HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Quote from: D2 on 07.03.2025, 09:36Vado barem si ti ozbiljan čovjek, ne piši piz*rije.  ;)  ;D

Ja jesam idealist pa vjerojatno naivno gledam neke stvari, ali brate mili, pa ovaj forum je leglo defetizma i najcrnijih scenarija.
Ali ok... neću reći da možda nisam u krivu. Nek vas Mudražija demantira hat trickom protiv Dinama.  :neretljak:  :neretljak: 

Quote from: D2 on 07.03.2025, 09:45
Quote from: Snjesko on 07.03.2025, 09:33Kupili su i Belcara, to je dodatnih 6 bodova.
...
Vraćamo se svako malo na te posudbe unutar istog natjecanja.
Po meni svaka posudba unutar istog ranga natjecanja ne bi smjela postojati jer se s pravom dovodi u pitanje regularnost.
Nisu ljudi roboti. Na stranu ovo što Vado piše o nekoj želji za dodatnim dokazivanjem, to možda i stoji kad se klubovi ne bore za titule ili nemaju strah oko ispadanja. To su rijetke situacije, možda čak i one iznimke koje potvrđuju pravilo.
Sutra će Belcari, Mudražije biti u prilici igrati Ligu prvaka, evo samo što nisu onemogućili tu šansu. Pjaca prošle sezone,... kako da ne.
Čak i kad igrač ne igra je utjecaj na rezultat jer svojim izostankom mijenja kvalitetu ekipe.

Jedino ispravno bi bilo zabraniti posudbe unutar istog ranga, a to ne bi trebao niti biti neki problem.

Mislim da to nigdje nije zabranjeno i ne moze se zabranit. Uostalom, Pjaca lani nije bio posuđen igrac, Mudrazija nije posuđen igrac itd. Hocemo zabranit i kupnju unutar iste lige?
Ne postoji nacin da se to sprijeci.
Samo kazem da moramo bit svjesni da je to masinerija i da vecini klubova odgovara da je Dinamo prvi i zato ja opet kazem, (a najsretniji bi bio da sam u krivu) da ce Dinamo dobit sve ove male utakmice i uci u seriju, jer povijest je pokazala da oni imaju razne nacine da to naprave.

A Varazdin im i bez toga ovako i onako daje bodove, to je 1/1, mozemo se kladit u sta god.

J
Nismo djeca jbt, kako ćeš dat klubu mil eura za 6 bodova? "Kupiš" igrača za mil više i ćao. Dinamo nema ni SD-a ni trenera i sad odjednom se kupuje mudražija za ljeto. Belcar wtf?? Transfer riješen u par dana, mislim da canavaro nije imao pojma šta taj radi u svlačionici. Galešiću se dahtalo godinu dana, još od jakira, i to je normalan transfer. Povuci - potegni, digni - spusti cijenu, na kraju se dogovoriš i to je to. Ovi transferi preko noći su uvreda za ljubitelje HNL-a. Pandan bi bio da sutra mi potpišemo za ljeto Lončara za 2M pa preksutra igramo kup s Istrom.

@snješko
To je kao HDZ kad mu nedostaje par ruku. Uvijek se na kraju nadju te ruke.
[/quote]

..ili obersnelov sdp..
#vranićuizdrži

Z
Quote from: waf on 07.03.2025, 10:26@snješko

..ili obersnelov sdp..
[/quote]

krenulo je ;D
Znao sam da će nekoga zaboliti i da će se netko uloviti na ješku  :neretljak:

Zato ljepo Opatija u prvu ligu i počet radit isto tako kao i oni, 12 bodova osigurat, igrače slat na posudbe i razmjenjivat kako kome treba.

Poštenja ionako nema u ovoj močvari, bit pošten u nepoštenom sistemu znači bit GLUP. 

Quote from: Snjesko on 07.03.2025, 09:33
Quote from: D2 on 07.03.2025, 09:03Dinamo daje gas i igraju igru u kojoj su najjači i koju uvijek prakticiraju. Ovime su kupili 6 bodova s Lokomotivom.

Kupili su i Belcara, to je dodatnih 6 bodova.
Kao sto rekoh, masinerija se pokrenula, a biti ce toga jos. Ipak je u igri 40-50 M EURa.

