HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

B
Kako ne ima vulkanizer već par imena i već radi na tome!
" Rijeka se raspada i prijeti joj potpuni slom "

Pisao sam već. Pa nije produženje ugovora nuklearna fizika niti su to nuklearni fizičari. S obje strane su priglupi nogometaši
Očito i Nais i Selahi ili njihovi menadžeri znaju da neće završiti na tribini i to nam postaje problem.
Europa je jedino mjerilo!

A mogli smo lijepo Loncara uzet pa bi sada bili mirni.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

K
Quote from: robil on 19.03.2025, 18:01Ne znam di uprava može kupit novog Selahija za cijenu koju njemu ne da za novi ugovor?

Ako Selahi i Đuro i cijela ekipa imaju npr. 100 ili 200 000. I sad oni traže npr. 400 ili 500.
Daš li im tu lovu, uskoro imaš problem jer će ti cijela ekipa tražiti 400 ili 500.

A
19.03.2025, 20:38 #2389 Last Edit: 19.03.2025, 20:41 by armada
eee ljudovi...na dosta mjesta se moglo pročitati kako Rijeka zapravo ima "pol boda" fore više nego što to brojke prikazuju u odnosu na hajdin-e...ok, teško je vjerovati da će Rijeka u zadnjem meču sezone sa njima "stradati" sa više od -3 i -4 gola i da neće biti bolja od njih u međusobnim pojedinačnim dvobojima...moje je pitanje, što se događa ako se stvori "trokut" sa istim brojem bodova? Trenutna situacija iz šest utakmica je: haj 10 bodova, Rijeka 9 i din 3 boda...nije teško zaključiti da i minimalnim porazom kod južnjaka Rijeka u tom "trokutu" bodovno ne može biti najbolja iako je pojedinačno bolja i od jednih i od drugih...što je tada kriterij? Zna li se šta?

ne razumijem pitanje. u slučaju da za prvaka odlučuje nešto drugo zbog istog broja bodova, trenutno nakon 2 remija protiv dinama i hajduka pa po pobjeda protiv oba
1. hajduk nas mora pobijediti 4 razlike
2. dinamo nas mora pobijediti 5 razlike

samo u slučaju da ostvare točno to, u slučaju istog broja bodova nas mogu preskočiti

B
Quote from: armada on 19.03.2025, 20:38eee ljudovi...na dosta mjesta se moglo pročitati kako Rijeka zapravo ima "pol boda" fore više nego što to brojke prikazuju u odnosu na hajdin-e...ok, teško je vjerovati da će Rijeka u zadnjem meču sezone sa njima "stradati" sa više od -3 i -4 gola i da neće biti bolja od njih u međusobnim pojedinačnim dvobojima...moje je pitanje, što se događa ako se stvori "trokut" sa istim brojem bodova? Trenutna situacija iz šest utakmica je: haj 10 bodova, Rijeka 9 i din 3 boda...nije teško zaključiti da i minimalnim porazom kod južnjaka Rijeka u tom "trokutu" bodovno ne može biti najbolja iako je pojedinačno bolja i od jednih i od drugih...što je tada kriterij? Zna li se šta?
Napravi se mini ljestvica u kojoj sudjeluju svi poravnati klubovi. Da imamo svi isto bodova, napravi se tabela sa Ri, din, haj i zbroje samo bodovi sa medusobnim omjerima. Npr sada smo igrali svako sa svakim 3 puta( 6 susreta) poredak je:
Ri 2-4-0    10 bod. Gol raz 10:3
haj 2-3-1    9bod.  Gol raz.  6:7
din 0-3-3    3 bod.    Gol raz 3:9

Tako da da, moguce je da smo bolji od jednih i drugih ali u trokutu nismo. Tojest dinamo mas nemoze stici u trokutu vise ali hajduk moze i da imamo bolji omjer od njega medusobno. Primjerice hajduk nas dobije 1:0, igramo nerijesno sa dinamom(ili dobijemo) i hajduk dobije dinama.

A
Quote from: Bobic on 19.03.2025, 21:17
Quote from: armada on 19.03.2025, 20:38eee ljudovi...na dosta mjesta se moglo pročitati kako Rijeka zapravo ima "pol boda" fore više nego što to brojke prikazuju u odnosu na hajdin-e...ok, teško je vjerovati da će Rijeka u zadnjem meču sezone sa njima "stradati" sa više od -3 i -4 gola i da neće biti bolja od njih u međusobnim pojedinačnim dvobojima...moje je pitanje, što se događa ako se stvori "trokut" sa istim brojem bodova? Trenutna situacija iz šest utakmica je: haj 10 bodova, Rijeka 9 i din 3 boda...nije teško zaključiti da i minimalnim porazom kod južnjaka Rijeka u tom "trokutu" bodovno ne može biti najbolja iako je pojedinačno bolja i od jednih i od drugih...što je tada kriterij? Zna li se šta?
Napravi se mini ljestvica u kojoj sudjeluju svi poravnati klubovi. Da imamo svi isto bodova, napravi se tabela sa Ri, din, haj i zbroje samo bodovi sa medusobnim omjerima. Npr sada smo igrali svako sa svakim 3 puta( 6 susreta) poredak je:
Ri 2-4-0    10 bod. Gol raz 10:3
haj 2-3-1    9bod.  Gol raz.  6:7
din 0-3-3    3 bod.    Gol raz 3:9

Tako da da, moguce je da smo bolji od jednih i drugih ali u trokutu nismo. Tojest dinamo mas nemoze stici u trokutu vise ali hajduk moze i da imamo bolji omjer od njega medusobno. Primjerice hajduk nas dobije 1:0, igramo nerijesno sa dinamom(ili dobijemo) i hajduk dobije dinama.

Da zahebo sam...trenutno Rijeka ima 10, a haj ima 9 u tom trokutu...ali poanta pitanja je ista...ugl shvatio sam...u slučaju trokuta ide redoslijed po bodovima osvojenim u međusobnim dvobojima, jel tako?

Aha ti o trokutu.
Ma kakav trokut hajduk šanse nema 1%

K
Quote from: vMario87 on 19.03.2025, 11:35
Quote from: Kostrena on 19.03.2025, 08:49A kako bi mi ušli u Ligu prvaka?

Nije uopće nemoguće ako zadržimo ekipu.. tu ti dolaze protivnici poput Valura, Shamrock Roversa itd itd.

Tek u 3. pretkolu i playoffu možes naletit na nekog jačeg.

Ovi gore su izborili LP protiv Qarabaga a to je jako prolazno.
Mi smo sa jačom ekipom izgubili 5-0 od Slovenaca, da nije bilo nereda završilo bi i 8 vjerojatno

Quote from: Kostrena on 19.03.2025, 21:43

Nije uopće nemoguće ako zadržimo ekipu.. tu ti dolaze protivnici poput Valura, Shamrock Roversa itd itd.

Mi smo sa jačom ekipom izgubili 5-0 od Slovenaca, da nije bilo nereda završilo bi i 8 vjerojatno

Istina, ali o toj utakmici se mogu pisat knjige..

Nema šanse da bi sad ispali od Olimpije a kamo li 5-0
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

B
Ma da nakraju budemo prvaci, ja bi bio zadovoljan da sa ta dva padobrana uhvatimo tu KL.

Quote from: vMario87 on 19.03.2025, 22:37
Quote from: Kostrena on 19.03.2025, 21:43

Istina, ali o toj utakmici se mogu pisat knjige..

Nema šanse da bi sad ispali od Olimpije a kamo li 5-0

Ma ispali bi ali ne sa tim rezultatom
Forza Fiume ale!

Z
Quote from: robil on 19.03.2025, 14:58Piše Vukušić da nema pomaka oko Naisa i Lindona. Biće opet krš na ljeto

zašto bi bilo pomaka? Pa s ovom formom i igrama Nais može upiknuti 300k+ ugovor negdje. Mađarska, Poljska, Slovačka (Slovan), zašto bi ovdje potpisao za 120k ( bubam), Selahi ista stvar, sredina belgijske lige plaća isto jako dobro.

Z

"Čudne" stvari u hrvatskom nogometu.