HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ti baš na silu želiš potjerati Đaleta a cilj je odavno ispunjen - osigurali smo kvale.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Z
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 01.05.2025, 11:40Ti baš na silu želiš potjerati Đaleta a cilj je odavno ispunjen - osigurali smo kvale.

ne da smo ispunili cilj nego smo ga prebacili

cilje je u top 4, mi ćemo završiti 3. pa smo overachievali.

01.05.2025, 11:50 #3182 Last Edit: 01.05.2025, 11:54 by 🔵 D10S ⚪️
Danas neka blizanci odigraju x. Ali, prije svega želim tešku ozljedu Pjace. Barem žuti Šimiji pa da preskoči Goricu.  Tj ne danas nego u subotu :-). Jbt, imam osjećaj da je danas subota.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Eh da je sada kraj prvenstva bili bi prvi ko Hajduk od prije 20 godina sa istim brojem bodova  :sta:
Forza Fiume ale!

B
01.05.2025, 18:37 #3184 Last Edit: 01.05.2025, 18:41 by Boy3006
Na SN forumu da pisu kako je info.BIZ objavio dohotke igraca za 2024, probao naci za nase ali ne znam.. vidim da su za dinamo i hajduk uspijeli izvuci. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko to nasi momci stvarno zaraduju.

Edit: sad vidim da za nase nema jos nista ali je za blizance izaslo.. livaja 1.73M brutto, ademi 1.57M brutto  itd.

B
nama najplaćeniji igrac vjerojatno ima 8k mjesecno

M
 ;D   ;D ti dinamovi novinari su baš dno.
Prije tjedan dana su objavili da je Boban za svog favorita za trenera dinama htio Kovacevica a da ni Kovacevicu nije mrsko, sad odjednom valjda kad je ovaj počeo pregovarat s ovima dole odjednom nema kapacitete a ni igra Slavena nije nešto.
Ali sad je Garcia odjednom idealan, a kad Istra izvjesi cijenu ovi će se čudit kako ga ne pusti za dobrobit hr nogometa, i kad će konačno potpisat za dinamo a on to odavno želi.
Dno novinarstva.

R
Ali kakvo je to usrano novinatstvo. " Navodno su možda s nekim pričali a ako nisu sigurno su sa onim drugim.. Priča se da je možda."

I onda reklama UZMITE PRETPLATU NA NAJBOLJE NOVINARSTVO.

R
Eto niti Dalic u Varazdinu ne zeli platiti premije...niti njima se ne ide u Europu ...., nakon Istre i Varazdinci kapitulirali...da vidimo Slavene  sutra

B
Ove sezone je steta sto bilo tko ispada, jer napokon je konkurentan posljednji klub. Šibenik(ako oni budu ti) odlazi, i umjesto njega nekakav vukovar il opatija i opet imamo nekonkretnu borbu za ostanak.
Da ne govorim da se tu otvara prostor za druge malvverzacije kada imamo 3-4 kluba koje se budu borili za nista.

J
Danas remi hajduka i dinama najbolji, nakon toga pobjeda hajduka... ako dinamo dobije i mi moramo dobit sve do kraja... a pitanje je da li cemo i goricu dobit sutra, a kamoli sve

Ja kao i prošle sezone navijam za pobjedu tovara. Sve drugo je veći problem.

K
Dobra akcija pajceka, tovara 3 puta više ne mogu ih probit

Z
Tovari i navijački kodeks nemogu u istu rečenicu.... Dogovorena tuča 50-50 a njih dođe a barem 300 po ovom snimku. Sramota ultras scene :jbg: