HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Ima li šanse uzet tog Karačića? Nemam pojma, ne pratim statuse tih igrača...

Ove zime se spominjao pa je na kraju kod nas završio Oreč.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Šteta da su ga ovi uvalili, ali slažem se da bi svi mi potpisali ovakav rasplet prije početka kola.

Najbitnije od svega, opet smo prvi.
Dobro, dobrooo! Fuć!

Quote from: FTM on 13.04.2025, 21:01Šteta da su ga ovi uvalili, ali slažem se da bi svi mi potpisali ovakav rasplet prije početka kola.

Najbitnije od svega, opet smo prvi.

Tako je najvažnije je da Dinamo nije profitirao ovo Kolo i da je razmak ostao identičan  :vijesti:
Forza Fiume ale!

13.04.2025, 21:12 #2749 Last Edit: 13.04.2025, 21:14 by Silvio Dante
Što se tiče Karačića, evo vam jedan info iz prve ruke. Samo neka u povjerenju ostane među nama.

Priča ide ovako. Karačić je po povratku iz Spezie bio u vrlo intenzivnim pregovorima s Rijekom. Priča je otišla toliko daleko da je sve bilo utanačeno. Dogovoreno. Na relaciji Karačić-Mišković osobno. Karačić je tražio par dana samo da finalizira sve oko prelaska i selidbe. U tom periodu nešto mu se desilo, odnosno prevedeno porasli su mu apetiti. Financijski. Ide prema Miškoviću s zahtjevom da želi više. Mišković, znamo kakav je na novčaniku, ga šalje u kurac, prekida sve i to je bio kraj svega. Ponavljam, ovo vam je priča 100% provjerena, jer ja nisam onaj koji voli govoriti u šiframa.

Što se tiče Hajduka. Ovi lokosi su toliko tragična i bezmuda ekipa da je utakmica trajala još koji sekund popili bi i drugi. Toliko o njima. Javni prostor i diskurs ne dopuštaju izricanje mojih želja takvim travestijama od klubova. Hajduk s druge strane, s igračem manje u navalnom sastavu: Durdov, Pusktas, Šego, Livaja, Trajkovski traži i želi izjednečenje. Golman čak kod prekida unatoč igraču manje ide u protivničkih 16. Dok evo znam neke golmane u crvenom dresu koji se kod 0:0 u nadoknadi izležavaju po mokroj travi i čekaju kraj valjda. Nazovi to kako kako hoćeš, mentalitetom, luđaštvom, oprezom, kako ti je volja. Ali jasno ti zrcali kako tko svijet i sebe u njemu doživljava.
Nisu loša ni izgubljena dva boda Hajduka, ali realno danas da je bilo iole više muda u bezmudih lokosa, bila bi to nulica danas na računu Hajduka. Jbg.

Kiksali su, izgubili dva bitna boda, ali vidim po reakcijama nakon utakmice da im je ovaj gol sa zvukom sirene spasio moral, zato sam sad iskreno malo nadrkan.

Quote from: Silvio Dante on 13.04.2025, 21:12Samo neka u povjerenju ostane među nama.
Prijatelju, ovo je javni forum.  ;D
#degenerik

Quote from: Fornax on 13.04.2025, 21:13Prijatelju, ovo je javni forum.  ;D
Za tebe zadnjeg bih pomislio da ne znaš prepoznati sarkazam.

Znam Fornax, znam  :D

Sve je javno. Ako su lagali mene, i ja lažem vas.

Quote from: Silvio Dante on 13.04.2025, 21:15Sve je javno. Ako su lagali mene, i ja lažem vas.
Prijatelju, ovo je po definiciji info iz druge ruke.  ;D
#degenerik

Quote from: Silvio Dante on 13.04.2025, 21:12Što se tiče Karačića, evo vam jedan info iz prve ruke. Samo neka u povjerenju ostane među nama.