I dalje se nadam da si u krivu i da je to samo PTSP iz doba Mamića
Europa je jedino mjerilo!

Z
dinamo u gostima ima skor 3-3-5

07.03.2025, 11:29 #2018 Last Edit: 07.03.2025, 12:03 by D2
Quote from: Snjesko on 07.03.2025, 10:12
Quote from: D2 on 07.03.2025, 09:45....
Jedino ispravno bi bilo zabraniti posudbe unutar istog ranga, a to ne bi trebao niti biti neki problem.
Mislim da to nigdje nije zabranjeno i ne moze se zabranit. .....
To što možda nije nigdje zabranjeno nema veze.
Nisam govorio o prodajama unutar natjecanja već o posudbama. U tom kontekstu je bilo moje spominjanje na tvoj slučaj Belcara, kojeg je Dinamo kupio i odmah posudio Varaždinu. Uostalom pred dvije tri sezone je bilo tih posudbi puno i previše pa se išlo u djelomičnu regulaciju toga. Znači može se.

BTW bacio na brzinu oko, primjerice u Engleskoj ovo što je napravio Dinamo s Belcarom nije dozvoljeno. Ne smiju kupiti i u istom prijelaznom roku posuditi istog igrača.

https://blog.transferroom.com/everything-you-need-to-know-about-fifas-new-loan-rules ukratko o FIFA pravilu,
Zanimljiv je jedan citat u članku gdje je čak i Vijeće Europe prepoznalo i dalo opasku o posudbama te u njima vidi potencijalno negativne utjecaje na igru.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

K
Pa bolje je da ti likovi , koji se smatraju dinamovcima i hajdukovcima od rođenja , igraju u dinamu i hajduku nego da u nekim drugim klubovima djeluju poput  "spavača" iz terorističkih ćelija.

Quote from: Deni323 on 07.03.2025, 10:39Zato ljepo Opatija u prvu ligu i počet radit isto tako kao i oni, 12 bodova osigurat, igrače slat na posudbe i razmjenjivat kako kome treba.
Poštenja ionako nema u ovoj močvari, bit pošten u nepoštenom sistemu znači bit GLUP. 
Može se nastaviti živjeti u močvari ili je isušiti.
"Lokomotiva" je u jednom trenutku dovela do toga da je HNL bio ne gledljiv, a to nije nikome u interesu i na kraju svi gube.
Iako su naši stava da nam to ne treba i prvi su bili koji su ukinuli B ekipu, meni je ta ideja puno zdravija od stvaranja "Lokomotivi" koje igraju u istom rangu i utječu na poredak.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

07.03.2025, 11:44 #2021 Last Edit: 07.03.2025, 11:45 by D2
Nego kad smo već kod tih budućih kupnji. Što mislite, kolika će se cifra spominjati da Fruk pređe u Dinamo taman pred naše međusobne utakmice, a možda će se ubaciti i pokoja informacija kako bi se i Janković mogao opet vratiti na Maksimir. Jedino što sam malo razočaran fore su im uvijek iste pa je postalo predvidljivo, izlizano.  8)

V
Mislim da je to ovaj put nemoguce jer ne mogu doci ni blizu cifre koju ce misko traziti za fruka,a cak ni janka osim ako ne budu plakali za dinamom ko gale
Ali selahi ako ne produzi bi mogli pisat klasicne gluposti

J
Pjaci se stidljivo zamjeralo jer je išao doma za 1M€ godišnje plaće. Let that sink in.

Quote from: D2 on 07.03.2025, 11:44Nego kad smo već kod tih budućih kupnji. Što mislite, kolika će se cifra spominjati da Fruk pređe u Dinamo taman pred naše međusobne utakmice, a možda će se ubaciti i pokoja informacija kako bi se i Janković mogao opet vratiti na Maksimir. Jedino što sam malo razočaran fore su im uvijek iste pa je postalo predvidljivo, izlizano.  8)

Fruka moraju prodati za 8 do 12 milijuna eura inače klub neće zaraditi ništa jer imamo maksimalno 45% transfera, vjerojatno i manje nakon provizija igraču i agentu
Europa je jedino mjerilo!