Hajduk, a da mi svi ostali igramo drugo prvenstvo.

Prezidente Slaven Belupa.

20 godina smo.sutili I zivili od milostinje
Sada je dosta  :neretljak:

Ajd. Mogli su i ranije ali dobro je da se konačno priča. Još kad bi naša uprava nešto rekla gdje bi bio kraj?
I btw... ako kartu plaćamo 20-50€ imamo li pravo tražiti pravedno suđenje ili ono nije uključeno u cijenu?  :neretljak:

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-osijek-prodao-ramona-miereza/133467 :bo:

Pa-pa Osijek. Mierez je špica kakvu ne mogu nać na tržištu ni da ulože sve zarađeno ovom prodajom.
#navodninavijač

A sad ce im Matkovic na spicu, sto i je. Ali da su izgubili puno sa Mierezom jesu itekako. Mogli du ga bar zadrzat do sutrasnje utakmice kao mi Pasalica.

Stvarno su mi gadljivi ovi "nepristrani" novinari... Pazi ti naslova!

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/osijek-prodaje-miereza-dinamo-ostaje-bez-velikog-pojacanja-argentinac-napusta-hrvatsku-15489832

Zapravo ne znam što se uopće čudim...
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Mi kod Osijeka gostujemo za dva tjedna između dvije utakmice playoffa. Nije loše što im debelo najbolji igrač odlazi. I dalje su potentna mlada momčad, ali bez Meireza su 30% slabiji.

btw... s njihvog kuta gledano nije baš idealno ostati bez najboljeg napadača u trenutku kada ti se otvara autoput za ulazak u KL. Ždrijeb im je bio turbo naklonjen i zaista imaju prolazne suparnike na putu do KL. No, bez Meireza? Teško.

Osijek će za svog napadača dobiti oko tri milijuna eura odštete od kojeg 20 posto ide Alavesu.
MAGICA FIUME

Quote from: worm on 07.08.2024, 13:02Osijek će za svog napadača dobiti oko tri milijuna eura odštete od kojeg 20 posto ide Alavesu.

Za napadača takvog profila to i nisu neki super novci. Ok, ali. Dinamo bi dobio duplo, a vjerujem da bi i mi dobili više.
Vjerojatno je i bitno to što je u zadnjoj godini ugovora i što Osijek i nije neki "igrač" u međunarodnim transferima.

A mislim 27 godina i zadnja godina ugovora. Koliko god bio dobar, ima samo HNL iza sebe, a takve novce ne daje svatko. Dinamo prodaje na ime, tako da smo mi tu pozitivna anomalija.

https://www.twitter.com/nepresusan/status/1821152843123823089
#navodninavijač

Rastanak s Mierezom nije prošao glatko navodno se jučer nije pojavio na treningu.