HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

R
Kažete, nakon gledanja u dvorište Istre, što se tiče igrača, vrijeme je da se i trenera dovede....
DRS osim stručnog stožera, sigurno ima u tekici i oružara i tetu koja pere dresove, može se i manjim autobusom na zimu po potrebne kadrove.

Z
Tramezzani je tip lika koji kaže popu pop bobu bob tako da neće on doći. Vjerujem da bi oni Selahi kliknuli vrhunski.
Već smo rekli da dođe da bi vjerojatno  istukao Miškovića, DRSa, Čulinu i njegovu ženu i Moćota koji bi se požalio da nema vremena skautirati protivnike jer ima posla u vezi juniorske pripreme utakmica.

Najbolje za Miška da doktor Dangubić bude doktor - trener. To bi rezultirano dodatnu štednju, a prednost bi bila da on ima odma uvid u zdravstveni karton pa odma zna ko može igrati ko ne.

A
Quote from: Zelko Maler on 09.11.2024, 19:52Tramezzani je tip lika koji kaže popu pop bobu bob tako da neće on doći. Vjerujem da bi oni Selahi kliknuli vrhunski.
Već smo rekli da dođe da bi vjerojatno  istukao Miškovića, DRSa, Čulinu i njegovu ženu i Moćota koji bi se požalio da nema vremena skautirati protivnike jer ima posla u vezi juniorske pripreme utakmica.

Najbolje za Miška da doktor Dangubić bude doktor - trener. To bi rezultirano dodatnu štednju, a prednost bi bila da on ima odma uvid u zdravstveni karton pa odma zna ko može igrati ko ne.
Dangubica su potjerali u mirovinu. I doktori su s sniženja ove godine😂😂😂😂

09.11.2024, 20:52 #873 Last Edit: 09.11.2024, 20:53 by Silvio Dante
Dobra je Istra. Jednostavno tako koncipirana ekipa. Borbena, živahna, žilava, mi i da hoćemo na ovaj način ne možemo igrati. Bio trener Jakirović, Sopić, Đalović il taj Tramezzani. Mi imamo potpuno drugačiji profil igrača. Nemamo u prvom redu brzine po stranama koju oni imaju, nemamo brzine u globalu uopće, nemamo ni agresije koju oni imaju. I tu prestaje sva priča o Tramu koji bi tu napravio nešto dramatično drukčije. Ne bi. Možeš igrati s kadrom kojeg imaš, vrlo prosto.
Mi smo ekipa selektirana za šampanj nogomet. Zato ja zazivam konačan razlaz s tom idejom i konceptom i građenje nove momčadi na potpuno novim osnovama. Jer je ova pokazala da nema budućnosti, odnosno da ovaj put nije održiv. Jednog po jednog, trajat će taj proces neko vrijeme, dva ili tri prijelazna roka, miči, mijenjaj, ali izaći ćemo kao modernija momčad. Sposobna se pohrvat u Europi, koja se doma fizikom može nametnuti i biti konkurentna svima. I koja će imati veći prosperitet od ove danas.
Ja sam uvjeren da bi ovakva Istra protiv Olimpije imala što reći i bolje odgovoriti nego mi. Jer su jednostavno takvi. Nezgodni, žilavi brzi, mogu pobjeć, pofajtat se, mogu što hoće jer su složni i zajebani. A sve to iz nekog nevelikog budžeta koji to sve pogoni. Da znam, Alaves, veze i kanali kojima možeš dovesti ove crne brzance naprijed i ove živine u sredini.

Ali opet. Želim reći, želim Rijeku na steroidima, ne ovu bezličnu kamilicu; koja fizikom lomi, koja igra visoki presing i brzo izlazi iz svoje čahure, kakva je npr. bila u mandatu Matjaža Keka. I ne idi mi s tim da, da, ali nema love. Ima. Više trošimo sada nego u prve 3 godine Matjažova mandata. Ali tada je selekcija igrala ključnu ulogu, tada nisi mogao prići ekipi ako fizički nisi mogao pratiti ritam, tada je taj aspekt bio prvi i glavni. Pa sve drugo. Fizička priprema, fizički kapaciteti, praćenje trendova. Jer mi smo sad potpuno van trenda. Daj mi ekipu u Europi koja igra ovo što igra ova Rijeka? Koji je ovo sistem, što oni igraju, koja je tu nakana i prepoznatljivost? Ništa. Nula. Zero. Stihija, i što dođe dođe.

Dangubic je otisao iz zdravstvenih razloga, pa nije bas najumjesnije i s te strane kenjat po klubu, jel...
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Quote from: Silvio Dante on 09.11.2024, 20:52Dobra je Istra. Jednostavno tako koncipirana ekipa. Borbena, živahna, žilava, mi i da hoćemo na ovaj način ne možemo igrati. Bio trener Jakirović, Sopić, Đalović il taj Tramezzani. Mi imamo potpuno drugačiji profil igrača. Nemamo u prvom redu brzine po stranama koju oni imaju, nemamo brzine u globalu uopće, nemamo ni agresije koju oni imaju. I tu prestaje sva priča o Tramu koji bi tu napravio nešto dramatično drukčije. Ne bi. Možeš igrati s kadrom kojeg imaš, vrlo prosto.
Mi smo ekipa selektirana za šampanj nogomet. Zato ja zazivam konačan razlaz s tom idejom i konceptom i građenje nove momčadi na potpuno novim osnovama. Jer je ova pokazala da nema budućnosti, odnosno da ovaj put nije održiv. Jednog po jednog, trajat će taj proces neko vrijeme, dva ili tri prijelazna roka, miči, mijenjaj, ali izaći ćemo kao modernija momčad. Sposobna se pohrvat u Europi, koja se doma fizikom može nametnuti i biti konkurentna svima. I koja će imati veći prosperitet od ove danas.
Ja sam uvjeren da bi ovakva Istra protiv Olimpije imala što reći i bolje odgovoriti nego mi. Jer su jednostavno takvi. Nezgodni, žilavi brzi, mogu pobjeć, pofajtat se, mogu što hoće jer su složni i zajebani. A sve to iz nekog nevelikog budžeta koji to sve pogoni. Da znam, Alaves, veze i kanali kojima možeš dovesti ove crne brzance naprijed i ove živine u sredini.

