HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: armada on 09.09.2024, 16:06Znači na Ruji prva tekma ovogodišnjeg Kup natjecanja  :neretljak:
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/promjena-domacinstva-u-kupu-nizeligas-mora-na-rujevicu-nije-ispunio-sigurnosne-uvjete-15500496

Proglasiti će Neretvu domaćinom i pustiti ulaznice u slobodnu prodaju.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

R
Cijene bi mogle bit simpatične. Milijuni na terenu.

Quote from: robil on 10.09.2024, 11:48Cijene bi mogle bit simpatične. Milijuni na terenu.
Šteta što nas u kavez stane samo 400  ;D.
#degenerik

Da je Miško & Co. prava ekipa, pustili bi to besplatno
#krizniPR #kontrolaštete
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Quote from: MoloLongo on 10.09.2024, 13:53Da je Miško & Co. prava ekipa, pustili bi to besplatno
#krizniPR #kontrolaštete
Javi što trošiš, očito je kvalitetna roba.  8)  ;D  ;D  ;D
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 10.09.2024, 15:02
Quote from: MoloLongo on 10.09.2024, 13:53Da je Miško & Co. prava ekipa, pustili bi to besplatno
#krizniPR #kontrolaštete
Javi što trošiš, očito je kvalitetna roba.  8)  ;D  ;D  ;D

Gledaj, govorim što bi ja napravio sada na njihovom mjestu i pokušao popeglati malo cijelu frku koju su skuhali. Naravno da to neće napraviti, niti to očekujem.

Ali bi mogli to ubaciti u pretplatu recimo. Na to sam zapravo i mislio.

P.S. Javim ti na PM što i gdje se može nabaviti 😉😁😁😁
Na dvije strane dijeli se svijet - Il' si za Rijeku ili ne!

Bizarno, od osobe s takvim pedigreom se očekivalo da dočeka penziju na toj funkciji.
#degenerik

M
Kad su objavili na Dnevniku Nova Tv da Kalinic više nije SD kluba s juga, žena mi je rekla da sad može mirno spavati.

Šteta da su klauna maknuli iz cirkusa.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Šteta...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

I
Ljubo je bolesno zatupljen.

Ništa neočekivano. Čak su mene u jednom trenutku "preveslali".

Oni stvarno moraju dignuti spomenik Livaji. Da nemaju njega u momčadi, nisam siguran kako bi im rezultati izgledali. Jako vole pravednost, poštenje i ispravnost propagirati, a zapravo su dinamo prije Croatie pa kasnije dinama.

Razlika je što su ove druge vodili ljudi koji su bili sposobniji i za svoju guzicu i za klub, a ovi dole nisu sposobni ni za sebe i uglavnom su namještenici.

Neću ni otvarati jer čim vidim naslov od tog idiota da su zdravi i da ne proizvode medijski cirkus nema se šta reci osim da su dobro poremećeni.Zdravi su kao karcinom na plućima a od jednog prekršaja ne dosuđenom na njihovom igraču naprave cirkus.Idiot je nakon jednog dana posto su mu UPUCALI djevojku/zaručnicu otišao na raspravu,nista čudno za okot iz regije vukojaraca i Kikaša.
Volim grad koji teče

M
Tip koji je skočio ko oparen na Prljino "nek se momci naviknu " i pozivao na javni linc a šutio nakon što su orgijali po I tribini na Ruji (finale kupa) nije relevantan niti u jednom segmentu javnog prostora.