UEL, 2. pretkolo: Rijeka - Corvinul, četvrtak 01.08.2024., 20h

Started by m, 31.07.2024, 15:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R
Ne sjecam se losijeg poluvrema ...ako.ovo izvucemo  :svakacast:

10 minuta  :sta:
A nase zamjene 🤦
A i sudac može komotno sudit u HNL-u 🤣
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

F
Jedna od lošijih domaćih europskih tekmi s obzirom na snagu protivnika i sve okolnosti  :sta:  :sta:

Quote from: Uzaludni on 01.08.2024, 15:441:0, oni nikako a mi na jedvite jade, vrlo vjerovatno nekakav penal
Evo, da se citiram 😁
Nostradamus 💪🤣

Z

A
Sramotno  :jbg:  Elfsborg će nas rastaviti na proste faktore. Sad bar znamo gdje smo.

Nadam se da Devetak igra vec za vikend, i da Zlomi nije nista ozbiljno.
I da su nasli nekog napadaca.
I da ce nas Elfsborg podcijeniti nakon ovoga.
I...

Jebeš mi sve ako sam vidio išta pozitivno danas. :sta:

Suzdržat ću se od daljnih komentara.
#navodninavijač

A
Quote from: TIR on 01.08.2024, 22:11Jebeš mi sve ako sam vidio išta pozitivno danas. :sta:

Imaš pravo...jedini komentar može biti No comment...over and out

Quote from: TIR on 01.08.2024, 22:11Jebeš mi sve ako sam vidio išta pozitivno danas. :sta:

Ajd dobro sad, prvih 15 min i još na mahove u prvom poluvremenu je to bilo stvarno ok.
Drugo poluvrijeme bih si rado izbrisao rakijom iz pamćenja, ali radim sutra 😁

Moglo je i s manje nervoze, ali prolaz je tu. Još dvije/četiri utakmice do cilja, nadam se pojačanjima u međuvremenu.

Prvo poluvrijeme je putokaz kako treba igrati, ali toliko puta smo već vidjeli da je suparnički golman igrač utakmice. Ima nešto i u našim nišanskim spravama.
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Rijeko moja najljepša si znaj

Mi smo raštimana momčad. Za sada ni sjena onog što smo bili prošle godine. Ovakvi ispadamo od Elfsborga u hendikepu.

S
Pozitivno prolaz, ostalo nula na celu sa sada mogu otvoreno reci klaunom Sopicem. Treci stoper ponovo panika,svi treneri obicno uvode veznog, ivanovicu samar za skrtost 2x. Nastradati cemo za 7 dana

Ma jedina prednost Elfborga je to sto se mi tek uigravamo i trazimo, a oni su na pol prvenstva.
Pa to je trenutno sedma momčad u švedskoj, nije baš neki bauk, kolko pobjede toliko i izgube.
Mislim da i sa nulom u prvoj imamo dobre sanse za prolaz u uzvratu, pa makar i na penale. A valjda ćemo dotad uz još par utakmica i pojačanja doć na sebe.

R

A dobro prvo poluvrijeme nije bilo lose ali drugo  KATASTROFA.......