UEL, 3. pretkolo: Rijeka - Elfsborg, četvrtak 08.08.2024., 20h

Started by m, 06.08.2024, 12:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pali poslije gola, uspjeli se vratiti među žive na kraju.
Bravo Galešić I Janković.

S

R
Izvadi više jebenog Čabraji. Ne znam ako sam vidio goru izvedu od ovoga. Ovo mu je nadam se zadnja utakmica u dresu Rijeke

Sreća pa je ovaj grčki debil pobrkao dva njihova crnca i izvukao žuti misleći da mu je prvi.
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

R

Netko je hvalio ovog Rukavinu?
💙🤍

"Što se mene tiče, vidi se da se momčad diže, da igra sve bolje i ne dvojim da će sve to uskoro sjesti na svoje mjesto."
-- DM, 10.08.2022.

80' igrač više, zamjena Fruk-Majstorović, šta idemo nabacivati na Radeljića 10+ minuta s igračem više?

S
Quote from: goginho on 08.08.2024, 21:4180' igrač više, zamjena Fruk-Majstorović, šta idemo nabacivati na Radeljića 10+ minuta s igračem više?

Kod Sopića samo stoperi imaju najviše šanse za zabit.  ;D

Jedva čekam Sopićeve orgije sarkazma na presici.
💙🤍

-- DM, 10.08.2022.

Pokazao je da nemamo lijevog beka do sad.

Rukavina puno više daje na kontre, ovo na duboki blok od njega ništa

Quote from: Fornax on 08.08.2024, 21:50Jedva čekam Sopićeve orgije sarkazma na presici.

40' sa igračem više, jebem ti takav nogomet i ideju kako igrati s igračem više, baš rukopis trenera..

Sad očekujem da počne srati da nema napadača, neka je jednog šutnuo u Radomlje drugog na tribinu.. eto faco, nije nam nešto bitna tekma, bitniji je tvoj gard.

G
KATASTROFA🤬🤬
Mi sa igracem vise nismo sposobni napravit suvislu akciju za gol.
Nabacujemo na Radeljica zadnjih 10 min 🤡🤡.
UZAS UZAS🤮

Od Renove se ovako tragična domaća europska utakmica nije odigrala. Ovo drugo poluvrijeme, skoro 40 minuta s igračem više će ući u anale beskrvnosti, bezidejnosti i manjka bilo čega što bi ukazalo da se radi o profesionalnoj ekipi.
Jezivo nešto. Zdvajat tko je tu dobar, loš, tko je potpuno promašio profesiju je deplasirano. Da ti prolaz u grupe EL-e ganjaš s Radeljićem u špici, ma dajte idite u 3pm, koga vi pravite budalama.
Ovom klubu je potreban remont na doslovno svim razinama.

Teško je s ovakvim kadrom, ali si Sopić nije odlučio olakšati pa je Radeljić opet igrao špicu 15 minuta iako nije bilo ubačaja u šesnaesterac, kao da smo u županijskoj ligi.

Čudna utakmica svakako. Računam da je prvo poluvrijeme tek odigrano pa nema smisla ići va banque unatoč igraču više da te ne sjebe kontra iz koje su na kraju skoro zabili, ali mislim da se moralo pokušati barem s Djouahrom i/li Butićem ranije.

Ono što me jako razočaralo jest naš vezni red kojem su se odsjekle noge kao da je finale Svjetskog. Gdje je Fruk, gdje su Selahi, ranije Petrovič i Hodža, kad se gradi igra iz obrane? Zašto Galešić i Radeljić izmjene po 70-80 dodavanja (sutra ću nać točnu brojku), a nitko se ne nudi za prijenos lopte? Propuštena prilika, a bome i vidjeli smo potpunu bezidejnost na bunker, pa mi smo nestali s terena nakon crvenog kartona.

Može se gore do pobjede, ali ovdje se moralo.
#navodninavijač