Uefa Euro 2024 Njemačka

Started by Uzaludni, 06.06.2024, 12:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

2+2=2, by Imbex.
#degenerik

R
Engleska - Slovenija (h 0:2) 1
Češka - Turska 2
Gruzija - Portugal 2
Danska - Srbija 1
Kvota: 31,91

Perisic nabija loptu kao kreten i Juranović šeta i njegov igrač zabija...
Zbogom i više se ne vraćaj

T
24.06.2024, 23:28 #63 Last Edit: 24.06.2024, 23:48 by toñito
Poprilično realno. Ovaj X

- Modric ti puca penal, opet po hijerarhiji a ne po kvaliteti.
- Stavis sporo krilo Pašalića, igras bez krila na talijane koje treba razvuc. Katastrofalna ideja.
- Trkacki prvo poluvrijeme, otrcis manje od Talijana (to stvarno treba uspjet).
- Na klupi imas igrače, mlade motorične koji ti mogu odbit talijanski pressig, koji mogu pretrčat talijane i ti ih ostavis na klupi.
- Kod Albanaca zelis uvest Pjacu i Ivanušeca, tebi igraci u terenu diktiraju da to ne radiš.

Ovo je samo rezultat stihijskog nogometa koji se kod nas dešava. Klinci sami sebe treniraju, u Dinamu klinci od 12 godina zarađuju više od građevinskih radnika. Gradovi financiraju klubove. Sudci ti sude ono na Godi i odluče prvenstvo. Sve se to ne može sakrit ispred reultata seniorske reprezentacije i ne bi bilo pošteno da je tako.

Zato je ovo realno.
EDIT: još mi je dobra fora, kao svi se žale na 8 minuta nadoknade. Navijači Rijeke će se sjetiti i onih 11 na Poljudu.

Ajde da i to govno zatvorimo i nadam se obnovimo repku bez Dalica

A sad, cekamo Rijeku krajem 7.

B
Bas gustam na ovo cviljenje o "kriteriju prekrsaja". Jer upravo to bude cesti slucaj kad dinamo igra sa nama i ne zavrsi u medijima nista, pogledaju sve dvije tri kljucne situacije i pojeo vuk magare..

Quote from: Bobic on 25.06.2024, 07:47Bas gustam na ovo cviljenje o "kriteriju prekrsaja". Jer upravo to bude cesti slucaj kad dinamo igra sa nama i ne zavrsi u medijima nista, pogledaju sve dvije tri kljucne situacije i pojeo vuk magare..
A dobro sad baš da guštam, ne guštam. Sudac je bio baš tipični HNL kadrovik, zašto bi se tome trebali radovati. Sutra će se naši domaći kadrovici vaditi na to kako se i na najvećoj sceni sudi loše.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ekipa s kojom smo krenuli u utakmicu je ekipa koja ju je trebala zatvorit. Kako možeš čuvat rezultat u 90. minuti sa Perišićem, Kramarićem, Ivanušecom i Budimirom na terenu?

Ne bi o ovome ni pričali da je Juranović normalno dodao loptu Ivanušecu a ne iza leđa u onoj situaciji..
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Ovo kmečanje zbog suđenja je komično na granici s degutantnim.
#degenerik

Suđenje kao u našoj močvari samo tada dnovinari šute 🤗.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

25.06.2024, 12:09 #71 Last Edit: 25.06.2024, 20:37 by D2
Quote from: vMario87 on 25.06.2024, 10:49Ekipa s kojom smo krenuli u utakmicu je ekipa koja ju je trebala zatvorit. Kako možeš čuvat rezultat u 90. minuti sa Perišićem, Kramarićem, Ivanušecom i Budimirom na terenu?
Ne bi o ovome ni pričali da je Juranović normalno dodao loptu Ivanušecu a ne iza leđa u onoj situaciji..
Ili da je Perišić normalno odigrao do Livakovića, kao što su cijelo vrijeme dodavali loptu unazad, nego je išao tražiti Budimira u kontru.

BTW Gol je pao u 7:20 nadoknade, nakon toga se više nije igralo. Vjerojatno 40 sekundi u kojima se ne bi desilo ništa, ali da mi to napravi sudac na Rujevici u recimo utakmici na kojoj se Rijeka pokušava dočepati kakvog naslova ili ulaska u EU takmičenja mislim da bih popio zabranu dolaska na utakmice.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Fornax on 25.06.2024, 11:51Ovo kmečanje zbog suđenja je komično na granici s degutantnim.
Ništa posebno. Već smo to doživljavali i ne samo u nogometu, uvijek je tako dan dva nakon sličnih utakmica, kasnije krene faza kako treba sve staracat i krenut od nule. Nakon toga tek se pokaže koji koliko toliko realan članak koji napravi pravu analizu.

Izgleda da Arapski Gutac Samoglasnika ne pomislja dati ostavku 🤮.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 25.06.2024, 12:18Izgleda da Arapski Gutac Samoglasnika ne pomislja dati ostavku 🤮.
A čuj, ima 125 000 razloga mjesečno da je neda.