HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Hmmm...da li ovo gledati na negativan način: protiv ovakvog dinama svi nabijaju gol razliku a mi odigramo 1:1?
Ili pozitivan: našim hrabrim remijem 1:1 započeta je serija koja je dovela do raspada nekad velikog zg kluba 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Napisao sam da će Munchen ostaviti traga.
Da , mi smo igrali X , ali Ljubljana nije ostavila traga.

Zato , prestanite da ne kažem šta samo da biste potvrdili svoje postojanje i držite fige da sutra Šibenik ne ode sa porcijom

Quote from: ispod stijena on 21.09.2024, 19:18prestanite da ne kažem šta samo da biste potvrdili svoje postojanje
Ajde ti prestani da ne kažem šta.
#degenerik

Njih svi mogu dobiti osim nas....
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

I
Quote from: Fornax on 21.09.2024, 19:21
Quote from: ispod stijena on 21.09.2024, 19:18prestanite da ne kažem šta samo da biste potvrdili svoje postojanje
Sto je Freud?
Ne ide oo planu...

PS. Meni je eto Šibenik simpatican

Z
Mario Kovačević je najbolji low budget trener  HNLa  zadnjih xy godina. Ova pobjeda nema veze s tom tvrdnjom, njegov Varaždin je igrao vljda najljepši nogomet neke ekipe van top 4 ne pamtim od kad.

Quote from: ispod stijena on 21.09.2024, 19:27
Quote from: Fornax on 21.09.2024, 19:21
Sto je Freud?
Ne ide oo planu...
Biješ neke čudne bitke u zadnje vrijeme.

#degenerik

I
Quote from: Zelko Maler on 21.09.2024, 19:29Mario Kovačević je najbolji low budget trener  HNLa  zadnjih xy godina. Ova pobjeda nema veze s tom tvrdnjom, njegov Varaždin je igrao vljda najljepši nogomet neke ekipe van top 4 ne pamtim od kad.
Apsolutno.
Već kontra Osijeka su se vidjele neke ozbiljne konture igre, a nema Belupo nimalo lošu momčad.
Ima tu nekog pojedinačnog materijala.
Kad bi ae bar kockice posložile da recimo Istra ispadne...

Ristovski i dalje može neograničeno divljati, nema kartona za njega  :svakacast:

21.09.2024, 19:57 #564 Last Edit: 21.09.2024, 19:58 by Fornax
Sa sucem smije razgovarati samo kapetan, osim ako je ne-kapetan Ristovski, a sudac Kolarić / Bel / Strukan / Lovrić...

EDIT: Uf, evo, Bel sudi Hajduk - Gorica. Mislim da neću gledat.
#degenerik

K
Tovari puše

Kakav dan!

Bacio sam oko na Slaven nakon što je tu napisano da je dobra utakmica i zahvaljujem na infu. Lijepi golovi, uljepšalo mi večer.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

21.09.2024, 20:29 #568 Last Edit: 21.09.2024, 20:30 by 18orvat
Subjektivna mišljenja su dozvoljena ali činjenica je da su do utakmice s nama bili nepobjedivi ;)

Očito se nešto dogodilo poslije te tekme jer su nakon nje pukli i od Trnja.

T
Činjenica je i da smo mi jedini klub, koji nije uspio pobijedit ovakav Dinamo. Jer smo sjebani u glavu.

Ne želim purgerima davat ideje, ali ovakvu ekipu samo Sopić može spasit. Ali to im se ne uklapa u politiku gospode koju od nedavno njeguju. Tako da navijamo za stranca.

Quote from: 18orvat on 21.09.2024, 20:29Subjektivna mišljenja su dozvoljena ali činjenica je da su do utakmice s nama bili nepobjedivi ;)

Očito se nešto dogodilo poslije te tekme jer su nakon nje pukli i od Trnja.