Coppa 24/25 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 22.07.2024, 10:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quote from: D2 on 18.09.2024, 16:35
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2024, 15:15Zato jer nisi platio pretplatu za Coppu  8).
Pa kad je digao pretplatu za preko 200%, a usluga ništa bolja od prošle sezone, čak i gora. 8)

Zanima me što Monarh ima za reći ili je samo borac kad se njemu podmeću klipovi :D ;) :D
Svakako sam za regularnost i neka se poništi ovo kolo

Predsjednik Coppe ponaša se poput MIška. Često izbiva a kada se pojavi izaziva potrese.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Originalno utakmica je trebala početi u 16:30, ali vjerojatno zbog zamjene domaćinstva su prebacili termin. Coppa se zaključala u 14:30.

Po sitnim i nevidljivim paragrafima Coppa pravilnika - tko vam kriv što ste se sjetili u zadnji trenutak igrati.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

18.09.2024, 23:05 #108 Last Edit: 18.09.2024, 23:06 by D2
OK možemo se i tako igratii, ali mislim da nije fair.
Ako je rečeno 2 sata prije neka tako bude ili ako to radi probleme nek se poveća pa nek bude još raniji rok.
BTW Ja sam prvi put napisao 5 sati prije početka da se ne može i još provjerio do pred krajnji rok kad je drugi put postano.

Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Ako ćemo biti precizni nije 2 nego 3 sata prije.

18.09.2024, 23:10 #110 Last Edit: 18.09.2024, 23:13 by D2
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2024, 23:07Ako ćemo biti precizni nije 2 nego 3 sata prije.
Piše 2, no opet i da je 3 nije bilo baš zadnji tren nego 2 sata i prije tog roka.
BTW svi ovu utakmicu imaju 15 bodova.
https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=79.msg6204#msg6204

Napomene
Nakon unošenja sastava i rezultata isti je potrebno spremiti klikom na gumb SPREMI.
Moguće se vratiti i izmijeniti sastav i rezultat neograničen broj puta sve do 2 sata prije utakmice.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

3 sata je... 2 sata je bilo prije a onda je Gnjus odredio da će biti 3 sata.

I
Meni u rezultatima piše:
Rijeka : Neretvanac 1:3  :sta:

19.09.2024, 00:06 #113 Last Edit: 19.09.2024, 00:12 by 🔵 D10S ⚪️
Quote from: D2 on 18.09.2024, 23:10
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 18.09.2024, 23:07Ako ćemo biti precizni nije 2 nego 3 sata prije.
Piše 2, no opet i da je 3 nije bilo baš zadnji tren nego 2 sata i prije tog roka.

Napomene
Nakon unošenja sastava i rezultata isti je potrebno spremiti klikom na gumb SPREMI.
Moguće se vratiti i izmijeniti sastav i rezultat neograničen broj puta sve do 2 sata prije utakmice.

Kad me netko uvjerava u suprotno a ja svaki put kad fali 3h ne mogu vise prognozirat jer je zakljucano  ::).

Evo procitaj upise od Gnjusa na stranici 6.

https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=83.75

Da ti olaksam:

Na znanje svima: Vrijeme za pogađanje pomaknuto je na 3 sata prije početka utakmice.

U planu je i da ugradim odbrojavanje na prvoj stranici da ne bi bilo 'nisam znao'.

19.09.2024, 08:35 #114 Last Edit: 19.09.2024, 08:38 by D2
Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 19.09.2024, 00:06
Quote from: D2 on 18.09.2024, 23:10

Napomene

Kad me netko uvjerava u suprotno a ja svaki put kad fali 3h ne mogu vise prognozirat jer je zakljucano  ::).

Evo procitaj upise od Gnjusa na stranici 6.

https://nepresusan.com/tribina/index.php?topic=83.75

Da ti olaksam:

Na znanje svima: Vrijeme za pogađanje pomaknuto je na 3 sata prije početka utakmice.
U planu je i da ugradim odbrojavanje na prvoj stranici da ne bi bilo 'nisam znao'.

OK, ali ovaj put je bilo zaključano minimalno 5h prije, a ne 3h  pisao sam o tome i Gnjus je objasnio zašto se desilo. Nepotrebno je povlačiti taj argument.

Znači što napraviti, ako se nešto slično ponovi? Može biti različitih situacija.
Idemo pronaći rješenje za ubuduće. Ne može, niti treba Gnjus visjeti na forumu 0/24, čovjek to radi iz svog gušta i ne bi mu Coppa trebala postati opterećenjem, a s druge strane nije u redu da se Coppa banalizira jer onda malo gubi smisao.

Ja imam 2 prijedloga. Nepotrebno je valjda isticati da ako netko ima još neki neka slobodno iznese pa neka Gnjus odluči što može ili uopće želi primjeniti.
Prvi prijedlog je da se otvori poseban član foruma, npr. CoppaAdmin i da se njemu mogu poslati private poruke u kojem bi se poslao sastav i rezultat, ako nešto šteka sa Coppom. Tu bi se uvažavale samo poruke koje su poslane tih za sada 3h prije i samo ako je stvar do sustava. Znači ne poruke tipa, "meni ne radi", a ispostavi se da je do samog sudionika, a ne do problema u sustavu. Da ne bi neki počeli tako funkcionirati redovito. Nakon toga Gnjus može takve prognoze uvažiti i ubaciti u sustav.
Drugi prijedlog je da se Gnjus ekipira i pronađe ispomoć. U ovom prijedlogu vidim puno mogućih problema, ali nije da nije jedan od načina.

Evo moj mali obol, želio bih  da se moji postovi dožive kao želja ka poboljšanju i pronalaženju rješenja, a ne samo kao poriv da Monarh ne bude kojim slučajem prvi. ;) 8) :D

evo slažem se sa D2 oko ovoga da se uvede mogućnost slanja poruke u slučaju da nešto ne štima...
Probao sam staviti sastav jedno 4-5 sati prije utakmice i nije mi dalo, jbg obaveze prije-kasnije, ne stigne se uvijek staviti sastav baš dan prije.. a i svi nekako čekamo zadnji čas i presice i slično..
Zakinuti smo a nismo trebali biti... ali no hard feeling, idemo dalje...
Nama je Rijeka sve mi živimo zbog nje

Coppa isto otišla u kupus, kao i pretplate i evropska sezona  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Ok. Zar nitko ne čita upise.

Da ponovim:
Orginalno je utakmica trebal početi dva sata ranije ali nakon zamjene domaćinstva su promijenili termin.
E jbg, meni to nitko nije javio. Dakle utakmica je trebala početi u 16:30 i Coppa se automatski zaključala u 14:30 ili 5 sati prije stvarnog početka.

Da li je to razlog za poništiti ovo kolo.... ja mislim da ne ali prihvaćam i drugačija mišljenja.

Kao šlag na tortu utakmica je počela kada je trebala završiti i postave nisu pokupljene sa SofaScore-a. Upravo radim da to riješim i da ljudi dobiju bodove koje bi trebali dobiti.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

20.09.2024, 10:26 #118 Last Edit: 20.09.2024, 10:52 by D2
@Gnjusna Izdajica Ma sve OK.
Čisto picajzlosti radi, Javljeno je čim se primijetilo skoro pa par minuta po zaključavanju tu na ovoj temi. Meni je bed cimati te radi toga privatno, a i da se ne diže frka sa sto strana je išlo tu javno. Isto tako sam primijetio nakon utakmice da je krivo bodovano i to ovdje napisao.. Mislim da je to bilo u redu.

Mogu (možemo) li ako se to ponovi, a dešavalo se već da si morao intervenirati, poslati ti na privat prognozu koju ćeš naknadno prihvatiti kao valjani upis?

Ponudio sam rješenja za moguće slične situacije, prihvaćaš li bilo što od toga, vidiš li potrebu i smisao za tako nečim? Ako ne, koja je alternativa?

PS Ja ni u jednom trenutku nisam tražio da se nešto poništava, nekome oduzimaju ili dodavaju bodovi, jednostavno vidio sam neke probleme i ponudio moguća rješenja. Nazovimo to profesionalnom deformacijom, ali ja tako funkcioniram i time ne mislim ništa loše, a imam neki osjećaj prema tvom zadnjem postu da si moje postove doživio kao negativne.

20.09.2024, 10:37 #119 Last Edit: 20.09.2024, 10:42 by Uzaludni
Quote from: D2 on 20.09.2024, 10:26@Gnjusna Izdajica Ma sve OK.
Javljeno je čim se primijetilo skoro pa par minuta po zaključavanju tu na ovoj temi. Meni je bed cimati te radi toga privatno, a i da se ne diže frka sa sto strana je išlo tu javno.
Mogu li ako se to ponovi, a dešavalo se već da si morao intervenirati, poslati ti na privat prognozu koju ćeš naknadno prihvatiti kao valjani upis?

Naravno,  šalješ ju naknadno u smislu nakon utakmice?  :neretljak:
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku