HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

K
A takve ponude odbijamo ako ćemo vjerovati agentu, znači tražilo 15-20

07.03.2025, 14:47 #2026 Last Edit: 07.03.2025, 14:48 by MaČaĆeToMane
Da igra u dinamu 15 bi i dobili
Možda da ga mi prodamo dinamu za 10 uz 50% budućeg transfera  ;D
Zasad NULA dobrih transfera za dinamo iz Rijeke osim Pjace koji je samo došao na 6-mjesečnu rehabilitaciju.
Već se zaziva prodaja Nevistića, Galešić zasad teški flop, a sve one prije neću ni spominjat
Europa je jedino mjerilo!

K
Fruka prodamo u paketu s npr. Bogojevićem za 8 mil. eura.
Cijena Fruka je 500 000,a ostatak je Bogi  ;D

07.03.2025, 14:55 #2028 Last Edit: 07.03.2025, 14:55 by MaČaĆeToMane
Bogi je jedan zahvalan HNL igrač sa svojim manama.
Tek mi je sad žao da nismo ostavili Grgića, em bi igrao em bi bili 20% jači s njim umjesto Bogojevićem
u Belupu je glavni, jeftin je i nije stranac, takvi nam trebaju za klupu
Europa je jedino mjerilo!

K
Onda neka u paket s Frukom ide Goda.

Quote from: Krkan on 07.03.2025, 14:53Fruka prodamo u paketu s npr. Bogojevićem za 8 mil. eura.
Cijena Fruka je 500 000,a ostatak je Bogi  ;D

Fruk i Janković u nekakav Brest/Bolognu za 15m eura.. Neka daju 14 za Jankovića i 1 za Fruka i dobro  :neretljak:

Šta je najjače mislim da je to skroz legalno, ali teško je prodat njih dvojicu u isti klub.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

K
Tako su ovi iz dinama i gorice izjebali hajduke za Špikića .
Hajduk je imao 50% od Špkića, a ovi su u paketu s njim u dinamo poslali Čabraju.
Špkić je vrijedio 500 000, a Čabraja ostatak.

Kad god mi Rijeka digne živce sjetim se da nije sve tako loše, uvijek može gore.... Mogao bih, npr., nedajbog, navijati za Osijek  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

I
Misliš za klub koji najbolje odradio ljeni prijelazni rok?

Ove godine smo mogli slaviti matematički naslov nakon 29. kola.

#degenerik

Z
08.03.2025, 19:29 #2035 Last Edit: 08.03.2025, 19:32 by Zelko Maler
Stjepan Lončar igra u ovih par utakmica nogomet karijere u Istri. Bolji igra nego što je u Rijeci igrao.
Još jedan mudar potez naših tuduma. Propustili besplatnog provjerenog igrača. Jučer bi nam zlata vrijedio.

Jer ono, zašto imati jednog takvog igrača na klupi? Ko je to vidio. Bolje da ti je na klupi Ilinković. ( to nam je bio jedini vezni na klupi )

K
Nama kronično fali prava plemenita osmica

Netko tko bi smisleno povezao posjed u prijelazu kad napadamo na postavljenu obranu, terijera na šestici imamo u Selahiju

Petrovič mi je i dalje nedorečen, nit smrdi nit miriše a sigurno nije taj koji će biti siguran s loptom u nogama i distribuirati prema naprijed

Kad igramo u vezi sa dva iza na šesticama dobijemo rupe poput jučerašnjih, kad se pomaknu naprijed idu ko muhe bez glave

Da se igra sa Dinamom, Osijekom i Hajdukom do kraja bili bi sigurno prvaci, ovako smo tanki u toj izgradnji preko sredine

Neznam ako mi se samo čini ali ja imam feeling da ovi talijanski treneri u HNL-u svi imaju identične izjave svaki vikend nakon utakmica
:bo:

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/coppitelli-nakon-poraza-od-lokomotive-nije-prvi-put-da-imamo-problema-s-ovim-sucem/2649536.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

S
08.03.2025, 22:08 #2038 Last Edit: 08.03.2025, 22:09 by SandroB
Quote from: Zelko Maler on 08.03.2025, 19:29Stjepan Lončar igra u ovih par utakmica nogomet karijere u Istri. Bolji igra nego što je u Rijeci igrao.
Još jedan mudar potez naših tuduma. Propustili besplatnog provjerenog igrača. Jučer bi nam zlata vrijedio.

Jer ono, zašto imati jednog takvog igrača na klupi? Ko je to vidio. Bolje da ti je na klupi Ilinković. ( to nam je bio jedini vezni na klupi )

Malo po malo, Istra će protiv nas u kupu na Ruji biti favorit. Sve i da nam u prvenstvu ide glatko do tada.

Kad gledam ovu Istru, pada mi na pamet da smo mi s Garcijom i jednom dobro uređenom i posloženom ekipom... ne čak ni skupom - prvaci. Da se razumijemo, nek' nama Đale dugo ostane, to mu od sveg srca želim, jer bi to na koncu bio i znak da nam sve ide po planu, ali... Garcia se pretvara u moju tihu patnju. Da ga jebeš.

Quote from: SandroB on 08.03.2025, 22:08
Quote from: Zelko Maler on 08.03.2025, 19:29Stjepan Lončar igra u ovih par utakmica nogomet karijere u Istri. Bolji igra nego što je u Rijeci igrao.

Malo po malo, Istra će protiv nas u kupu na Ruji biti favorit. Sve i da nam u prvenstvu ide glatko do tada.

Kad gledam ovu Istru, pada mi na pamet da smo mi s Garcijom i jednom dobro uređenom i posloženom ekipom... ne čak ni skupom - prvaci. Da se razumijemo, nek' nama Đale dugo ostane, to mu od sveg srca želim, jer bi to na koncu bio i znak da nam sve ide po planu, ali... Garcia se pretvara u moju tihu patnju. Da ga jebeš.

Sto bi bilo kad bi bilo oni će vjecno u prvenstvu biti tu gdje jesu ali oni su nas bas jb i u Kupu i u korona godini 2021. zaustavili u pohodu mozda prema mozda tri uzastopna osvajanja Kup natjecanja i od tada kreću Nasi problemi... Vrijeme je da im se uzvrati i te kako  :svakacast:
Forza Fiume ale!