Ali opet. Želim reći, želim Rijeku na steroidima, ne ovu bezličnu kamilicu; koja fizikom lomi, koja igra visoki presing i brzo izlazi iz svoje čahure, kakva je npr. bila u mandatu Matjaža Keka. I ne idi mi s tim da, da, ali nema love. Ima. Više trošimo sada nego u prve 3 godine Matjažova mandata. Ali tada je selekcija igrala ključnu ulogu, tada nisi mogao prići ekipi ako fizički nisi mogao pratiti ritam, tada je taj aspekt bio prvi i glavni. Pa sve drugo. Fizička priprema, fizički kapaciteti, praćenje trendova. Jer mi smo sad potpuno van trenda. Daj mi ekipu u Europi koja igra ovo što igra ova Rijeka? Koji je ovo sistem, što oni igraju, koja je tu nakana i prepoznatljivost? Ništa. Nula. Zero. Stihija, i što dođe dođe.

Prije svega treba selektirati takve karaktere, već sam pisao puno o tome da imamo samo pahuljice u ekipi, bez kapi krvi, balerine
Europa je jedino mjerilo!

Pa imamo Smolčića, Godu, Majstorovica, Selahija i Andrića, svi su "muži" kako bi Sopić znao reći. Samo ih netko treba sve staviti u momčad.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

K
09.11.2024, 22:32 #877 Last Edit: 09.11.2024, 22:33 by Kostrena
Muži kod nas završe na tribini ili sa raskidom ugovora

I
Jedini istinski i pravi muž u kabini je Smolčić. Svi ostali glume "muže"

Kad vidim Smolu kako se baca po terenu, glumi ozlijede od 60. nadalje, zadnje što mi padne napamet za njega je "baš je muži" :)
Goda je malo agresivac, ali i dalje relativan propuh od igrača, odnosno za bit faca treba imati neke temelje u vidu kvalitete.
Majstorovića neću ni komentirati, mogao je njegov posao odrađivati Dujmović.
Andrić ne slavi golove Rijeke.

To sve jedno s drugim ne ide.

Selahi je jedini takav u ovoj momčadi, a iz raznih razloga praktički nije dio kluba.
#navodninavijač

I
Zato jer je netko agresivan potencijalno na terenu ne znaci da je "muž".
Muž je onaj karakter koji može potaknuti ekipu, čija riječ vazi.
Selahi je jedan introvert.
Pa nije prvi put da su mu ramena u stavu "pilećih prsa" , da može ruke bi mu bile u razini stopala.
Ne sad u ovoj situaciji nego i prije , ne vezano za ove dve epizode sa ugovorom.

Ovo za Smolu i bacanje sam tu pročitao i obećao sam si da ću vise obratiti pozornost na to. Do sada nisam.
A glede tog "bacanja" ovdje se isto par puta propitkivalo zašto naši ne okružuju suce u danim trenutcima i vrše pritisak.
Po meni je to "bacanje" jedan vid tih prljavih radnji.
Uostalom ko mulac je dobio kapetansku traku kao otpisan igrač sezonu prije je postao stožeran popit brata.
Njegov razvoj nisu pratili pljeskovi, odobravanja niti je po gustu većine , nego zvižduci ,niti se na forumu tražila podrška da mu se dere
 SMO - LA poput Lin Don da ga se potakne.

Tako da...Ivan Smolcic je itekako MuŽ

S
Quote from: ispod stijena on 10.11.2024, 10:31Zato jer je netko agresivan potencijalno na terenu ne znaci da je "muž".
Muž je onaj karakter koji može potaknuti ekipu, čija riječ vazi.
Selahi je jedan introvert.
Pa nije prvi put da su mu ramena u stavu "pilećih prsa" , da može ruke bi mu bile u razini stopala.
Ne sad u ovoj situaciji nego i prije , ne vezano za ove dve epizode sa ugovorom.

Ovo za Smolu i bacanje sam tu pročitao i obećao sam si da ću vise obratiti pozornost na to. Do sada nisam.
A glede tog "bacanja" ovdje se isto par puta propitkivalo zašto naši ne okružuju suce u danim trenutcima i vrše pritisak.
Po meni je to "bacanje" jedan vid tih prljavih radnji.
Uostalom ko mulac je dobio kapetansku traku kao otpisan igrač sezonu prije je postao stožeran popit brata.
Njegov razvoj nisu pratili pljeskovi, odobravanja niti je po gustu većine , nego zvižduci ,niti se na forumu tražila podrška da mu se dere
 SMO - LA poput Lin Don da ga se potakne.

Tako da...Ivan Smolcic je itekako MuŽ

Bez obzira što mi nije 100% po guštu, Smola je i te kako zaslužio podršku, pa i skandiranje. Samo, ako nije protiv Lille-a pobrao, neće nikad. Možda danas? Nek' ih strpa u džep, pa još i pospremi gajbu (protiv Hajduka mu je jako malo falilo), ima nas.

R
"Na Šubićevcu su stoga odlučili da je vrijeme za novu šok-terapiju i izgledno je kako će na klupu uskoro sjesti Rajko Vidović"

M
Baš da šok terapija