Priča ide ovako. Karačić je po povratku iz Spezie bio u vrlo intenzivnim pregovorima s Rijekom. Priča je otišla toliko daleko da je sve bilo utanačeno. Dogovoreno. Na relaciji Karačić-Mišković osobno. Karačić je tražio par dana samo da finalizira sve oko prelaska i selidbe. U tom periodu nešto mu se desilo, odnosno prevedeno porasli su mu apetiti. Financijski. Ide prema Miškoviću s zahtjevom da želi više. Mišković, znamo kakav je na novčaniku, ga šalje u kurac, prekida sve i to je bio kraj svega. Ponavljam, ovo vam je priča 100% provjerena, jer ja nisam onaj koji voli govoriti u šiframa.

Što se tiče Hajduka. Ovi lokosi su toliko tragična i bezmuda ekipa da je utakmica trajala još koji sekund popili bi i drugi. Toliko o njima. Javni prostor i diskurs ne dopuštaju izricanje mojih želja takvim travestijama od klubova. Hajduk s druge strane, s igračem manje u navalnom sastavu: Durdov, Pusktas, Šego, Livaja, Trajkovski traži i želi izjednečenje. Golman čak kod prekida unatoč igraču manje ide u protivničkih 16. Dok evo znam neke golmane u crvenom dresu koji se kod 0:0 u nadoknadi izležavaju po mokroj travi i čekaju kraj valjda. Nazovi to kako kako hoćeš, mentalitetom, luđaštvom, oprezom, kako ti je volja. Ali jasno ti zrcali kako tko svijet i sebe u njemu doživljava.
Nisu loša ni izgubljena dva boda Hajduka, ali realno danas da je bilo iole više muda u bezmudih lokosa, bila bi to nulica danas na računu Hajduka. Jbg.

Nije ista stvar. Mi smo imali bod u džepu oni su imali ništa.

Iako Je i meni Zloma popio živce sa zadržavanjem

Z
Btj mi smo ove sezone dvaput s igracem manje dosli do 3 boda, a da nismo vodili kad su se iskljucenja dogodila. :svakacast:

Z
Kako su Lokosi pizdili na kraju nakon gola. Picka im materina i njima i dinamu.

Ono znam da si ljut nakon gola ,ali preocito je da igraju za dinamo jer Slaven stici ne mogu, a i jebe se njima za 4.mjest.

S druge strane mi je zao jer bi hajduk bio u mentalnom kurcu nakon ovoga, a nama bi bod u Puli bio dosta za zadrzavanje prvog mjesta.

A nista prokletstvo prvog mjesta se nastavlja, opet smo mi lovina, a nazalost mislim da ce se nastaviti i idici vikend i ds ce nas opet skinuti. Jbg sad je klackalica.

Z
Doma moramo dobiti ove 3 do kraja. Ako nista drugo barem to ne smije doci u pitanje.To moramo. Zato sam bio lud danas jer je to bila prva, a skoro kiks.
Osijek, Goricu i Slaven doma moramo dobiti.
Dobro da je ( najteza) Slaven zadnja jer ce oni ipak tad vec osigurati 4. Mjesto i bacat sve na uzvrat kupa. Mozda budu igrali i s rezervama.

Prvi igra plavi blizanac, već u četvrtak, tovarija u petak, mi u subotu. Najveći pritisak će bit na nama, pogotovo ako tovari izvuku pozitivan rezultat.

Z
13.04.2025, 22:21 #2758 Last Edit: 13.04.2025, 22:24 by Zelko Maler
Istra je ko i mi. U derbijima su dobri. Skinu Osijek i Dinamo doma, tovare ubiju ( tu ih rezultat odnosno Fucak nije htio) , a gube od Gorice.
Nisam optimist. U Puli ocekujem samar. Napalit ce se na nas jer su u derbijma dobri pa onda dodatno jer smo to mi i na kraju zbog kupa.

Nek me decki razuvjere.
Za mene je Pula "It" gostivanje.  Ako to prođe poztivno Osijek ce sam pasti,  Osijek pada kao klada a onda ide dinamo.. Mozda se svemir poigra pa bude identican rezultat kao i prosle godie na Rujevici (1-2). To bi bas zadovoljilo pravdu.
Zadnjih par kola si govorim samo da prezivimo do dinama s ovom bodovnom prednošću i bit cemo prvaci. Idemo prema tome, ali jako teško.

Čekam da Duje eksplodira kao Perica u Rumunjskoj ali nikako da dočekam, trebaju nam njegovi golovi.