HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Quote from: Krkan on 29.04.2025, 08:49Da li je ovo boldano neka greška  :bo:  :bo:  :bo:
Ili, tko je u prednosti ako imamo isto bodova s hajdukom, a u St izgubimo 3:0? A igrali smo još 0:0, na Ruji i 2:2 u St?
Ne gledaju li se golovi u gostima?

Prema pravilima HNL-a, ako dva kluba imaju isti broj bodova, odlučuje međusobni omjer:

Broj bodova iz međusobnih utakmica,
    Gol-razlika u međusobnim susretima,
    Broj postignutih golova u međusobnim susretima,
    Broj postignutih golova kao domaćin u međusobnim susretima,
    Ukupna gol-razlika,
    Ukupan broj postignutih golova.

Hajduk tri gola moze dat isto kao i mi, znaci nikad

U igri je toliko kombinacija i sve su realne. Na kraju za naše živce je nabolje krenuti utakmicu po utakmicu i pokušati ne misliti što smo propustili ili što nam se otvara pobjedom.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

R
Ja se držim one gdje Dinamo ne pobjeđuje u Splitu, Mi pobijeđujemo slijedeće tri. I prvaci smo. Makar svi imali siti broj bodova, ne može nas nitko prestići.

Z
bit će jako teško dobiti u Splitu. Ne zamarajte se time još. Možda nam neće ni trebati pobjeda u Splitu ako sjebemo jednu od ove sljedeće dvije. Možda nam neće trebatu pobjeda u Splitu ako dobijemo iduće dvije. To je isto moguće ako nam se poklope neke stvari. Teško, ali je i mougće.
Ajmo dobii Goricu. Nema više isprika.
Samo Gorica je bitna.

S
Znam da ovo nema smisla, ali čini mi se da je ipak bila ključna u Puli... u slučaju da smo dobili. Prvaci u laganoj šetnji do kraja prvenstva.

R
Quote from: SandroB on 29.04.2025, 11:34Znam da ovo nema smisla, ali čini mi se da je ipak bila ključna u Puli... u slučaju da smo dobili. Prvaci u laganoj šetnji do kraja prvenstva.
Ma sve su bile ključne do sad, a dokazalo se da imamo problema s pritiskom na takvim utakmicama, koje redom nisu završile kako treba.  Od sad na dalje više nisu ključne i zato ćemo ih dobiti.

Quote from: SandroB on 29.04.2025, 11:34Znam da ovo nema smisla, ali čini mi se da je ipak bila ključna u Puli... u slučaju da smo dobili. Prvaci u laganoj šetnji do kraja prvenstva.
A Šibenik? A Osijek? Slaven? Gorica? Ako računamo i Istru u tu skupinu momčadi s kojima bi trebao biti više manje a pari onda pet utakmica u zadnjem krugu nismo dobili. S Dinamom šest. Drugim riječima od Gorice do Gorice smo osvojili 11 bodova od mogućih 27. Osvojili smo samo 40% mogućih bodova.
Puno previše se bodova prosulo. To je prosjek za donji dom, a ne za osvajanje prvenstva.  :bo:

S
Prije Istre je bilo na ovim stranicama najviše riječi o tome je li ključna ili nije. Samo zbog toga sam je iskopao. Inače, jasno mi je kako su svi prosuti bodovi ključni. I osvojeni, još i više.

Pa nije bila ključna.  :neretljak:

Ali, nebitno. Šalu na stranu.
Odgovorio sam ti jer mi je bilo zanimljivo pogledati koliko smo bodova osvojili u ova zadnja dva mjeseca i rezultat je grozan. Srećom da smo dobili Istru u kupu jer u protivnome...

Z
Gorica je u zadnjih 5 utakmica prva na tablici. 3 pobjede i 2 nerješena, 11 bodova. Mi smo u osmi na tablici, 6 boda.

Quote from: SandroB on 29.04.2025, 11:58Prije Istre je bilo na ovim stranicama najviše riječi o tome je li ključna ili nije. Samo zbog toga sam je iskopao. Inače, jasno mi je kako su svi prosuti bodovi ključni. I osvojeni, još i više.
E, Sandro i ti odmah popustiš. Jel bila ključna ili nije?  ;D  ;D  ;D  ;D
Šala, ali koliko smo mi ove sezone popušili tih "ključnih" ispada da ni ključne utakmice nisu više što su nekad bile.  8)
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Pa bila bi kljucna da smo pobijedili jer bi bili prvaci. Ovako nece bit kljucna jer necemo bit prvaci

29.04.2025, 14:37 #3162 Last Edit: 29.04.2025, 14:39 by Vado Magnar
Quote from: Snjesko on 29.04.2025, 14:19Pa bila bi kljucna da smo pobijedili jer bi bili prvaci. Ovako nece bit kljucna jer necemo bit prvaci

Da samo malo preoblikujem ono što si rekao:
Ključna je bila i ona protiv Osijeka u otvaranju kada smo primili gol u '90 minuti. Da smo tada dobili bili bi prvaci. Ovako ni ona neće biti ključna jer nećemo biti prvaci.  :neretljak:

Drugim riječima sve su ključne. Mislim, koji vam je vrag? Ako je neka utakmica odlučna, ključna onda nakon te utakmice nema povratka. To je to. Ove utakmice to nisu bile. Za te utakmice možemo u žargonu reći da su klučne, ali u biti mislimo da su jako bitne. I bile su. Bitna je bila ona protiv Istre, bitna je bila ona protiv Osijeka, a i ona protiv Dinama je bila bitna. Sve tri smo izgubili, ali niti jedna sama po sebi nije ništa odlučila. Čak ni ta tri poraza nisu odlučila prvenstvo jer i dalje možemo biti prvi ako sve četiri preostale utakmice dobijemo.

Neću više... dosadio sam si.  :bo:

S
Valjda je kvaka u ključu...

Quote from: Vado Magnar on 29.04.2025, 14:37..
Neću više... dosadio sam si.  :bo:
Je li samo dosada krucijalna za tvoju odluku ili je broj postova na tu temu bio odlučujući faktor. Pitam za prijatelja kojem je to ključnu u nastavku rasprave.  8)