HMNK Rijeka

Started by worm, 07.08.2024, 22:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S
Quote from: D2 on 04.01.2025, 09:54
Quote from: LenRi on 03.01.2025, 22:12Danas odlično odigrana utakmica na Trsatu protiv vodeće momčadi prvenstva, nažalost na kraju samo bod, završilo je 3:3.
Vratili smo igru kao pod maretićem, visoki presing po cijelom terenu. Moglo bi to ići na bolje. U srijedu kup opet protiv olmisuma, s idući vikend dolazi pula na Trsat.
Slučajno bacio oko tu i tamo u kafiću i vidim piše Rijeka protiv OLI još su bili u toj nekoj ljubljanskoj zeleno plavoj kombinaciji dresova isti čas sam se sjetio ono h 0:5.

A ne bi se sjetio Olimpyakosa i gola Hebera za 0:1 dole, a?  :)

09.01.2025, 09:08 #16 Last Edit: 09.01.2025, 09:10 by D2
Quote from: SandroB on 09.01.2025, 07:46
Quote from: LenRi on 03.01.2025, 22:12Danas odlično odigrana utakmica na Trsatu protiv vodeće momčadi prvenstva, nažalost na kraju samo bod, završilo je 3:3.
Vratili smo igru kao pod maretićem, visoki presing po cijelom terenu. Moglo bi to ići na bolje. U srijedu kup opet protiv olmisuma, s idući vikend dolazi pula na Trsat.
Slučajno bacio oko tu i tamo u kafiću i vidim piše Rijeka protiv OLI još su bili u toj nekoj ljubljanskoj zeleno plavoj kombinaciji dresova isti čas sam se sjetio ono h 0:5.
Dodaješ još malo soli na nezacijeljene rane, aaa. ;)
BTW Vezano za Oly "Rujevica je doživjela himnu Lige prvaka", kad čujem takvu rečenicu odmah se sjetim kako je Europa nagrada i počnem razmišljati o sportu.
Kad oni zagrme, mi letimo! - Devetak
do 26.3.2025. - Simpatizer HNK "Provincija" - Rijeka s.d.d., do 3.1.2025 - ab ovo

S
Quote from: D2 on 09.01.2025, 09:08
Quote from: SandroB on 09.01.2025, 07:46
Dodaješ još malo soli na nezacijeljene rane, aaa. ;)
BTW Vezano za Oly "Rujevica je doživjela himnu Lige prvaka", kad čujem takvu rečenicu odmah se sjetim kako je Europa nagrada i počnem razmišljati o sportu.

Btw vezano za Oly, vežu me dvije prekrasne "glory days" anegdote.

1. Kćer, tada 11 godina, s prijateljicama se šetala po Marčeljevoj Dragi. Još su trajali ljetni praznici, mogla je biti vani do 22h. Nešto prije 22h ona dotrči doma i pita "šta je Rijeka dala gol, čule smo, cijelo naselje je počelo urlati?"

2. Kako je Heber šviknuo za 0:1, zove me pokojni Massimo Savić i galami "čovječe, Rijeka vodi u Grčkoj...!!!". Ne znam je li taj čovjek pogledao dvije utakmice u životu... ovu očito je. Barem prvo poluvrijeme.

L
Jučer je bio ždrijeb četvrtfinala kupa, izvučen je futsal Dinamo, igra se na Trsatu 24/25.1, znači nakon izbacivanja vodećeg omiškog olmisuma u osmini finala slijedi nam još jedan spektal.
Sutra od 18:00 na Trsatu se igra utakmica desetog kola, protivnik je Pula, mislim da je došlo vrijeme za pobjedu.

L
Završilo je 3:3, tri puta se je vodilo, međutim uvijek se je vrlo brzo primio izjednačujući pogodak. Još uvijek se čeka prva pobjeda u prvenstvu. Danas je došlo najviše gledatelja do sada, po mojoj osobnoj procjeni nešto malo više od tisuću ljudi.

A baš su kraljevi remija
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

L
Još jedan remi, ovoga puta na gostovanju u Makarskoj. Iako oslabljeni za trojicu bitnih igrača (Čeh, suton, Turk) radi žutih kartona, odigrana odlična utakmica, poluvrijeme završilo s vodstvom od 2:0. Na žalost previše propuštenih šansi u nastavku, te primljeni gol 22   sekunde prije kraja doveli su do šestog remija u sezoni, još uvijek se čeka prva pobjeda.
Idući vikend se igra četvrtfinale kupa, spektakl na Trsatu protiv vodećeg futsal Dinama.

Ovo je svemirsko pojacanje opcenito u pojmu nogometa generalno, kamoli ne za futsal

Daj malo više za nas koji nemamo instač
Trijezan čovjek ima hiljadu želja a pijan samo muzičku

A
🔥 JOSELITO BIENVENIDO 🔥

José Antonio Fernández Castellano poznatiji kao "Joselito", novi je igrač HMNK Rijeke 💣

Ovaj tridesettrogodišnji desni bek jedan je od najvećih igrača koji su ikad zaigrali u HMNL 👊 Joselito je najbolje dane u futsalu proživio u dresu katalonskog giganta Barcelone za koju je upisao preko 200 nastupa 🔥 Koliki je trag ostavio u Barceloni govori činjenica da je uvršten među najbolja 22 igrača u povijesti tog kluba 👏

Joselito nam dolazi iz najjače lige na svijetu, španjolskog prvoligaša Ribera Navarra, u punoj snazi i natjecateljskom ritmu 😉

Jose je izabrao dres s brojem 13, a na parketu ćete ga moći gledati vrlo brzo jer već u petak stiže u našu Rijeku 😃💪

Joselito želimo ti sreću i bar još jedan Final 4 Lige prvaka, ovaj put u bijelom dresu 😃🤍💙

🔵⚪️ZAJEDNO SMO RIJEKA!⚪️🔵

L
Danas od 17:00 na Trsatu se igra utakmica četvrtfinala kupa, protivnik je futsal Dinamo.

L
Večeras u 20:15 na Trsatu se igra prvenstvena utakmica protiv Osijeka

L
Napokon pobjeda, jako dobro kontrolirana utakmica protiv trenutno trećeplasiranog Osijeka. Slijede ključne utakmice, gostovanje u Dubrovniku te dvije domaće utakmice, Torcida i Aurelija. Sa dobrim rezultatima u tim utakmicama može se napasti ulazak u playoff, te osigurati ostanak u elitnom razredu.