Coppa 24/25 - RASPRAVA

Started by Gnjusna Izdajica, 22.07.2024, 10:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I
Ne znam kako je krenulo ali kada jednu utakmicu nisam ocjenio samo sam nastavio tako.
Pomoglo je i to šta su moje ocjene bile bitno drukčije od prosjeka. Šta se rezultata tiče nisko sam si postavio letvicu. Prije sezone sam odlučio biti bolji od @Monarh pa sam završio gdje sam završio.  8)  :nisamja: 
Prijedlog da se možda dobije obavjest je super. Svaki izostanak je ozbiljno demotivirajući.
Meni bi odgovarala opcija pregleda rezultata kola i mjeseca jednim klikom, gumbom na stranici ili slično.

Quote from: D2 on 11.06.2025, 13:07Tu bi možda imao par prijedloga/izmjena vezano uz bodovanje, ali da ne pišem sad nepotrebne traktate ovisi sve o smjeru u kojem je Coppa zamišljena. Da li se "nagrađuje" i traži pobjednik koji je čim bliži u svim parametrima kasnijem stvarnom stanju na terenu ili je Coppa više zamišljena u smjeru "da sam ja trener"?
Pa ja bi rekao više u smjeru 'da sam ja trener?'
Ideja nam počiva na socijalnoj komponenti jer nije da baš svi mogu kupiti svoj klub.  :neretljak:
since 01.05.1982. RIJEKA - TETEKS 2:2

Ne komplicirajte, sto jednostavnije to bolje 😘.
Rijeka je takva, što ju više gaze, to je jača 🔵⚪️
Osjećam puno negativne energije, a nijedna utakmica nije prijelomna 🤡

Šta ne bi klub bio voljan dat jednu pretplatu ukupnom pobjedniku Coppe? Nije da se nagrađuje prvih 10

A drugom i trećem mjestu neka pošalju dres i to je to..

Sigurno nije prevelik trošak obzirom da se bi se dijelilo jednom godišnje
U svakoj mojoj pjesmi nalaziš se ti, ne mogu Rijeko tebi prestat pjevati.. 💙🤍

Quote from: vMario87 on 11.06.2025, 15:06Šta ne bi klub bio voljan dat jednu pretplatu ukupnom pobjedniku Coppe? Nije da se nagrađuje prvih 10

A drugom i trećem mjestu neka pošalju dres i to je to..

Sigurno nije prevelik trošak obzirom da se bi se dijelilo jednom godišnje
Napokon jedan dobar prijedlog. Kad ce dres 🤗?

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 11.06.2025, 15:13Napokon jedan dobar prijedlog. Kad ce dres 🤗?

Zapeo u pošti.  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: Gnjusna Izdajica on 11.06.2025, 13:55Pa ja bi rekao više u smjeru 'da sam ja trener?'
Ideja nam počiva na socijalnoj komponenti jer nije da baš svi mogu kupiti svoj klub.  :neretljak:
U tom slučaju predlažem da se još više valorizira točan sastav u odnosu na točno pogođen rezultat. Točan rezultat je čista igra na sreću i nema veze s tom idejom "da sam ja trener". Trenutno je to skoro 1:1 odnosno ako pogodiš svih 11 dobiješ de facto +4, a za srećom pogođen točan rezultat +5 bodova. Mislim da bi se tih +5 trebalo smanjiti na +2 ili +3 za točan rezultat ili podignuti za toliko pogođen sastav.

2. Možda uvesti i predviđanje koji će od rezervnih igrača ući u igru, ali to je možda stvarno dodatno kompliciranje jer što je jednostavnije za odigrati to će više ljudi i igrati. NA Coppu se ne bi smjelo trošiti više od 10ak minuta prije i nakon utakmice.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: 🔵 D10S ⚪️ on 11.06.2025, 15:13Napokon jedan dobar prijedlog. Kad ce dres 🤗?
Što ti nosiš dresove?!?
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: aahzinho on 11.06.2025, 16:11

Zapeo u pošti.  :neretljak:
Znači ne šteka samo fan shop kad treba poslat dres u Zg  :D. Ali mogu mi ga uručit vikendima kad sam u Ri  8).
Quote from: D2 on 11.06.2025, 16:37
Što ti nosiš dresove?!?
Na tekme uglavnom majice i hudice s RI grbom/motivima ali nije bitno da li i koliko nosim dresove ti mučki provokatoru  ;). Neka drugoplasiranog nagrade dresom a trećeg majicom  ;).

Moj prijedlog je da pogađanje pobjednika (ne i rezultata) vrijedi više nego sad. Pogodit da će Zlomislić braniti sada vrijedi jednako kao i ishod utakmice Rijeka-Dinamo gdje su realno sva tri znaka moguća.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Quote from: m on 11.06.2025, 20:14Moj prijedlog je da pogađanje pobjednika (ne i rezultata) vrijedi više nego sad. Pogodit da će Zlomislić braniti sada vrijedi jednako kao i ishod utakmice Rijeka-Dinamo gdje su realno sva tri znaka moguća.
Za neke igrače je "pogađanje" van sfere pogađanja jer su sigurna stvar (iako sam ja jednom slučajno naprimjer čak i Zlomislića uspio ne staviti u sastav :) :) ) ali pogoditi svih 11 je ipak teže. Zato mislim da bi svih 11 trebalo nositi u onom djelu ekstra bodova još veću razliku od točnog rezultata.