HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Quote from: Rodney87 on 03.02.2025, 10:36da se nadovežem na suđenje ovog vikenda, činjenica koliko su jadni i netalentirani ljudi u crnom kad je Zebec sudio fanotmski gol Rozića za Istru protiv Gorice u petak.. da nije bilo VAR-a nema te sile koja bi ga razuvjerila iako je lopta završila 10 metara iza gola  :neretljak:

Skroz nejasno jer ima kut gdje sudac jasno može vidjeti da je pogodio stativu
Tko zna možda mu je nešto upalo u oko
Europa je jedino mjerilo!

K
Ne vidim neku razliku od nas i Osijeka u transferima s Dinamom.
50% od prodaje ili pravo prvootkupa isti k.
Ali vidim razliku u upravama

Quote from: Zelko Maler on 03.02.2025, 10:48Bravo! Tako se to radi. Izbaciš ih bar iz takta.

ovo je naša sramota da od Bezličnih moramo učiti.

A nismo dovoljno naučili od one spodobe od Čohara dok je kod nas bio u klubu, pa bi sad morali učiti od njega dok je kod Šarana?

Sjećam se da 2 godine nije bio u stanju organizirati prodaju pretplata, kad su sagradili Rujevicu, a online prodaja im je bila misaona imenica...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

M
Inace na utakmici Lokomotiva hajduk dva gola lokomotive ponistena,ruka Goricana, i faul u napadu Andrica. Culina niti ne zeli gledat snimku prije faula Fruka za slucaj ruke. Nit na TV-u ne postoji zelja da se pregleda situacija.
A faul kakav je Andric napravio, siguran sam da je napravio na igracu Rijeke da se nebi sudio. No dobro,da se izrazim nogometno,nismo bili pravi.

Procitao prije par sati pa rekoh bolje da ni ne stavim ovdje.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Je li netko citao ova trenutna  svrsavanja oko klausula Dinama.za Sucica u prijelazu u Inter ...
Tako mi trebamo staviti Dinamu ako slucajno jos netko zeli gore
#smrtdinamu#

Z
Beyatt ide u Švicarsku Lauzanu. Odšteta ca 1.5 - 2 mil. Neće igrati protiv nas vjerojatno.

Nećemo mi više od Istre kupovat. Devetak se čini kao premija sada!  :sta:  :bo:

K
Šta će nam igrači Istre, to je sve škart

Quote from: Kostrena on 06.02.2025, 12:05Šta će nam igrači Istre, to je sve škart

Daj stavi neki emoticon. Ljudi će te ozbiljno shvatiti pa ćemo imati uzaludnu raspravu na tri stranica.  :neretljak:  :bo:

Quote from: Vado Magnar on 06.02.2025, 12:06
Quote from: Kostrena on 06.02.2025, 12:05Šta će nam igrači Istre, to je sve škart

Daj stavi neki emoticon. Ljudi će te ozbiljno shvatiti pa ćemo imati uzaludnu raspravu na tri stranica.  :neretljak:  :bo:

8)  cesto ga koristim
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
po meni bi se Istra trebala prestati skirvati od rezultata. Na ovakav roster koji imaju i da se oduzme Beyat, znači ti imaš Marešića i Radoševića ( prvotimac u Danskoj) u punom pogonu, Lisicu, Maurića odlična dva mlada igrača, Majkića, Valinčića, Kadušića,.... sve ispod 6.mjesta je neuspjeh.

U tu momčad je dosta uloženo i nekakvo 8-9 mjesto bi bilo sramota.

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 06.02.2025, 12:09
Quote from: Vado Magnar on 06.02.2025, 12:06Daj stavi neki emoticon. Ljudi će te ozbiljno shvatiti pa ćemo imati uzaludnu raspravu na tri stranica.  :neretljak:  :bo:

8)  cesto ga koristim

Treba na ovog staviti neke čupe ili šiške. Odmah bi podsjećao na nekoga.  :nisamja:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Krađanski zabio iz nepostojećeg faula za 1:0 iz prvog i jedinog šuta na gol u prvom poluvremenu..

Šibenik je mogao bar 3 gola zabit.. i zabili bi da igraju Santini i Božić a ne ovi panjevi

U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