HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Šta ćemo s Varaždinom koji će dočekat oba režimska kluba sa potpuno novim travnjakom?

To je još jedna HNL glupost koja bi se trebala regulirat.. mi odigramo po njivi a ovi će igrat na tepihu.

Mijenjaj prije sezone i gotovo.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

R
Oni još idu u Goricu. Krajem travnja i početkom svibnja. Tu bi se mogli poskliznut.

Quote from: D2 on 11.03.2025, 12:29Oni će igrati na X i čekati priliku iz kontri, ako ih slučajno pokaki. Teška utakmica. Jedino ako se uspije rano zabiti onda bi moglo biti svega.

Nema šanse.. ovi naši bi i Orijentu prepustili posjed

Mi ćemo igrat na kontre kao i uvijek.

Zato i imaš probleme kad se igra sa Šibenikom, Varaždinom i Goricom jer ne znaš napast.
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

T
Neki su se tovari uzvrpoljili oko navodnih slika Jankovića na Poljudu kako gleda utakmicu u nedjelju. Čak je došlo do toga da o tome objevljiva i jedna naša navijačka stranica na Instagramu

M
Quote from: Tmatic on 11.03.2025, 13:04Neki su se tovari uzvrpoljili oko navodnih slika Jankovića na Poljudu kako gleda utakmicu u nedjelju. Čak je došlo do toga da o tome objevljiva i jedna naša navijačka stranica na Instagramu

Mi ljuti na njega jer gleda, oni ljuti jer špijunira.

Ili su se ponadali da bi mogao preći dole?

Quote from: robil on 11.03.2025, 12:37Oni još idu u Goricu. Krajem travnja i početkom svibnja. Tu bi se mogli poskliznut.

Ja msm da su i oni najavili da ce tijekom rep. Pauze mijenjat travnjak

R
ovo samo nasa liga moze odobriti da se u jednom trenutku nakon sta si odigrao 70% utakmica dozvoli klubovima da promjene travnjak...ne moze se cekati kraj prvenstva pa kakvo god krumpiriste bilo da svi imaju iste uvijete ......idiotizam samo takav

Treba blizancima osigurat regularne uvjete 🤮
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

R
Quote from: Deba on 11.03.2025, 14:02
Quote from: robil on 11.03.2025, 12:37Oni još idu u Goricu. Krajem travnja i početkom svibnja. Tu bi se mogli poskliznut.

Nisam mislio na teren nego na jačinu Gorice. Nisu oni više kandidat za ispadanje.

R
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 11.03.2025, 14:21Treba blizancima osigurat regularne uvjete 🤮

Fora je kako vise ne mozes naci clanke gdje su se hvalili  kako su poceli radovi na obnovi terena sa portala SN ili Indexa .... javna tajna

Quote from: robil on 11.03.2025, 14:25
Quote from: Deba on 11.03.2025, 14:02

Nisam mislio na teren nego na jačinu Gorice. Nisu oni više kandidat za ispadanje.

Referirao sam se na drugi post

K
Prošlo proljeće kad smo zakucali zadnji čavao u lijes raspada Hajduka isto je bila utakmica na nož, bili smo bolji ali opet iz greške njihove obrane Paša zakucao...

Sjećam se i kad je Perišić ušao da je bila frka panika po našoj desnoj strani, nije bila pjesma ali tri boda zaslužena, na kraju balade nažalost nije značilo previše

Ovu jesen oči su krvarile od atrakcije na Ruji, očekujem nešto sličnu i u nedjelju

Bojim se dvije stvari; pojedinačnog blackouta naših zadnjih veznih ili stopera i (još neimenovanih) ljudi u crnom

Svakako, kao što su neki kolege već napisali, bit će teška utakmica na terenu i za živce

Z
Quote from: Vado Magnar on 07.03.2025, 09:30Ne vidim problema. Ako su se dogovorili - nek ide.
Ako ne bude grizao protiv Dinama onda nek se pita kakav je to sportaš i kako će se to reflektirati na njegove šanse za prvi tim u modrom dresu. Zato mislim da bi svaki sportaš grizao i protiv budućeg tima za kojeg će igrati, možda još i više tada, a Mudražiju ne vidim kao izuzetak

Meni se čini da mi igrače previše sagledavao kroz naše oči, kroz oči navijača i onda se zaboravi da je to njima posao, da se moraju truditi i dokazati i da im je vlastita karijera na prvom mjestu. Nisam se nikada ozbiljno bavio sportom, ali one koje znam da jesu - takve stvari si ne bi nikad dopuštali. Ispravite me ako sam u krivu.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/lokomotiva/mudrazija-ne-znam-hocu-li-igrati-protiv-dinama-i-znam-da-ce-odmah-krenuti-price-15561960

K

Sad će Mudri stisnut zube i odigrat najbolju utakmicu u karijeri. 8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo