HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Quote from: Marabunt Campetto on 14.04.2025, 14:18Ovo je sezona, u kojoj treba sve iskoristiti i uzet naslov. A i kup je blizu. Sad je ovima gore došao Boban, i oni iduće sezone neće biti ovako kriminalni i zato treba to iskoristiti sada.

A sta  ako ne uspijemo...

R
Quote from: Zaggy Rijeka on 14.04.2025, 16:02Stalno se ponavlja mantra da ako ove sezone ne uzmemo nećemo uzeti sljedećih 10 godina. Pa tako smo govorili i prošle godine pa gle čuda i ove se borimo za neki kurac. Malo vise optimizma a ne nekih šupljih priča i predviđanja te veoma defetističkih tonova . Zašto se bojite vjerovati i šta vam je lakše biti negativan pa ako propadnemo vikati vidiš jesam vam rekao.

E sada si najebo

M
Pričalo se došao Zajec, riješili se Mamica, liga najebala.

Quote from: Ro-Ro on 14.04.2025, 17:20
Quote from: Marabunt Campetto on 14.04.2025, 14:18Ovo je sezona, u kojoj treba sve iskoristiti i uzet naslov. A i kup je blizu. Sad je ovima gore došao Boban, i oni iduće sezone neće biti ovako kriminalni i zato treba to iskoristiti sada.

Ništa, onda moramo ući u grupe jer nam je zadnji vlak
Europa je jedino mjerilo!

R
Quote from: MaČaĆeToMane on 14.04.2025, 18:32
Quote from: Ro-Ro on 14.04.2025, 17:20

Ništa, onda moramo ući u grupe jer nam je zadnji vlak

A sta ako.ne udemo u grupe

D
U Mordoru su zaključili da je rješenje problema sa velikim brojem klupskih "funkcionera" - dovesti još jednog "funkcionera". Čisto da bude još veća konfuzija tko preuzima koju odgovornost. Baš ono iz lošeg u gore. Bit će još puno šansi za kantu i u narednim sezonama :)

Konkretno za Bobana - taj mi baš djeluje kao još jedan u nizu onih sa super "CV", a bez konkretne operative. Plakati će oni još dugo dugo za Maminjom.

Primijetio neki dan da traže voditelja prodaje, ni manje ni više nego preko "Moj posao". Evo linka dole jer ne znam zalijepiti sliku:

https://mojposao.hr/posao/344dd5b4-1142-11f0-af75-02e598dfa48d/voditelj-prodaje-m-z

Ako netko ima ambiciju bušiti ih iznutra ;) U natječaj ideš ako nemaš dobrog kandidata. Izgleda da dobrih radnika svugdje fali i da nisu ni oni baš extra poželjan poslodavac.

O
15.04.2025, 15:47 #2796 Last Edit: 15.04.2025, 15:52 by Orpat
Quote from: Zelko Maler on 14.04.2025, 14:20

oni idu u preslagivanje na ljeto.
Neće biti ni blizu kriminalni ko sad.
Uvjeren sam da je Boban nešto kao Jakobušić kod tovara.
ovaj je doveo Livaju, ovaj će Kramarića vjerojatno.
kao što je Jakobušić dovodio igrače "koje ne treba googlati", tako će i ovaj. Bobanov dinamo vjerojatno.
Također mislim da ovi stranci Cordoba, Mbuku i takvi su bivši.
Čisto moje mišljenje.

Nema od toga ništa. Oni će sad vjerojatno ostat bez tih 50 mil eura od Europe, jedino ako Boban upuca tih 50 mil eura onda da, i jako je bitno tko će pobijediti u ZG ako dobije Tomašević opet im nema para koliko oni žele tako da se ne treba bojati, bio je i Šimić pa ništa nije napravio, Zajec isto ništa. Teško će biti njima nadomjestiti Mamića. Tako da ima malo više faktora.

Quote from: Orpat on 15.04.2025, 15:47Nema od toga ništa. Oni će sad vjerojatno ostat bez tih 50 mil eura od Europe, jedino ako Boban upuca tih 50 mil eura onda da, i jako je bitno tko će pobijediti u ZG ako dobije Tomašević opet im nema para koliko oni žele tako da se ne treba bojati, bio je i Šimić pa ništa nije napravio, Zajec isto ništa. Teško će biti njima nadomjestiti Mamića. Tako da ima malo više faktora.

Boban tamo sigurno nije došao trošiti svoju lovu.
Ove iste panegirike su pisali lani kad je Zajec došao, pa vidim koliko ih je usrećio.

Dajem Bobanu maximalno godinu i pol prije nego pobjegne iz kluba glavom bez obzira...
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Boban je njihova mitska figura. Ne bih tako blagonaklono i posprdno promatrao cijelu tu priču. Ne kažem da hoće ili da neće polučiti uspjeh ili neuspjeh, lično me se i jebe za to, ali da su napravili potez koji će proizvesti energiju i probuditi glad za dinamom, jesu.

O
15.04.2025, 20:22 #2799 Last Edit: 15.04.2025, 20:24 by Orpat
Quote from: aahzinho on 15.04.2025, 16:32
Quote from: Orpat on 15.04.2025, 15:47Nema od toga ništa. Oni će sad vjerojatno ostat bez tih 50 mil eura od Europe, jedino ako Boban upuca tih 50 mil eura onda da, i jako je bitno tko će pobijediti u ZG ako dobije Tomašević opet im nema para koliko oni žele tako da se ne treba bojati, bio je i Šimić pa ništa nije napravio, Zajec isto ništa. Teško će biti njima nadomjestiti Mamića. Tako da ima malo više faktora.

Boban tamo sigurno nije došao trošiti svoju lovu.
Ove iste panegirike su pisali lani kad je Zajec došao, pa vidim koliko ih je usrećio.

Dajem Bobanu maximalno godinu i pol prije nego pobjegne iz kluba glavom bez obzira...

Ako Boban nije došao ulagat onda od toga ništa, jer ako ne budu prvaci nema od  L P 50 milijuna eura, a Tomašević  neda koliko je Bandić davao,a Mamića više nema tamo i što sad?

K
Čime se Boban bavi ( osim komentiranja tekmi ) da bi imao toiko love za financirati dinamo. Ima li neki veliki biznis? Kužim da se je osigurao u Milanu, ali ipak je on igrao u vrijeme kad se nije u nogometu vrtila tolika lova kao što se vrti danas. Znam da ima veza po svijetu, ali netko spominje da će on uvaliti svoju lovu.

O
15.04.2025, 20:39 #2801 Last Edit: 15.04.2025, 20:41 by Orpat
Znači da se ništa neće promijeniti njegovim dolaskom, ako nema para. Ok on je došao i što sad, što će se to na bolju promijeniti , po meni ništa.

V
Poprilicno sam uvjeten da luka modrić nema novaca za bacit 50m dinamu čak ni jednom,a kamo li više puta,a kamo li onda zvone boban koji je vrhunac karijere imao 90-ih.
Ali znanjem i pojavim bi im mogao napravit puno. Nemojmo zaboravit da je on slozio jedinu ekipu milana koja u zadnjih 15 godina nije bila sranje. Pojava je u hrvatskoj i potencijal za povuc sponzore i igrace

O
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 15.04.2025, 20:52Poprilicno sam uvjeten da luka modrić nema novaca za bacit 50m dinamu čak ni jednom,a kamo li više puta,a kamo li onda zvone boban koji je vrhunac karijere imao 90-ih.
Ali znanjem i pojavim bi im mogao napravit puno. Nemojmo zaboravit da je on slozio jedinu ekipu milana koja u zadnjih 15 godina nije bila sranje. Pojava je u hrvatskoj i potencijal za povuc sponzore i igrace

Ne znam baš, vidjet ćemo.

M
Quote from: Vavik vjerna Kirija on 15.04.2025, 20:52Poprilicno sam uvjeten da luka modrić nema novaca za bacit 50m dinamu čak ni jednom,a kamo li više puta,a kamo li onda zvone boban koji je vrhunac karijere imao 90-ih.

slazen se - boban je dobar rukovoditelj bil va milanu. mislin da ce ih poslozit.

a ca se tice soldi, more bit da ce se koje leto redimenzionirat ali za nasu ligu sasvin dovoljno to ca imeju, taman da imeju "samo" ko hajduk, sa normalnon organizacijun opet ce taracat ligu.

a da, vidi se kolko ovi nasi veruju u Shnl, u nase klubove i kako su domojubno raspolozeni...modric kupil dio kluba! u velikoj britaniji :)