HNL Sezona 2024/25

Started by vMario87, 06.06.2024, 11:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kaže AI da jako dobra atmosfera domaće ekipe uvećava mogućnost pobjede i do 37% u HNLu, uključujući faktore ne putovanja na utakmicu jer si doma i bolje poznavanje stadiona.

Tako da ajmo!!

Quote from: Vado Magnar on 21.05.2025, 10:07Kako god bilo navijanje, za Rijeku,....
Ne vjerujem da će itko od njih biti impresioniran ambijentom i zbog istog blokiran ili prestrašen navijanjem. Na kraju krajeva, pitajmo se bi li mi bili prestrašeni ili bi to bio podstrek za nešto više?
Tako da ove priče o treba navijati ovako ili onako nemaju previše smisla.
Već ti je TIR dobro odgovorio, ali ja moram postaviti pitanje. Jesi li ikad igrao pred publikom i to da si mogao čuti što ti kažu, dašću skoro za vratom? Moraš biti hebena iskusnjara da to zanemariš, a ni to neki put ne uspijeva. Zato bolje stvorimo mi pakal zlu ne trebalo ne želim drugi dan misliti što da jesmo. Preventiva prije svega.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Fiumano on 21.05.2025, 12:31Kaže AI da jako dobra atmosfera domaće ekipe uvećava mogućnost pobjede i do 37% u HNLu, uključujući faktore ne putovanja na utakmicu jer si doma i bolje poznavanje stadiona.

Tako da ajmo!!

Pitao ja AI tko je pobjedio na lokalnim izborima i tko sve ulazi u gradsku skupštinu pa mi je dao rezultate prije četiri godine. Toliko o AI.  :bo:

21.05.2025, 13:17 #3860 Last Edit: 21.05.2025, 13:18 by Vado Magnar
Quote from: D2 on 21.05.2025, 12:34
Quote from: Vado Magnar on 21.05.2025, 10:07Kako god bilo navijanje, za Rijeku,....
Ne vjerujem da će itko od njih biti impresioniran ambijentom i zbog istog blokiran ili prestrašen navijanjem. Na kraju krajeva, pitajmo se bi li mi bili prestrašeni ili bi to bio podstrek za nešto više?
Već ti je TIR dobro odgovorio, ali ja moram postaviti pitanje. Jesi li ikad igrao pred publikom i to da si mogao čuti što ti kažu, dašću skoro za vratom? Moraš biti hebena iskusnjara da to zanemariš, a ni to neki put ne uspijeva. Zato bolje stvorimo mi pakal zlu ne trebalo ne želim drugi dan misliti što da jesmo. Preventiva prije svega.

Nisam nogomet, ali jesam, igrao sam okružen s dvadesetak ljudi koji prate svaki potez i uspio ostati koncentriran do kraja. Nisu bile situacije vređaone pa to iskustvo baš i nemam, ali... može se.
Ali, da. Imate i ti i TIR pravo. Moguće da će neki igrači pokleknuti pod pritiskom.
Ono što sam htio reći, pa sam možda i nepotrebno zakomplicirao, je i da takve tekme izvlače i neočekivano iz nekoga. Pa me ne bi čudilo da neki igrači Slavena u takvim atmosferama (ipak govorimo o dvije tekme) daju i više nego li daju inače.

Quote from: Vado Magnar on 21.05.2025, 13:17

Nisam nogomet, ali jesam, igrao sam okružen s dvadesetak ljudi koji prate svaki potez i uspio ostati koncentriran do kraja. Nisu bile situacije vređaone pa to iskustvo baš i nemam, ali... može se.
Ali, da. Imate i ti i TIR pravo. Moguće da će neki igrači pokleknuti pod pritiskom.
Ono što sam htio reći, pa sam možda i nepotrebno zakomplicirao, je i da takve tekme izvlače i neočekivano iz nekoga. Pa me ne bi čudilo da neki igrači Slavena u takvim atmosferama (ipak govorimo o dvije tekme) daju i više nego li daju inače.
Mozda je rjesenje personalizirani pritisak...

:neretljak:

Quote from: Baross on 21.05.2025, 13:49Mozda je rjesenje personalizirani pritisak...

:neretljak:

Nešto kao što smo znali doživljavat na nižerazrednim utakmicama? Recimo Bosecu se derat: "Hej Bosec, supruga ti se jebe za krafne!!!"  :neretljak:  :bo:  :neretljak:
(Primjer je preuzet s Krimeje)

I
Kako je to Bosec primio?
Pa doživjeli smo na Rujevici da se s I tribine Rakitiću viče da mu se Raquel upravo jebe s Tommyem i dalo je rezultata. Nikad gluplju izjavu je dao poslije. Ono "Sve ste vidjeli".   8)  :nisamja:

Quote from: Iqteam on 21.05.2025, 14:40Kako je to Bosec primio?
Pa doživjeli smo na Rujevici da se s I tribine Rakitiću viče da mu se Raquel upravo jebe s Tommyem i dalo je rezultata. Nikad gluplju izjavu je dao poslije. Ono "Sve ste vidjeli".   8)  :nisamja:

Hhahahaha... nisam znao da je ono "Sve ste vidjeli" vezano za Raquel i Tommya (ovo zvuči kao južnoamerička sapunica).
Inače ova moja anegdota s krafnama nije vezana uz Boseca, to je priča s Krimjere prije nekih 30 godina. Kada se Orijent borio za prvu ligu. Ekipa je onda znala kupiti sportske i iz njih izvuči početni sastav i pronaći ime onoga koji je igrao uz aut liniju i onda ga častiti takvim personaliziranim forama. Divote niželigaškog nogometa.   :vijesti:  :neretljak:

I dalje mi je jedan od jacih tripova bio na Kantridi kontra Istre.

Meštar na F se dere Ottochianu cijelu tekmu tj. Samo ga zaziva da se okrene, nis mu ne govori. I ovaj se konacno okrene negdje na pol drugog poluvremena, pogleda ga, i frajer mu samo kaze "Ottochiaaaan...ružan si".

Nisam bas vidjao da se igrac tako objesi. Ili se nasmije, ili raspizdi, ili se pravi da nije cuo...al ovaj je jadan bas dobio noz u srce.
Fiumi azzurri e colline e praterie
Dove corrono dolcissime le mie malinconie
L'universo trova spazio dentro me
Ma il coraggio di vivere quello ancora non c'è

Preventivom protiv nasilja na stadionu!
Rijeka u srcu, Armada do groba!

I
Quote from: Vado Magnar on 21.05.2025, 14:51
Quote from: Iqteam on 21.05.2025, 14:40Kako je to Bosec primio?

Hhahahaha... nisam znao da je ono "Sve ste vidjeli" vezano za Raquel i Tommya (ovo zvuči kao južnoamerička sapunica).
Inače ova moja anegdota s krafnama nije vezana uz Boseca, to je priča s Krimjere prije nekih 30 godina. Kada se Orijent borio za prvu ligu. Ekipa je onda znala kupiti sportske i iz njih izvuči početni sastav i pronaći ime onoga koji je igrao uz aut liniju i onda ga častiti takvim personaliziranim forama. Divote niželigaškog nogometa.   :vijesti:  :neretljak:

Ma nije izjava vezana za Raquel nego na kao loše suđenje ali je možda pomoglo.

Pred jedno 3 godine je Lovrić izvodio korner na Rujevici (to je već bio u Osijeku?), stoji i čeka izvođenje jer je bila neka rasprava sa sucem u 16m.

Bio sam dosta blizu i iz zajebancije kažem, Kiki ideš sa mnom u Favbet i bacamo sve na crveno, okrenuo se i baš s guštom nasmijao  ;D
Dobro, dobrooo! Fuć!

E
Vrhunac bila je Hrvatska - Slovačka na Kantridi. Slovak Igor Demo ružnim prekršajem protiv Agića.

I dobiva ovacije s cijelog stadiona. Rijetko sam vidio nekoga tko je izgledao tako zbunjen.