SHNL 1. kolo: Rijeka - Lokomotiva, nedjelja 04.08.2024, 18:50h

Started by Gnjusna Izdajica, 03.08.2024, 16:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mene je jučer malo raspi* to što smo mogli puuuno više da je samo bilo malo smirenosti i rutine. Što je odlično jer to bi trebalo značiti da možemo samo još bolje. ;)
Najavio sam bio taj neki osjećaj da ova ekipa može i da je ne otpisujemo, jučer su pokazali da se nešto radi kako treba pa se svi trebamo još malo strpiti i onda početi guštati.
Par crtica koje sam notirao. Sopićev pljesak Naisu nakon udarca na samom kraju utakmice kad je osvojio loptu krenuo u kontru i pokušao asist. Vidljivo je htio da Nais to primjeti. Inače nisam neki pretjerani Nais fan, ali ono malo jučer bi mu trebao biti putokaz kako se ulazi u ekipu. Meni odličan i ako tako nastavi imamo možda jedno pojačanje. Rukavina pojačanje. Samo ću to napisati, a nadam se da će vrijeme to i dokazati. Znači pojačanje br 2. Butić, mali ako je tebe po pisanju na ovom forumu netko "gurao" ja bih volio da taj nastavi to i dalje. Tko to nije vidio na pripremnim jučer je sigurno vidio da dečko isto ima potencijal nazvati se pojačanjem. Što bi bilo 3.
Ostale neću, samo me zanima kakav će to onda biti Fruk kad dođe na 100%. ;)

I da na kraju opet podsjetim na prošlogodišnju "mantru" guštajmo u ovim trenucima kao praščići u blatu, lako ćemo sipati žuč ako ikad do toga uopće dođe. ;)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Rukavina se čini kao plemeniti igrač. Baš ima mekan dodir lopte i vidi se da bi mogao biti netko i nešto. Naravno, premalo je vremena proveo na terenu da bi mogli išta smislenog reći o njemu, ali na prvu - to je dobro!
Ono što definitivno nismo jučer vidjeli, jer jednostavno, nije bilo takvih situacija je njegova igra u obrani. Ako i to ima, onda imamo pojačanje.

M
Evo ja ponovo pogledao utakmicu.
Slažem se sa svim iznad napisanim.

Kad već primjećujemo sve, Butićev pogled kad je zabio gol, kao da nije svjestan šta se događa. Zbunjeno dječački.

Quote from: moreplovac on 05.08.2024, 12:47Evo ja ponovo pogledao utakmicu.
Slažem se sa svim iznad napisanim.

Kad već primjećujemo sve, Butićev pogled kad je zabio gol, kao da nije svjestan šta se događa. Zbunjeno dječački.
Meni mali izgleda jako hladnokrvno. Samo da doživi kontinuitet minuta u igri i bit ćemo svi jako zadovoljni.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

M
Svi su nahvalili Rukavinu. I meni je ostavio dobar dojam. Ne želim biti partybreaker ali nebih ga još kovao u zvijezde, želim ga vidjet na postavljene obrane, od početka utakmice. Ovako je već lokomotiva bila u deficitu i linije su joj bile rastegnute

I
Oko Gaby-a ne treba imati figu u džepu.

Takvog igrača u rosteru nemamo.
Može 1 na 1, traži dubinu, ima dribling i inteligenciju.

Znaci nema ono... zavrni pa kontra nogom po golu.

Meni se najviše svidja sto imamo jaku povratnu trku.
To se od Sopica i očekivalo.
Ako je on mogao sa Goricom lani u prvim kolima uzet bod na Maksimiru i odigrati nulu ko od sale, tu nisam očekivao ništa manje.

Mene veseli Petrovic. On je drugi igrač od lani

M
Je Petrović je igrač koji se dignuo i odličan je.

R
meni je Rukavina bio top u onoliko minuta koliko je odigrao, volim takve igrace sa finim dosirom lopte, Pasa je takav na drugoj strani , Janko mi je vise razbijac , volio bi njega vidjeti na nekoj drugoj poziciji ili u drugoj formaciji ....znam da je ovo prva tekma doma za Rukavinu ali malo mi je bio hladan kod proslava golova,mozda se varam...samo da nije jos jedan purger koji ne slavi i uziva u golovima kontra purgerskih klubova