HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zamisli ne moć napisat ŠAMPIONI u nedjelju navečer jer si u utorak išao napisat ovaj degutantni proser gostujućem treneru. Pa dobro ljudi jeste li vi zdravi?

@Ares1312 Post pobrisan, tjedan dana hlađenje, svaki put nakon toga dovoljno da prođeš na žuto na semaforu i letiš sa foruma. Osnove ljudskosti.
#navodninavijač

"...Pogotovo jer Dinamo dočekuje nezgodni i rasterećeni Varaždin, koji želi osvojiti četvrto mjesto i ostvariti plasman u Konferencijsku ligu..."

Kako je to točno rasterećen ako želi osvojiti četvrto mjesto?  :neretljak:

Pa dobro bar je nezgodan :nisamja:
#navodninavijač

Ja sam nezgodan s upisima ali ima malo previše ekstremnih. Naravno, svi na Ruji navijat, stajat na nogama i bodrit naše. Nema sjedenja! Ali, čim prodana gamad primi loptu očekujem žestok pritisak barem dok ne povedemo 2:0.
Europa je jedino mjerilo!

Kako god bilo navijanje, za Rijeku, protiv Slavena, valja naglasiti da je igračima Slavena jedna velika utakmica, pred punim stadionom, nešto što inače nemaju prilike doživjeti. Pogotovo ne kod kuće. Pa će vjerojatno baš zbog toga, zbog velebnog ambijenta dati mrvu više. Ipak tako velike utakmice motiviraju.
Ne vjerujem da će itko od njih biti impresioniran ambijentom i zbog istog blokiran ili prestrašen navijanjem. Na kraju krajeva, pitajmo se bi li mi bili prestrašeni ili bi to bio podstrek za nešto više?

Tako da ove priče o treba navijati ovako ili onako nemaju previše smisla. Atmosfera mora biti takva da potakne naše, pogotovo u nekim momentima utkamice kada padnu i to je sve.

Z
mislim da Liber i Lepinjica neće igrati.

V
Pa sad dal ce dat vise ili manje to je dobro pitanje.
Kombinacija brzine travnjaka kakav je na ruji i tribina koje su blizu terena sa 8 tisuca luđaka je stvarala velike probleme igracima lillea prosle godine. Vidjelo se na terenu i poslje u izjavama

Z
nakon Lillea pretprosle sezone, dinama prosle sezone, zasluzili smo trecu srecu da u utakmici na Ruji koja donosi neku nagradu budemo nagrađeni.

Quote from: Vado Magnar on 21.05.2025, 10:07Ne vjerujem da će itko od njih biti impresioniran ambijentom i zbog istog blokiran ili prestrašen navijanjem. Na kraju krajeva, pitajmo se bi li mi bili prestrašeni ili bi to bio podstrek za nešto više?

Nije skroz usporedivo, ali prisjeti se kako stojimo pred gostovanje u Grčkoj i Turskoj koja je poznata po atmosferi. Rijetki igrači su ostali prisebni, dapače, prosuli smo vodstva protiv PAOK-a (1:1 u 94.), Olympiakosa (2:1 u 92.), AEK-a (2:2), još ranije Gencerbirligi nesretni isto poraz, znači dole u pravilu uvijek kajla, čak je i Basaksehir (0:0) išao sam pred golmana u nadoknadi, doduše oni su predsjednikov klub bez gledatelja pa nema faktora atmosfere.

I može sportaš biti ekstra navijen pred takvim stadionom, ali činjenica je da bi moralo biti konfuzije u njihovim redovima ako 8000 ljudi grmi većinu utakmice. Nestorovski i Božić su vidjeli kontinenta u karijeri, ovi ostali su uglavnom HNL kadar ili još golobradi, znači ne mogu bit mirni kao da je revijalna protiv Gorice kući na što su inače navikli. Tu će publika igrati veliku ulogu jer koliko su god propustili i izgubili dosta ključnih utakmica, naši su na to ipak navikli.

Ali ako će stadion bit pun derbi navijača, navijanje će biti tipično izgubljeno na južnim rubovima zapada i istoka tako da će se sve svoditi na individualna vikanja, a od toga u pravilu nema ništa.
#navodninavijač

R
Da ne linkam cijeli članak gdje se uglavnom priča hoće li Rijeka poslati medalju Galešiću,
optimistično sam primjetio pri kraju teksta  da u odnosu na jučer  kada je u najavljeno dje će Kustić čekati s peharom na Bosiljevu,  danas Sportske najavljuju da je to već Vrbovsko....
Citat:
Što se tiče dostave pehara i medalja u nedjelju na stadion gdje će biti prvak, HNS radi na konačnom rješenju.
Od ponedjeljka je u prvom planu ideja da se predsjednik Marijan Kustić i delegacija prije utakmica koje počinju u 17 sati nađu kod čvorišta Bosiljevo, možda u Vrbovskom, pogledaju ih te da cestovnim putem krenu na stadion kad će znati kamo trebaju doći. U utorak su neki ponovno nudili varijantu helikoptera, ali Kustić joj nije sklon. Konačna odluka past će u petak, no kako sada izgleda bit će kako smo objavili u ponedjeljak: putovat će autom, na stadionu će ih malo pričekati, a ionako će prvak slaviti.

Da zaključimo
 jučer je bio plan Bosiljevo, 93.5 km do Rujevice, 82,2 km do Maksimira i 270 km do Šubićevca.
Danas je sutuacija malo bolja od Vrbovskog do Rujevice ima 73,7 km, do Maksimira 99 km, a do Šubićevca 279 km.

Sve je bliže i bliže...

Z
Galešić ( daj Bože da osovojimo) zaslužje medalju i mora ju dobiti jer je uveliko sudjelovao u tome to bez nekog cinizma,ali ima da si sam po medalju dođe ako ju hoće

21.05.2025, 11:23 #3852 Last Edit: 21.05.2025, 11:25 by 🔵 D10S ⚪️
Šupak je živio u mojoj ulici, mislim da mu sada sestra živi tamo. To njoj nosi pehar 😀.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

V
Neka dođe na korzo slavit, nemam ništa protiv  :neretljak:

A jadan, boji se letenja :svakacast: