HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

I
Da. Ali H. SMolić je imao "krimen" da nepravilno trči , čudno hoda i zvalo ga se "drvom".

Prpić je, lipi mladi bili tić, iako po porijeklu nije.

Z
22.01.2025, 11:26 #1261 Last Edit: 22.01.2025, 11:29 by Zelko Maler
imam osjećaj da bi dinamo mogao jako flopnuti na proljeće.
Canavaro mislim da će biti promašaj i da bi mogli kad zagusti posegnuti za Sopićem ili tako nešto
Kanga mi se čini ko flop isto. Skupi flop.
još su vratili ovu bolikurčinu Mmaeea u ekipu.
Petković sav pokošen ozlijedama.
sve je kod njih nestabilno i nesigurno.
da nismo prodali Galešića njima praktički bi se okladio u to.

prokletnik Mišković što im je dao takvog stopera nikad takvog igrača ne bi mogli dovesti. Sumnjam da bi se mogli izvaditi iz govana.
Možda ih on digne nažalost.

Đubre

Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Šibenik nadigrao Osijeka u Osijeku.

Taj Osijek toplo- hladna ekipa, stvarno su bezlicni

A
Upregnuta je sva artiljerija da spasi konjušare. Nakon što im je naš "predragi" predsjednik proslijedio bingo, odmah nakon 45 minuta proljetnog dijela je krenula i sudačka mašinerija. 4 minute nadoknade za poluvrijeme u kojem su imali možda tri prekida, ne duža od minut...rekao bi pokojni Ćiro, "možda si utvaram", ali uvjeren sam da će večeras, ako ostane napeto, uslijediti penal za konjušare  :bo:

Baš malo gledam malo sastav od ove sezone onog vavik nadrkanog kluba iz grada preko Učke koji vole tovarske *uč** 🫣

Ono prosjek momčadi trenutno im je 23god.

Od ukupno 32 igrača u ekipi,
Od toga njih čak 17 igra za U21 reprezentacije svojih država diljem svijeta,
4 igrača su članovi Hrvatske U21 reprezentacija te 3 igraju za Hrvatsku U19 repku...

Mislim da je to možda i rekord neki..
Imati čak 24 članova mladih reprezentacija u jednoj ekipi...  :bo:

Zato se DRS nije zainteresiran toliko za igrače Istre ove zime...
Premladi su za njegov tip igrača 😈  💁🏻

Quote from: IvyFiume on 26.01.2025, 00:22Zato se DRS nije zainteresiran toliko za igrače Istre ove zime...
Premladi su za njegov tip igrača 😈  💁🏻

Istra je ispostava Alavesa, pa bi onda trebalo gledati u toj igračkoj strukturi koliko njih su na nekom obliku posudbe ili ugovora s opcijom povrata/otkupa u Španjolsku. Pa je pitanje koliko se tu uopće može čupkati i dovlačiti te igrače na isteku ugovora. Plaćanje odšteta za taj profil igrača je bojim se misaona imenica.

Među prvima sam koji će "pohvaliti" DRSa za njegov angažman, ali mislim da su ti igrači van naše kupovne moći, pa ni ne očekujem da ozbiljnije gleda na te klince. Ako se nekom treba prigovarati zbog toga, to sigurno nije on...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Istra španjolcima služi točno za to šta si nabrojala, mladi reprezentativci igraju koliko toliko ozbiljnu ligu i da  jedan da njih ispliva do razine Alavesa, njima puna šaka brade
nema tamo više igrača za Rijeku
pa oni nama odvlače djecu iz lokalnih klubova, Čupko je srezao školu do temelja

Da zadovoljstvo bude potpuno ajmo Slavenaši barem po bod.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.01.2025, 17:02Da zadovoljstvo bude potpuno ajmo Slavenaši barem po bod.

Uh! To bilo bilo krasno. Slaven lijepo igra i bodovi mu trebaju.  :neretljak:  :neretljak:

I
Odvojismo se.
 8)

Sve je isto ko i lani..  :neretljak:
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 26.01.2025, 17:02Da zadovoljstvo bude potpuno ajmo Slavenaši barem po bod.

Dobro sam zacoprao tovare 😜.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Oh... kako je lijepo kad južnjaci kiksaju. Neki kažu nije lijepo radovati se tuđoj nesreći, ali to nije nesreća to je njihov način. Njihov usud.  :neretljak: