Coppa 24/25 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 22.07.2024, 10:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

-
10/11 jučer maknuo Smolu

@Gnjusna Izdajica Bodovanje za ovu utakmicu čudno. Zašto je jedan igrač dobio 17 bodova kad je točan sastav 15 i ishod 1 bod . 2 boda se mogu dobiti jedino za točan broj golova Rijeke, kojih nije bilo. Točan rezultat je 5.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

I
Možda griješim ali ako je igrač igrao rezultat 0:0 pogodio je broj golova Rijeke a falio rezultat. Plus točan sastav I to je 17 bodova.

Quote from: Iqteam on 02.02.2025, 15:41Možda griješim ali ako je igrač igrao rezultat 0:0 pogodio je broj golova Rijeke a falio rezultat. Plus točan sastav I to je 17 bodova.

Tako je, i 0 je isto broj, ako je netko tako igrao i pogodio to nosi 2 boda, svaka cast
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

Jbg, sad je kasno jer b trebalo revidirati sve dosadašnje prognoze  :).

09.02.2025, 21:46 #201 Last Edit: 09.02.2025, 21:46 by Uzaludni
Vec sam dve za redom pogodio broj golova protivnika, a za to se ne dobije nista  :neretljak:
Predlazem da se uvede koji bod i za to, kad se vec ostali dijelovi rezultata boduju

Ubačeni oni koji su došli, izbačeni oni koji su prošli, bodovanje sređeno, ocjenjivanje u tijeku....

Quote from: Uzaludni on 09.02.2025, 21:46Vec sam dve za redom pogodio broj golova protivnika, a za to se ne dobije nista  :neretljak:
Predlazem da se uvede koji bod i za to, kad se vec ostali dijelovi rezultata boduju
Bodovi se dobivaju isključivo za stvari vezane za Rijeku.... na protivnike se ne obaziremo.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 10.02.2025, 11:50... Bodovi se dobivaju isključivo za stvari vezane za Rijeku.... na protivnike se ne obaziremo.
Hmmm, je li baš tako?
Koliko vidim u bodovanju imam i nešto sitno za točan rezultat.  :nisamja:
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 10.02.2025, 12:18
Quote from: Gnjusna Izdajica on 10.02.2025, 11:50... Bodovi se dobivaju isključivo za stvari vezane za Rijeku.... na protivnike se ne obaziremo.
Hmmm, je li baš tako?
Hmmm, što to znači da smo jučer dobili? Ili bar odigrali nulu.
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Quote from: Gnjusna Izdajica on 10.02.2025, 13:16
Hmmm, je li baš tako?
Trebalo je pisati imamo, a ne imam.
Što je trebalo značiti kako u Coppi postoji i točan rezultat, a on uvelike ovisi i o protivniku , a ne samo o Rijeci pa samim time ne stoji da se na protivnike ne obaziremo.
No kako sam zeznuo i krivo napisao propao mi je pokušaj duhovitosti te se stoga pokrivam ušima i zavlačim u mišju rupu.  :neretljak:

Quote from: D2 on 10.02.2025, 13:57
Quote from: Gnjusna Izdajica on 10.02.2025, 13:16
Hmmm, je li baš tako?
Trebalo je pisati imamo, a ne imam.
Što je trebalo značiti kako u Coppi postoji i točan rezultat, a on uvelike ovisi i o protivniku , a ne samo o Rijeci pa samim time ne stoji da se na protivnike ne obaziremo.
No kako sam zeznuo i krivo napisao propao mi je pokušaj duhovitosti te se stoga pokrivam ušima i zavlačim u mišju rupu.  :neretljak:

Upravo je to moj argument, ako bodovi idu na tocan rez koji ukljucuje nase golove i golove protivnika, onda ipak znaci da se u tom slucaju obaziremo na protivnike.
Ali naravno, to je bio samo prijedlog, recimo za iducu sezonu. Naravno, sve odluke su kao i uvijek, iskljucivo na stvoriteljskim bozanstvima coppe 😊

@Uzaludni

Zajedno smo Coppa  8).

10.02.2025, 17:27 #208 Last Edit: 10.02.2025, 17:29 by aahzinho
Da parafraziram jednog velikana upravljanja klubovima.  :neretljak:
"Coppa od prvog dana funkcionira samostalno, a to može jedino kroz modifikacije. Mi smo u zadnjih 2 sezone prvo forumsko natjecanje na Nepresušan portalu, a s obzirom na budžete, to je ogroman uspjeh. Kako da ja zabranim @D2 da igra rezultat protiv Rijeke? Pa pustio bih mu i da stavi 0:2 za Istru. Kako da @Monarh  zabranim priliku da promijeni igrače 15 minuta prije utakmice? Danas više ne odlučuju admini, nego igrači i agenti. Takva su vremena"
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Ja ću ponoviti, od kad JA nisam prvi događaju se same pizdarije.
A vama na volju, htjeli ste pad Monarhija, evo vam sad.
Jednoga dana kada ja ponovo budem prvi, sunce će obasjati i naš klub. Doduše, uz neke korekcije  ;D  to može biti jako brzo, no tu se trebaju uključiti neke odgovorne osobe koje bi ,naravno, zbog dobrobiti kluba, poduzele neke korake  ;D .