UEL, 3. pretkolo: Rijeka - Elfsborg, četvrtak 08.08.2024., 20h

Started by m, 06.08.2024, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hvala na odgovorima. Izgleda da smo sutra samo na Franji, u biti kao i s Lokomotivom.

Ne znam koja su Sopiću sad razmišljanja kad se Petrovič uigrao, znači li to Hodža na klupu za stalno. Mislim, za stalno, ili do prodaje njega ili Selahija.

Quote from: beetlebum on 07.08.2024, 13:02Hvala na odgovorima. Izgleda da smo sutra samo na Franji, u biti kao i s Lokomotivom.

Ne znam koja su Sopiću sad razmišljanja kad se Petrovič uigrao, znači li to Hodža na klupu za stalno. Mislim, za stalno, ili do prodaje njega ili Selahija.

Mislim da ne valja razmišljati o prvih 11 i rezervama. Tako se razmišljalo osamdesetih. Danas broj utkamica uvjetuje to da ti treba 20tak igrača koje ćeš rotirati. I Hodža i Petrovič su prvotimci, s time da vjerujem da će Hodža imati veću minutažu na kraju sezone (pod uvjetom da ne ode, naravno).

Z
ako je Hodža jednom nogom vani onda mi je jasno i logično da Petrovič više igra

A
Quote from: Bobic on 07.08.2024, 09:57
Quote from: D2 on 07.08.2024, 09:44Pitanje za one koji sigurno znaju (pretpostavljam barem svaki imalo ozbiljan pomorac bi trebao ;) ), a kako bih se pripremio na vrijeme.
Pošto sam sutra na putu van HR, može li se MAXtv gledati izvan granica HR ili je ograničen geolokacijom pristupa internetu?

Ogranicen, ali ukljuci VPN na mobitelu/laptopu da ti promjeni lokaciju na neku EU zemlju( prepostavljam da imas Max tv to Go?)

Odnosno cak ne treba nista ako si unutar EU koliko mi se cini.

Ne znam pravila, ali ja sam onu nesretnu tekmu protiv gnjka u svibnju bio poslovno u Nizozemskoj i tamo sam gledao preko neta na MaxTv bez problema.

Z
U EU ti ne treba ništa... ja radim vani i normalno sve gledam

Quote from: armada on 07.08.2024, 19:23
Quote from: D2 on 07.08.2024, 09:44Pitanje za one koji sigurno znaju (pretpostavljam barem svaki imalo ozbiljan pomorac bi trebao ;) ), a kako bih se pripremio na vrijeme.
Pošto sam sutra na putu van HR, može li se MAXtv gledati izvan granica HR ili je ograničen geolokacijom pristupa internetu?

Ogranicen, ali ukljuci VPN na mobitelu/laptopu da ti promjeni lokaciju na neku EU zemlju( prepostavljam da imas Max tv to Go?)

Ne znam pravila, ali ja sam onu nesretnu tekmu protiv gnjka u svibnju bio poslovno u Nizozemskoj i tamo sam gledao preko neta na MaxTv bez problema.

Zanimljivo, ja gledam globus nepresušnog: https://nepresusan.com/globus/

I ne vidim nijednu lokaciju u Nizozemskoj kad smo igrali protiv Dinama! :jbg:
#navodninavijač

R

Ovisi gdje putujes

M

Unutar EU si clear.

Hvala svima na info za MAXtv. Nažalost neću moći provjeriti da li funkcionira, jer smo evo pred koju uru morali otkazati putovanje. Nema mi mlađa kćer sreće s putovanjima. Ovo joj je već treći veliki događaj u par godina na koji ne ide jer je otkazan zbog globalnih sranja, prvo zbog korone pa rata u Ukrajini i sad terorizma.
No kako nije svako zlo za zlo pa sam pred koju minutu kupio ulaznicu za Rujevicu.  8)
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: D2 on 08.08.2024, 00:53Hvala svima na info za MAXtv. Nažalost neću moći provjeriti da li funkcionira, jer smo evo pred koju uru morali otkazati putovanje. Nema mi mlađa kćer sreće s putovanjima. Ovo joj je već treći veliki događaj u par godina na koji ne ide jer je otkazan zbog globalnih sranja, prvo zbog korone pa rata u Ukrajini i sad terorizma.
No kako nije svako zlo za zlo pa sam pred koju minutu kupio ulaznicu za Rujevicu.  8)
I nije te žena optužila da si ti sve to izazvao samo da bi mogao na utakmicu Rijeke?  :D

Quote from: D2 on 08.08.2024, 00:53No kako nije svako zlo za zlo pa sam pred koju minutu kupio ulaznicu za Rujevicu.  8)

Jesu te zakačile cijene na dan utakmice? Ili si uspio prije ponoći kupiti karte?  :neretljak:
Tamo negdje daleko, a opet blizu...

Quote from: aahzinho on 08.08.2024, 08:42
Quote from: D2 on 08.08.2024, 00:53No kako nije svako zlo za zlo pa sam pred koju minutu kupio ulaznicu za Rujevicu.  8)

Jesu te zakačile cijene na dan utakmice? Ili si uspio prije ponoći kupiti karte?  :neretljak:
Ja sam jedan od onih koji su se posrali sami po sebi i na račun ovisnosti kupili pretplatu. Kao što sam najavio na forumu čekao sam zadnji dan za produžiti pretplatu jer sam barem na taj način želio poslati nekakvu simboličnu poruku (a poslao sam realno kitu). Zato mi je cijena za ovu utakmicu ostala ista jer pretplatnicima nisu stavili razliku za kupnju na dan utakmice. Tako da me izašlo "samo" 11€ i još sam ubo dve kantride do moje originalne pozicije.
Sad baš razmišljam uzeti još jednu kartu i odvući kćer na utakmicu, samo se bojim da joj to ne bi bila kazna.

BTW koliko smo na Rujevici otišli u onu stvar što se cijene ulaznica tiče. I5 za obične smrtnike je cijena 60€, za koncert u Beču smo platili karte po 70€ pred godinu dana, a karte su se bile rasprodale u par sati i govorimo o trenutno valjda najvećoj svjetskoj atrakciji.
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

Quote from: Monarh on 08.08.2024, 07:35
Quote from: D2 on 08.08.2024, 00:53Hvala svima na info za MAXtv. Nažalost neću moći provjeriti da li funkcionira, jer smo evo pred koju uru morali otkazati putovanje. Nema mi mlađa kćer sreće s putovanjima. Ovo joj je već treći veliki događaj u par godina na koji ne ide jer je otkazan zbog globalnih sranja, prvo zbog korone pa rata u Ukrajini i sad terorizma.
I nije te žena optužila da si ti sve to izazvao samo da bi mogao na utakmicu Rijeke?  :D
Za sada nisu 8) , ali moram ti iskreno priznati da sam se zapitao jesam li ja kakav štrigon. Nije da mi nije kroz glavu prolazilo da bi moglo biti takvog sranja.

M