UEL, 2. pretkolo: Corvinul - Rijeka, četvrtak 25.07.2024, 20h

Started by Projeto, 20.07.2024, 13:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Prava utakmice protiv jake europske ekipe u gostima. Igraci su savrseno odigrali sve takticke zamisli svoga trenera. Uz fanatizam I srcanost cijele ekipe skupa sa stozerom I vlasnikom samo nebo je granica. Ostaje zal sta ova ekipa neigra kvale LP gdje im je po kvaliteti I mjesto. Sa obzirom da cemo osvojiti slabije natjecanje EL u redu je da se proda jos koji igraca da I ostaje ekipe imaju bar neke minimalne sanse. Rijeka,Rijeka eeee Kup Uefa :neretljak:  :neretljak:

M
Ja bi Janka u vezu kad već nema Hodže, a uz liniju Đuro, jer izgleda da nam špica deficitarna pozicija tako da Franjo vjerojatno neće na krilo.
Rukavina mi se nije svidio ni u jednoj situaciji do sad.
Pa čak u vezi bi razmišljao o Bandi, kreacije treba malo.

Medijski partner!  :svakacast:
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

A ja sam mislio da nismo se trudili , ginuli i išli hlavom na kopačke i stative...
Napišite da je Rijeka prva, je*em li vam sve!

Rijeka je lijepa priča od samog svog postanka.

Quote from: Projeto on 27.07.2024, 10:27A ja sam mislio da nismo se trudili , ginuli i išli hlavom na kopačke i stative...

Ako smo se za ovaj rez trudili i ginuli onda je jos i gore nego sto sam mislio 😁
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Natučeno rebro boli tjednima, nedavno sam (opet) to iskusio. Ako je rebrima pogodio stativu teško da će Radeljić biti spreman za uzvrat, osim ako ga ne našikaju s nečim jakim protiv bolova.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 27.07.2024, 13:57Natučeno rebro boli tjednima, nedavno sam (opet) to iskusio. Ako je rebrima pogodio stativu teško da će Radeljić biti spreman za uzvrat, osim ako ga ne našikaju s nečim jakim protiv bolova.

Ničim legalnim ne mogu, a postoji doping kontrola tako da ne vjerujem da će biti spreman
SPORTSKI ODLAZI!

D
Mozda Jankovica gurnut na laznu devetku? Ivanovic i Jorge nam golove donijeti nece, a mi Europu kvalifikacije moramo izgurati sa ovim sto imamo

Quote from: david_ri on 27.07.2024, 17:11Mozda Jankovica gurnut na laznu devetku? Ivanovic i Jorge nam golove donijeti nece, a mi Europu kvalifikacije moramo izgurati sa ovim sto imamo
Pa šta smo doveli tog Rukavinu kao lijevo krilo?Ili jesi ili nisi.Njega lijevo Jankovića na mjesto Hodze,ima pluća za dvojicu.
Volim grad koji teče

Ivanović i Obregon su već sad lažne devetke, hehe :nisamja:

(jer ne zabijaju golove)
#navodninavijač

D
Dobro Gabyu treba jos malo da klikne sa ekipom. Ali problem napadaca ostaje. Mozda nije losa ideja sa nekom laznom devetkom probati, jer pored neprikosnovenih Fruka i Selahija(potpuno zasluzeno) ostaje jedno mjesto u vezi gdje imamo jos Hodzu, Petrovica i Bandu (Ilinkovica necu u tu kategoriju).
Mislim da se vecina slaze da Hodza mora igrati, sto je po meni ok. Janko ima fizikalije, kreaciju, dobar sut, pa i onu sebicnost koja je potrebna za napadaca.

Edit: Vjerojatno bi to psiholoski dotuklo Franju. Strogo prakticno gledano mozda ideja nije losa. Ali zato sam ja za tipkovnicom, a trener mora hendlat svlacionicu sto je ipak malo drugacije 😃

Quote from: TIR on 27.07.2024, 17:47Ivanović i Obregon su već sad lažne devetke, hehe :nisamja:

(jer ne zabijaju golove)
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

Slazem se, zasto ne probat s Jankovicem napred...sigurno nece bit gori od ove druge dvojice laznih devetki
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Quote from: Uzaludni on 27.07.2024, 21:00Slazem se, zasto ne probat s Jankovicem napred...sigurno nece bit gori od ove druge dvojice laznih devetki

Ima nekog smisla jer ima njuh za gol, ali nema smisla to raditi na utakmici koju moraš dobiti. To se radi na prijateljskima ili kroz pripreme.
Uglavnom, za četvrtak vjerujem da neće biti nekih tektonskih promjena. Ivanović možda starta, pa ga kasnije zamijeni Obergon.
A špicu? Neka ju dovedu. Niš novog. Svi znamo da zaista nedostaje.